Új hozzászólás Aktív témák
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy egy ROM-ban melyik system apk tartalmazza a háttérképeket?
A Smultronic 3.1-ből szeretném kiszedni, de gallery néven nem találom.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sikerült kapnom egy bootloopot és az "USB hibakeresés" ki van/volt kapcsolva. CWM még él. Valami tanács, hogyan keltsem életre?
-
Nundee K.
tag
válasz BigBlackDog #12904 üzenetére
1. Ha van mentésed, akkor CWM-ből felteheted.
2. Ha nincs, akkor CWM-ből próbáld "felmountolni" az SD kártyádat és rátenni egy ROM-ot.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #12904 üzenetére
Úgy tűnik flashtool segít. 3-szorra talán sikerül flashelni, most nem panaszkodott az usb-s hibakeresés kikapcsolt állapotára.
-
razorka777
veterán
használja valaki zenéhez a light effectet?mennyire szívja az akksit?
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #12906 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy titaniummal mit kéne csinálni, hogy a névjegyeket visszahozza?
Visszaállítottam egy-két dolgot, de nem akarnak megjelenni. Híváslistában visszaállítás után még látom a név-szám párokat, de újraindítás után ott is hiányoznak a nevek, csak számok vannak.[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #12908 üzenetére
a contactokat egyszerűbb szinkronizálni a google-val és mindig meglesznek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz razorka777 #12909 üzenetére
Próbáltam, de valamiért nem látom se gmail accomban, se telefonomban. Talán nem annyira nagy problem, csak furcsa, hogy a híváslistában egy újraindításig még tudja a szám-név párosokat.
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #12910 üzenetére
pedig a titanium backup lement minden adatot(ha megvan a liszensz hozzá)
-
BigBlackDog
veterán
válasz razorka777 #12911 üzenetére
Igen, megvan. Híváslistában látom is egy darabig a neveket, de névjegyzék az semmire nem emlékszik. Mondjuk lehet, hogy elég lett volna csak adatokat visszaállítani, gyári progikat nem kellett volna (ics backup gb-n való visszaállításáról beszélek)
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #12912 üzenetére
Azzal nem csinálsz galibát,ha a system appokat visszaállítod akár GB-n akár ICS-en.
-
TRob1
veterán
válasz razorka777 #12913 üzenetére
Te ebben biztos vagy? Mert én nagyon nem. Sőt, jó sok ilyen jellegű panaszról olvastam már. Sőt, olyat még nem is olvastam hogy ilyen visszaállítás után ne lett volna vkinek vmiféle hiba/rejtély/anomália...
A rendszer appok visszaállítása csak és kizárólag ugyanarra a romra javallott (vagy inkább még arra sem)(#12915) razorka777:
Akkor neked egy nagy grat ha tökéletes a rendszer. (Mondjuk nekem meg eszembe se jutna hogy egy rendszer részét egys teljesen más rendszer "részévé tegyem" )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
BigBlackDog
veterán
GB alá létezik olyan power menu, amiben van többek között reboot és rebot into cwm opció is. Amit találtam xda-n, mind ICS-hez van.
-
razorka777
veterán
-
Kajla5
aktív tag
Aki a Telenornál van az is tudja már frissíteni a telefonját a jégkrém szendvicsre?
-
BigBlackDog
veterán
válasz razorka777 #12917 üzenetére
Tökéletes, nagyon tetszik, köszönöm! ICS alatt is mintha ezt próbáltam volna, csak ettől kaptam bootloopot. Habár így visszagondolva elképzelhető, hogy ICS alatt is a GB verziót próbáltam.
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #12920 üzenetére
Én is ezt használtam GB-n és tökéletes volt.
-
Kajla5
aktív tag
Tudom hogy már volt róla szó, de nem találom.A házat csak az érintő képernyővel együtt lehet cserélni?
-
nggabi
félisten
a pattogó előlap miatt én írok egy levelet a konrádnak. küldjetek képet, hozzácsatolom a levélhez.
a miénk ilyen:
ez fél éves telón nem természetes.
"szenyor dzsíííí"
-
Csucsu88
tag
Hogyan tudnék HTC Sense 4.0 kinézetet varázsolni a telefonra?
-
nggabi
félisten
ok, annyira nem sürgős.
más: még régebben panaszkodtam sdd-nek h sz@r képeket csinál a teló, és ő mondta h nézzem meg a lencsét nem e karcos. nos nem karcos, hanem van rajta egy zöldes réteg ami a közepén kezd lekopni. ha ránéztek a lencsére közelről nektek milyen?
"szenyor dzsíííí"
-
Kajla5
aktív tag
Amúgy érdemes frissíteni a telefon szoftverét a 4-es vrzióra?Az nem baj a garancia szempontjából, igaz?
-
Kajla5
aktív tag
Hátlapot hol lehet venni?Sehol sem találok.(eredetit)
-
nggabi
félisten
válasz Cartman023 #12937 üzenetére
jelentem sikerült. mivel a lencse sztem műanyag így nem mertem hígítóval vagy körömlakklemosóval de sima alkoholos ablakmosó + fülpiszka lehozta elég szépen. a sötétben készült képek mintha jobbak lennének de még majd tesztelni kell.
"szenyor dzsíííí"
-
félisten
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne eme készülékkel kapcsolatban:
1.) Azt olvastam hogy már van rá gyári ICS. Miért nem találja meg a készülék magától? Vagy csak kábellel frissíthető PC-ről?
2.) T-Mobilos készülékem van. Ezek szerint 100%, hogy nem nyitható a bootloadere? Mivel tudom megnézni, ha van rá esély?
3.) Miben rosszabb a gyári kernel, mint amit nyitott bootloaderrel tudnék rá tenni?
4.) Ha frissítek gyári ICS-re, akkor lecserélődik a kernel is? Ha igen, akkor melyik a jobb, a gyári ICS-es kernel, vagy a gyári GB-es kernel?
5.) Ha nem nyitható a bootloader, akkor melyik az a ROM, ami leginkább ajánlott ha a stabilitás és a sebesség a legfontosabb? (nomeg az sem ártana, ha minden működne)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
aero.
veterán
Szia
1.) Igen
2.) Csak független készülék nyitható
3.) Pl. nem tudsz CPU órajelet állítani felfelé
4.) Az ICS mindenben jobb, mint a GB
5.) Én most ko9 V4 romját használom picit kigyomlálva, teljesen megelégedve,
de említésre méltó a Real ICS, Smultronic és a MiniCMSandwich (full fapad ics kinézet) is. Ill. van még MIUI.[ Szerkesztve ]
-
Batu3
tag
Feltettem a Real ICS r6beta2-t...
walkman-ben nem működik a hangkiemeléseknél az egyebek (tehát koncertterem, stúdió stb.) A másik nagy gond meg, hogy feltettem sima xperia keyboard-ot és mindig leáll...és nem sikerült más keyboardot se beállítanom.
Tudtok segíteni? Vagy már megint pakoljak vissza más romot, kezdem unni a főzteket...Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
BigBlackDog
veterán
Most visszatérve GB-hez, egy nap használat után azért azt kell mondjam, hogy gyorsabb, mint az ICS. Menüben, alkalmazásokban mászkálva nem kell várakozni, szépen folyik, pörög minden, míg ICS-nél azért néha meg-meg akadt, gondolkodott kicsit. Játékoknál meg amit már leírtam; ICS alatt játszhatatlan némelyik, míg GB alatt semmi probléma. Ami hiányzik eddig, az a gyári akkumulátor % kijelzése, és a beállítások menü felépítése.
A fentiek természetesen személyes véleményem, tapasztalatom szüleményei, kéretik nem megkövezni értük![ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz BigBlackDog #12942 üzenetére
hol lehet beállítani ics-n h %-ban jelezze ki az akksit? én nem találtam ilyen menüt...
(#12944) aero: samunkon a gyári icsben is van egy ilyen opció, kiírja %ban is az akksi mellé.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Cartman023
aktív tag
válasz BigBlackDog #12942 üzenetére
Szerintem sok játék azért szaggat ICS-n, mert nem optimalizálták rá.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Cartman023 #12946 üzenetére
Igen, valószínűleg, mivel egy-két esetben egy javítás segített (a vélemények alapján). De nem mindenhol sietik el az újabb verzió kiadását.
-
Cartman023
aktív tag
válasz BigBlackDog #12947 üzenetére
Pedig érdekük lenne, mert így aki nem tud ICS-vel rendesen játszani az adott játékon, a felhasználó le fogja húzni.
De hát ők tudják. -
mrlujoak
veterán
A miénk ilyen, azaz semmilyen...
Már a 6-ik hónapját tapossa. (csakhogy a pár csatolt kép miatt ez a rémhír terjedjen a LwW-ekről)
Ti meg próbáljatok kibulizni egy garis cserét, de egyéb, az alsó burkolaton látható külsérelmi nyom ne legyen rajta, mert visszadobhatja a szerviz külső behatás (leejtés) miatti hozadékos hibának...
(#12925) aero.: ...és azóta sem intéztél a cserével (csere lehetőségével) kapcsolatban semmit?! Ezt nem értem.
Nálam az elsők között lenne egy ilyen vitatott kérdésben a szerviz/éertékesítő felkeresése, személyesen, levélben írásban...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest