Új hozzászólás Aktív témák
-
dartsos
tag
Na nemtudom mitörtént, de ahogy flash-elni próbáltam .58-ra, flash közben kiirta, hogy huzzam ki a telót, kapcsoljam be az usb hibakeresést, meg a másikat, most nem jut eszembe(de amúgy be volt pipálva, direkt megnéztem előtte), de ahogy kihúztam, a telóból féltégla lett, nemtudom bekapcsolni....PCC meg nem tud kapcsolódni...mit tegyek ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
dartsos
tag
válasz razorka777 #8754 üzenetére
PCC csak csatlakozni próbál, de nemtalál telefont, Sony/Sony Ericsson telefon ennyit ir ki, most a SEUS-t töltöm, azzal megpróbálom visszaállitani, aztán előlről az egész
Másodjára elinditottam a flash-t, most csinálja szépen...remélem végig XD
Beszartam kicsit[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz bostone #8701 üzenetére
Köszi a segítséget, megnézem akkor.
A miniCMszendvics van most rajta, azt nem tudom, hogy a lite, vagy nem lite, így kaptam.
Meg lehet ezt nézni valahol?Egyébként annyira jó rom, hogy szívem szerint nem is cserélném, úgyhogy ha garázdálkodom majd az xda-ról, az kisérlet képpen lesz majd.
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
dartsos
tag
Na egy pár lámer kérdés...
Flash megvan, root megvan, superuser megvan, de még GB-s vagyok
Ha MiniCmSandwich-et akarok tenni, akkor ugyebár előtte frissitek ICS-re...de a programokat, amik nem kivántak, azokat frissités előtt érdemes leszedni a system-ből?
Ha igen, akkor mivel tudom leszedni? Mert CRKO Commander ugyan látja a System könyvtárat, de nemtudom törölni benne amiket lehet....bocs a lámerkedés miatt, még ma kezdtem bele ebbe az egész root-olgatás témába. -
dartsos
tag
Megvan, root Explorer XD
-
bostone
addikt
válasz zho-lee #8757 üzenetére
Beállítások-->telefon.
Elvileg ott látnod kell, hogy milyen rom hajtja a készülékedet.
A helyedben csinálnék recovery-ben egy mentést a jelenlegi helyzetről. Pár perc alatt visszanyerheted a kedvenc romodat a beállításaiddal együtt, ha nem tetszik az új.Más:
Van info arról, hogy mikor frissül a miniszendvics v5-re? -
Batu3
tag
-
aero.
veterán
-
zho-lee
addikt
Köszönöm.
Szerintem ez a lite eredeti, "nem lite" változata.
Összeszedem majd magam, elolvasom a nagyszerű leírásod, és megcsinálom majd.
Ma egy hete van nálam, de nem én csináltam, egy sokkal járatosabb fórumtárs.
Én csak élvezem az előnyeit!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
dartsos
tag
Az úgy jólesz, ha .58-ról .62-re frissit először a PCC?
Mert megvolt a flashelés .58-ra, meg a root is.
Ha jól gondolom, akkor előbb .62-re frissit, utána ICS-re?
Root igy megmarad? -
Batu3
tag
Nah én is a MiniCM-esek táborát erősítem mostantól Moat pakolgatom vissza a cuccokat Titaniumból. Azt belehet állítani, hogy a power gombbal letegyem a hívást? Ez fontos lenne nekem...VIszont azt láttam, hogy arcalapú feloldás nincsen
jaaa és visszaszeretném tenni a gyári kamerát meg az Xperia billentyűzetet. Azok zip-ek, akkor azt is recoveeryből nyomjam fel?! Bocs a lámáskodásért!
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
dartsos
tag
Sorry!
The application Goggle Pay Store(process.android.vending) has stopped unexpectedly. Please try againÉs utána nem indul el a play....mi okozhatja?
Ja, meg frissitettem előbb .62-re, de eltünt a superuser....az gondolom baj, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
dartsos
tag
válasz razorka777 #8775 üzenetére
Jó, csak nekem csak .62-t ajánl fel a PCC... :S
Hol rontom el a dolgot? -
Batu3
tag
De ott zipek vannak fennt...a kamera apk-ja megvan, tudsz linkelni légyszi egyet a billentyűzethez? ---ja okés köszi dekrer
Most amúgy teszem már is újra a miniCM-et Feltettem egy modot, ami buherálta a zárképernyőt, beállítások menüt...a ROM Control eltűnt és a kijelző feloldásnál is mindig aranyos hibaüzenet fogadott...ez a mod amúgy nagyon tetszett mert 30léptékre állította a hangerőt és a power gomb nyomásakor pedig volt, reboot, screenshot, recovery pontok. Van valami alternatíva esetleg miniCM-re? Mert ez csak gyári ICS-n megy csak rendesen sajnos
A Walkman lejátszóban meg megint nem ment a Hangkiemelések...tudnátok linkelni egyet aminél megy miniCM-en? Az nem lenne baj, ha a vizualizáló meg clear bass is benne lenne De amit előbb próbáltam annál nem megy, de lehet, hogy csak az enyémmel van a baj.
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Deck
titán
Ezt is írtam tegnap este, hogy melyik megy én is használom a hangkiemelések is működnek.
Tehát ,mennek a Walkman ICS lejátszóval a hangkiemelések, és a walkman gomb is jó.
A Bővítő menük a gyárira vannak, de alapból van ebbe újraindítás, CWM felesleges, képernyőkészítés is mivel power gomb + hangerő le sokkal jobb mivel látod is miről csinál képet.(#8752) parts Ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Batu3
tag
bocsika, láttam is, most fel is tettem mükszik, ebbe nincs vizualizáló meg clear bass, de már nem érdekel jó lesz így Meg a menü nélkül is meg leszek.
Most nézem, hogy az albumborítók nagyon össze-vissza keveredtek nemtom mitől lehet de össze-vissza vannak cserélődve[ Szerkesztve ]
-
Zoli002
csendes tag
Sziasztok! Itt egy láma kérdés: Videózás közben meglehet valahogy csinálni,hogy menjen a vaku (led fotófény) ?
-
dartsos
tag
válasz razorka777 #8783 üzenetére
Aha, értem...akkor flashtool firmware könyvtárába be a WT19i_4.1.B.0.431_Generic.ftf, és akkor onnan felmegy? Jó ez a firmware hozzá?
-
zho-lee
addikt
válasz bostone #8793 üzenetére
Kérdés megint, zene ügyileg:
N7 playerhoz mit szóltok?
Én ezt próbáltam ki egyedül, mert nekem nem jelentett egyet az android meg a zene.
De mióta az n7 van, nem győzöm a zenéket tologatni az sd-re.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest