- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
mothugs
tag
Vettem a telóhoz egy Koss Porta Pro fejhallgatót!!
"Elképesztő" mekkorát szól! Ár/érték majdnem 100% szerintem!
-
BaRu90
csendes tag
Hello!
Van már ehhez a badához msn alkalmazás?
-
Jadro
veterán
Próbaképpen ráerőszakoltam az opera minit a gépre. Az 5.1-est próbáltam. Ez tényleg ennyire ronda és pixeles vagy csak nálam nem jó valami? Esetleg érdemesebb lenne a 4-es verzióval próbálkozni?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jozf
tag
válasz Varszegig #10297 üzenetére
Sajons nálam nem Bejelentkezik kiirja h szinkronizálás majd nem sokkal késöbb h szinkron befejezve de sehol semmi változás, s hibaüzit se ad, ugy nézki mintha minden rendben lenne. Már vagy 5x törlötem meg ujra létrehoztam a fiókot, de semmi változás.
Jadro
Kapcsold ki a képernyöre igazitást, s jó lesz. (három pontos menü a javas mappában majd ott megtalálod ezt a menügombot)[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Merre keressem a java beállításokat? Nem találtam meg és nekem túl új még minden hogy csak úgy ráakadjak.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Meg tudná mondani valaki hogy hogyan tudom visszaállítani a pc-re elmentett telefonszámokat?
Ha lehet kihagynám az outlook-ot, ha egyáltalán azzal kell.
Köszi
-
DonMedve
addikt
válasz rp1983 #10313 üzenetére
A névjegyekben,van két fül!Eszköz és számitógép.Klikk a számitógépre,és van egy adatátvitel az eszközre gomb,arra klatty és már tolja is fel rá.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
rp1983
csendes tag
válasz DonMedve #10314 üzenetére
Köszi szépen.
Még egy kérdés. Azt meg lehet-e oldani valahogy, hogy mielőtt frissíted a firmware-t akkor elmented a beállításokat, hogy miután kész a frissítés, az egész úgy nézzen ki mint előtte? Gondolok itt a letöltött apps-okra, widget-ekre, meg az általános beállításokra?
-
DonMedve
addikt
válasz rp1983 #10316 üzenetére
Ha kiessel updatelsz akkor megmarad minden!ha multival,akkor csak a FULL firmware update-nél töröl mindent!De,hogy cakompakk lementeni a rendszert nem lehet.Külön elmentegeted ami kell gépre úgy van rá mód.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
taschner
aktív tag
melyik opera mini van fent és egy link is kéne ha van rá mód.
A motorozás egy élmény!!!
-
JMC
tag
Nekem qrvára nem megy ez a KIES - hack. (egyáltalán nem reagál a ctrl + alt + u + p billentyűkombóra.) Ha esetleg talált már valaki a jh3-hoz linket szívesen venném és feltolnám inkább MultiLoaderrel. Az egyszerűbbnek tűnik számomra
-
hargimalac
tag
A wave-en létezik olyan, hogy a neten 18+-os oldalakat letiltasz?
-
-
magyarattila
tag
új ficsőrre jöttem rá srácok, ha a telefonkönyvben betű szerint kerestek, és rányomtok az egyik betűre, majd balra húzzátok az ujjatokat, akkor a második betűt is be lehet állítani, és így tovább, mondjátok hogy újat mondtam lécciléciii
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
csimmasz
aktív tag
válasz magyarattila #10329 üzenetére
Ok,nekem ujat mondtál!
Talán mert még sosem próbálgattam?
Csak hogy a napod jó legyen![ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
Rike
tag
Segitseg
Annak nagyon orulok hogy a legtobb itt leirt problemaval es buggal nem talalkozom a telefonomban! de az apps neha felnyomja a vernyomasom! a Krollt es a bruce lee jatekot egyaltalan nem tudom feltenni a telefonra! ha a telefonon keresztul probalom a kovetkezo tortenik: varakozas... szuneteltetve es ennyi!
ha kiesel akkor meg keves a memo! pedig a telefonban az alkalmazasokban be van allitva hogy minden telepites memo kartyara tortenjen!(16giga 5g min szabad allandoan!) es megsem megy! mit kellene meg megprobalnom hogy sikeruljon?
elore is koszi a segitseget:-)Bender's humor by Microsoft Joke
-
BaRu90
csendes tag
oké de ez a parlingo és ebuddy, ezek a javasok nem ? msn-ezés közbe tudsz csinálni mást is a telefonon vagy egyből megszakad?
-
BaRu90
csendes tag
magyarul csak az érdekel, ha java-s msn-t használsz, az fut-e háttérben is ?
-
válasz BaRu90 #10333 üzenetére
Leszünetelődik. A Palringót konkrétan rá lehet venni, hogy fusson tovább (gyári alapállapotban így van, csak éppen nem tud MSN-t, frissítés után meg bele kell törölni a belső fájlrendszerbe, hogy újra fusson), viszont nekem le szokott szakadni a mobilnetről a telefon egy idő után, vagy pl. metrón, azt meg egyáltalán nem tolerálja.
Részemről én ezt a használhatatlan kategóriába sorolom.
“All nothings are not equal.”
-
Csabi42
tag
Sziasztok Youtube-ot lehet nézni HQ-ban? A Spicánál át lehet kapcsolni high quality-re. S még egy kérdés. Az Opera mennyire gyors így Javásan?
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö. Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rike
tag
lehet ez barmi beallitasi malőr? amirol nem tudok még esetleg? jo lenne tudni hogy tenyleg a memo kartyara telepit e vagy sem!?
Bender's humor by Microsoft Joke
-
leslieke
Jómunkásember
válasz magyarattila #10329 üzenetére
Grat a találatért!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
sede7
tag
válasz creed2 #10146 üzenetére
Permanens folt:
Nekem volt ez a problémám a kijelzővel. Sajnos megoldást nem tudok, mert nekem pár nappal később tönkrement az egész kijelző, és cserélték. Az új már "patyolat" tiszta.
Én arra gyanakodtam egyébként, hogy az üveglap beragasztásánál kifolyt ragasztót távolították el felületesen, és abból maradt ott. Nekem is azokon a területeken látszódtak egyből a ragasztásból adódó foltok. (Ha visszanézed, képeket is tettem fel múlt hét hétfő/kedd...)zack jól beszél.
Ébresztés:
Nekem a szundi sem működik stabilan. Először csak azt hittem, én rontottam el valamit, de már rendszeresen előfordul, hogy ébreszt, de szundi nincs... -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
Ide írok mert elég jól pörög a topic.
Olyan problémám van, hogy vettem egy router-t és be kellene állítanom a felhasználó nevet jelszót, de nem tudom a jelszót mert nem találom a szerződésemet. Szóval windows-ból ki tudom valahogy nyerni a jelszavamat, hogy be tudjam írni a routernek is?köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
DonMedve
addikt
válasz Killerlaca #10346 üzenetére
Aúú,ez erősen off!!De nem,nem tudod!
-
scapegt
őstag
Ez szép? Viccelsz? Nekem ezelőtt Omnia 2-m volt és bár az elbújhat a wave mellett, de az opera nagyon jó volt rajta, azt visszasírom. ez az opera java annyira ronda, ráadásul a kijelző ötödét elfoglalja a hülye javas gombsor...tudnám minek az oda dehát ez van...inkább maradok a gyárinál
Más...aki vásárolt már ebay-ről...ha egy embertől veszek több dolgot, miért nem engedélyezi egy másik termék megvásárlását? Vettem valakitől 2 bőr tokot, átment a pénz is a paypalen keresztül, gondoltam veszek a következőt, erre azt írta, hogy épp most "nyerek" valamit, mármint egy aukciót, vagy túlléptem a maximális vásárolható mennyiséget az eladótól az elmúlt 10 napban...mi a baj?? Azt írta az eladó, ha egy napon veszek tőle több dolgot, egybe postázza, nem külön. Ezért lenne fontos...lécci aki találkozott már ilyennel, írja meg mit kell tenni..a pénz beérkezett már, ki van fizetve a két tok, nem értem miért nem enged mást venni...
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz scapegt #10349 üzenetére
azt a gombsort el lehet tüntetni és szerintem elég szép is. de igazából nem használom
ha videót szeretnék konvertálni akkor mibe érdemes és mik legyenek a beállítások? any video converter a progi. . . azt hiszem, zack csinál ilyet. szóval megkérhetlek rá h írd le légyszi?!
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest