- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Én nem is az újra indulásra gondoltam! Ez a feature engem is kiakasztott, emlékszel amikor én jöttem rá anno hogy ezt csinálja? Ki is borultam rendesen, de miután kikapcsoltam a PIN-t azóta nem találkoztam vele! Persze valószinű azóta is akad egy-egy újraindulás, de utánna újra elérhető leszek! Ha meg valaki pont akkor hív mikor újraindul, utánna úgy is kapok értesítő sms-t! Ha kocsiba ülök akkor meg nyilván való hogy nem a zsebembe van a telefon! Ennek ellenére tényleg jár a tarkónrugás!
leslieke: Retro divat van, a szűk a menő!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #19500 üzenetére
4 hónap alatt nem fordult elő...
ami viszont zavar, hogy néha-néha elmozdul a memkari, és ilyenkor nehezen érintkezik újra, sztem a "érintkező tüskékkel" van a gond ilyenkor.., túlságosan hajlékonyak
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
bokrosolajos
őstag
Kijelző fóliát érdemes feltenni? Amit kaptam a csomagban.
Aki azt állítja, nem zsírosodik az edzett üveg, nem áll közel a valósághoz!
Eddig HTC-t használtam, azon benyomós műanyag TFT volt, tükröződés mentes, azon soha nem jelent meg annyi ujjlenyomat, mint ezen egy nap alatt. Mióta a Wave megvan, folyton törölgetem ... -
spider80
őstag
válasz Fogash #19497 üzenetére
Ez Sopronban volt. T-mobile-ban. De nekem nem a zsebemben indult újra, hanem használat közben is. pl írtam egy sms-t, és mikor rányomtam a küldés gombra, újraindult.
Átlagos használattal napi 1x mindenképp előfordult.
Pesten JI2-es szoftvert raktak rá, Így induláskor nincs t-mobile logo, hanem bada logo van, plusz az internet ikonom is internet lett,nem web & walk. Garipapírra is ráírták a szoftverfrissítést, de azt nem hogy milyen verzióra. Tehát elvileg én most már frissítgethetem,hogy akarom.
Egyébként a telefon sokkal jobb lett,mint volt,de nem lett tökéletes,mert 11 nap alatt 2x indult újra. egyelőre tesztelgetem még.
A telefon tartalma biztos,hogy ugrik,de én előtte csináltam hard resetet,meg preconfigot is,hátha megjaul,így én kb szűz telefont adtam le nekik. Mentsd át memóriakártyára ami kell, ott megmarad.Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Fogash
tag
válasz leslieke #19500 üzenetére
én vagyok az a ritka állat, aki egyenes szabású (straight cut, vagy bootcut) farmert hord, denim kék színben, négyszáz cipzár, megtépett valag és besárgultság imitáció nélkül. Ebben ha leülök, akkor a telefon pont ott van, ahol a gatya combtőben ráncolódik, így ha a ránc pont gombra esik és nem az üvegre, akkó cumi...
A VoIP hiánya akkor fáj, ha havonta egy hetet külföldön vagy, ahol a reptéren/vonaton/szállodában van ingyen wifi, de te csak 150Ft/perc roamingdíjért tudod hívni az itthon ülő családod, mert a bada nem támogatja a skype-ot és társait.
IM hidegen hagy, a facebookot és twittert nem is értem, nem is akarom használni. Céges mail nem exchange, emellett túlélem, ha naponta csak 2x nézek rá az emailjeimre. A GPS nekem rendesen működött (az ingyenhónapban), azzal sincs bajom. Így a legnagyobb gond tényleg az, hogy nem érnek el, mert kinyomódik a telefon a zsebemben. És erre a pin-kikapcsolás se megoldás, mert amig nyomod a gonmbot, addig loop-ban van, vagyis két másodpercenként indul ahelyett, hogy felállna egyszer.
-
Shurycen
tag
Igazából nem értem a kérdésed, egyszerűen tapi és indul majd reggelsz kiválasztod hogy mit sportolsz és már megy is, de sajnos a gyenge GPS miatt élvezhetetlen, szal azt sem értem hogy tudnak mások akár navit használni vele mert tegnap elmentem A-ból B-be és direct autóra állítottam és mire megérkeztem vicc adatokat mutatott és megszakadt a GPS jel is!
-
mixi10
tag
-
TomWexX
addikt
válasz chaapaai #19510 üzenetére
Fogalmam nincs! Ha vékony a tok lehet bele tudod paterolni, annyit valószínű hajlik, de szerintem nem lenne jó ötlet!
Shurycen: Milyen szoftver van a telefonodon? Tény hogy a bada 1.02-vel gyorsabban és pontosabban talál jelet a GPS mint a régi szoftokkal!
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Az előbb próbálgattam a buszon a GPS-t. Valami lelte, mert vagy 20 percig nem talált pozicíót és utána tájolta be magát. Amikor talált, utána akadozott, egyszer volt, egyszer nem. Ahogy leszáltam a buszról magához tért és hazanavigált.. Viszont észrevettem egy felkiáltójelet az iránytűnél. Ha rányomok, ezt hozza be.: [link] Ezzel mit kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #19517 üzenetére
amit ír. pár 8-ast leírni a levegőben
-
ABal
őstag
A busz egy többé-kevésbé zárt fémdoboz, talán zavarja a jelet.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
TomWexX
addikt
Legközelebb állítsd le a buszt, várj míg jelet fog a GPS, és akkor azután már jó lesz! Ugyanis menet közben sokkal nehezebben talál jelet mintha álló helyzetben lennél!
-
gamek!ller
őstag
válasz Quasi_modo #19526 üzenetére
Vasbeton a tetőfedés, mégis talál jelet házon belül 2-3 perc alatt. Buszon 20 percig néztem és nem volt meg. Kocsiban pillanatok alatt volt, igaz nem mozgás közben.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
És gondolod, hogy a busz "autósan megdöntött" szélvédőjére ragasztva nem talált jelet? Nem egészen ugyanaz. Egy autóból jobban kilát. Szerintem. De nem tudom, lehet hogy semmi köze...
Ja, látom Quasi modo megelőzött
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Quasi_modo #19526 üzenetére
Anyósülésen is talál jelet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Anulu79
addikt
Jelen pillanatban milyen a legújabb frissítés? Érdemes rá frissíteni az alap softot? Az alap soft az mennyire "gáz"? Muszáj lefrissíteni? Sok hiba van benne? Esetleg valami nagyobb volumenű frissítésről tudtok valamit, hogy mikorra várható?
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Anulu79 #19533 üzenetére
Komoly hiba már a JI2-ben és a JI3-ban sincs. A JI3-ban visszatért a billbug, de ezen túl nálam minden rendesen működik, és azzal is ritkán találkozok.
Az 1.2-ben újítások is lesznek. - Swype, - USB ikon, - Gyorsabb működés, - Gyorsabb böngészőA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
AS
félisten
Angry Birds lesz Badára is
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ruszi_tomi
aktív tag
Az jó, de mikor? Kellene pár minőségi progi végre valahára..........
Oneplus 8T 8/256
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ruszi_tomi #19540 üzenetére
Pedig van rá elég.
gameloftos játékok, meg a samsungapps-ban is van egy csomó ingyenes ami elég jó. -
Anulu79
addikt
Ezek szerint már nincsenek szoftveres hiba miatti újraindulások, fagyások? Mert olvastam, hogy előfordulnak, bár az lehet, hogy még nagyon az elején volt.
-
AS
félisten
válasz ruszi_tomi #19540 üzenetére
Több szép 3d-s játék van rá mint Androidra csak hát fizetős mind.....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
gazfickó
tag
"Hiba: Nem lehet letölteni. Kevés a memória. Töröljön néhány tételt (0xff0e)" Ez jön ki, ha meg akarom nyitni az Appsot a telórol. A telefonon 115-, a memkarin 300 mb szabad hely van már. Mégis kiírja még mindig. Most mi legyen? Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
cezar94
csendes tag
Viszont még egy normális zenelejátszó progi is jöhetne!
Ez szinte szörnyű ami van! -
Anulu79
addikt
Azt mondjátok, hogy megéri az árát a készülék?
-
gazfickó
tag
válasz Anulu79 #19548 üzenetére
Szerintem igen Én legalábbis maximálisan meg vagyok vele elégedve.Amire én használom arra tökéletesen megfelelő. Persze kinek mi fontos egy ilyen készülékben és kinek mire kell, ez függ ettől is. Szóval szerintem igenis megéri az árát ez a kis kütyü. Persze azt azért még most szögezzük le hogy ha üzleti telónak akarod akkor inkább nézz más után.Ezt azok nevében javallom akik arra panaszkodnak hogy a wave mennyire nem való ilyen jellegű felhasznalásra. ( ezt én konkrétan leszarom mert nem erre használom)
Leslike:szörnyűnek én sem nevezném Sőt, nekem még kifejezetten tetszik is funkciók is jók meg sztem a 2. típusú megjelenés elég "cool"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest