Hirdetés

Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz Killerlaca #13878 üzenetére

    Én egyébként nem várok túl sokat hosszú távon sem. Nem ez a jellemző. Még nem volt olyan telefonom, amelyiknél miután megvettem, minden megoldódott volna. De nem csak telefonnal van így, például ugyanez a helyzet az asztali média lejátszóknál, routereknél, NAS-oknál, stb. Nagyon-nagyon ritka az az eszköz, ami a megjelenés után még "korszakos" változásokat képes megélni. (Pozitív példa pl. a Synology NAS-ok. A Synology-ról példát vehetne a telefon ipar, mert még 3 évvel a megjelenés után is támogatják az eszközeiket, évente 1-2 komoly fejlődésen átment, új funkciókat tartalmazó firmware-el!)

    Szóval, szerintem a belátható időn belül valószínű fejlődés az firmware bugjavítást, egy-két kisebb új funkciót, és 1-2 használható alkalmazást jelent. Egy jobb GPS progi valószínűleg lesz, valószínűnek tartom, hogy lesz valami jobb IM megoldás is. Jobb widgetek is elképzelhetőek, de idő kell hozzá, mert a bondi nagyon korlátozott, abból kb. már kihozták amit lehet (jobbat szerintem csak widget + alkalmazás hibridekkel lehetne). Aztán még 1-2 hasznosabb progi jöhet. És játékdömping. Kb. ennyi, szerintem hosszú távon is.

    Szóval szerintem aki nem úgy érzi, hogy a kiadott pénz a Wave-re már most megérte, az inkább adja el most, és keressen magának egy olyant, aminél azonnal meglesz ez az érzése, mert a Wave-el valószínűleg csak bosszankodni fog. Ez egyébként általános tanács, nem jellemző a telefonokra, hogy a megjelenés után még korszakos változásokon menjenek át. Egyik telefonra sem.

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Aktív témák