Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz Luck Dragon #2784 üzenetére

    Pont ezért tettem mellé, hogy látsszon : egy 4,3 inches okostelefon manapság már nem biztos hogy nagyobb mint egy primo :)
    Az Alcateleknél pedig különösen szép ez a fajta design: az egész eleje 1 db üveglap, keret nélkül. Ez így van ennél a Mininél, és a nagysrác Idol 2 S-énél is. Tényleg szép. A 2 S talán még vékonyabb is mint a Mini :)

    Miután a nagyfiuka megkapta a 2 S-t, és Anya a Minit, a középső srác (11,5 éves) is elkezdett nyafogni. Most volt az elsőáldozása, neki is lett pénze, és ezek mellett a telefonok mellett neki már nem is kell a Voda Smart Mini, nyaf nyaf ... :) Alkut kötöttem vele : Nincs számítógépezés, eladjuk a gépét is, eladjuk a Smart Minit is, és 40 ezerig választhat telefont. Azonnal belement !
    (néha nagyon valószínű, hogy van odafent valaki, aki figyel, mert másnap felhívott a kb 10-edik szomszédunk, hogy nincs-e egy eladó komplett gépem, mert nemrég beszéltünk ilyesmiről. Elvitte. A Smart Minit egyik este meghirdettem, másnap délután elvitték...)
    Így lett fehér LG L7-II, 40 ezerért, és még pénze is maradt, és én is megkönnyebbültem, mert már nem 3 asztali gép zabálja az áramot, csak 2 - meg egy laptop.

    Az Idol 2 S , az Idol Mini, és az L7-II telefonhármasból nekem az L7-II jön be legjobban , pl a nagyon szépen kialakított szögletessége miatt (és még sok egyéb)




    ...itt kérem mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák