Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf
csendes tag
Üdv!
Tervezek venni egy új videó kamerát, de sajna nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg...
Előzőleg nekem egy Canon HG10-es volt
Ezek közül szeretném a legjobbat megvenni.
Sony HDR-TG3 (Érzékelő: 1/5.0")
Sanyo Xacti HD1010 (Érzékelő: 1/25")
Samsung VP-HMX20C (Érzékelő: 1/1,80")Az előző kamerámhoz képest mind a 3 kisebb. Ami jó, mert mindenféleképp ilyet akarok venni...
Halottam olyat, hogy minél nagyobb az érzékelője annál kevesebb zaj lesz a felvételen.
A problémám itt jön, hogy nem tudom, hogy a három kamera közül melyiknek nagyobb az érzékelője... Mert nekem fontos a képminőség, de lehetőleg kicsi (kisebb mint a HG10) legyen a kamera.
Tuda valaki ebben segíteni ill. egy kis tájékoztatást adni, hogyan is kell értelmezni az érzékelő méretét? Sajnos ezen a területen nagyon kuka vagyok... -
Ez miért a "fotós szoftverek" témába került?
Ha jól selytem, van benne egy kis elgépelés "a gyútávtartomány nagylátós végén "
Tényleg jó lett volna a teljes képeket kirakni, így nemigazán lehet jobban megtanulmányozni őket. Pl.a Tele-vel készült redőnyös kép csak nekem tűnik homályosnak?
Oké, hogy kevés a tárhely, de te mondtad, hogy nem fogtok sűrűn kamerákat tesztelni. Pont ezért lenne jó egy kis mintavideó(pláne a különböző felbontáskban ugyanarról a témáról/helyről )
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
rumos14
nagyúr
argep szerint 185k-ról indul. huhhh.
én 2 hónapja vettem 100k-ért Pana HDC-SD1 kamerát és 70k-ért FZ18 fényképezőt, igaz, mindkettő alighasznált pld volt, tehát újonnan drágább, de ez a Samu ennyiétr baromi drága. főleg hogy ilyen árban komolyabb HD kamerákat lehet venni, újonnan is. nekem az volt a benyomásom, hogy a tesztelt típus azért inkább ilyen öszvér fényképező-kmaera, és az öszvér megoldásuk általában elmaradnak a dedikált megoldásuk minőségétől. másik jó példa erről a Sanyo Xacti vonulat. -
mrlujoak
veterán
Legutóbb azt vettem észre, hogy a zoomot (optikai) és a képstabilizátort kihasználva állványon, tv-ből történő rögzítéskor olyan agresszíven "alkot" a stabilizátor, hogy még a tv téglalap képernyője is torzul, ha a tv-ben mondjuk keresztbe kasul futkosnak. Szegény camera azt érzékeli, hogy én rángatom, pedig az a fotóállványon stabilan áll.
Ez ennél a Samsung modellnél mennyire nyilvánul meg? (persze ha még nálad van)
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Örömmel olvastam a tesztet, pláne, hogy épp a hétvégén vásároltam egy Toshiba laptopot, és mellé ajándékba egy Toshiba Camileo Pro digitális kamerát kaptam.
7 megapixeles CCD érzékelő dolgozik benne, és szintén interpolálással 11 megapixeles fotó is készíthető vele...Jó volt olvasni, hogy miben különböznek egymástól. Természetesen nem egy - bőven nem egy - kategória a két készülék, elég ha a beépített memóriáról, a videó felbontási/minőségi képességéről no és az áráról esik szó.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest