- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
köszi!
hát, az xda szerint a 780 MB rendelkezésre álló memóriából lett 830 MB. tehát, jelentősebb optimalizáció lehet a rendszerben.
ha a mindenféle háttérfolyamatok kezelése javult, illetve jobbak a kommunikációs driverek (3g, wifi, akármi), plusz jobb a processzor és a grafikus vezérlő kezelése, akkor biztos javulni fog.
azt hiszem amúgy, hogy a 7.0 plusnál a samsung már teljesen lesz@rta a HC fejlesztést. akkor már több hónapja kint volt a HC amikor ez a készülék megjelent, a "bele" viszont majdnem ugyanaz mint az S2-é (proci, grafikus vezérlő). ott viszont már egy ideje kint van az ICS, tehát azok a driverekkel már van tapasztalat.
a 8.9 és a 10.1 esetében még könnyebb a helyzete: teljesen ugyanaz a HW a képernyő méretét leszámítva, ráadásul ez a hw teljesen ugyanaz mint a tab 2 10.1, amire meg már egy ideje van ICS.
meglátjuk, egyelőre jöjjön ki a hivatalos 6210 firm, aztán felrakom én is.
-
mycso
veterán
Így van a használható memória mérete megnőtt:
Ez a HC, amúgy is egy vak vágány volt, szinte nincs is olyan készülék, amin tökéletesen működne.
Igen hardverben nagyjából ugyanaz, mint az S2, de valószínűleg azért vártak vele eddig, mert ugye a táblagép mivoltából azért másabb elrendezést kell használniuk, illetve egyes hardverelemek teljesen különbözőek.
Még egy ok, pedig a 4.0.4.
S2-re 4.0.3 is volt, viszont a 4.0.4, arra is csak mostanában jelent meg, és a p6200 át is ugrotta a 4.0.3-at és 4.0.4-el debütált rajta az ICS.A 8.9 és a 10.1 valószínűleg azért lesz a legutolsó, mert azokra a legnehézkesebb az ICS megírása (tegra). Bár a mostani frissítési hullámból kiindulva, szerintem jövőhéten esedékes lehet...
És itt a Tab2 (P31x0 és P51x0) vs. Tab (P73x0 és P75x0) teljesen különbözőek hardverileg, semmilyen közös pontjuk sincsen. A Tab2: OMAP4430, míg a régi tabok Tegra2 SOC-al érkeztek.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Tin
veterán
ja, aszittem a tab/tab2 esetén a proci is ugyanaz. akkor az tényleg macerásabb. viszont az pozitív mindenképp, hogy a 7+-hoz lettek driverek az s2-ből.
az elrendezés az maga a tabletes ics, az már meg lett csinálva a tab2-vel, szóval maximum a driverekkel lehetnek gondok.
mindenesetre így elég pozitívnak néz ki az ICS a 7+-on, több memória, gyorsabb sebesség, az akkuidőt meg meglátjuk. mindezt úgy, hogy 1 hete vettem a gépet, szóval sokáig nem kell szívnom a HC-vel, remek!
-
lmisi
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy tab 7 plus nekem + gyerekneknek. Nos masszív több órás nyúzás után mp3 fileokat kellet volna másolni a belső memóriára. Mivel linux alól nem igazán működött a másolás, akkor nosza rajta tegyünk bele microsd-t bele,onnét vagy onnan másolva majd jó lesz.
No itt kezdődött a horror, bekapcs után úgy 20 másodpercenként olyan soft/hot rebootot produkál azaz:
Elsötétül a képernyő pár másodpercre, majd bekapcsolási hang és 10 másodperc múlva beadja a home képernyőt. Letelik 20 sec képernyő kikapcs és mint előbb leírtam a végtelenségig. Az akku közpen viharosan veszti energiáját.
Kivettem sd-t hátha az a gond, de nem mintha semmi sem történt volna.
Csak biztonsági módban hajlandó nem hotbootolni állandóan.
Semmi törés, csak rengeteg play store-os játék.
Mi a fene lehet vele?????
Ugye nem csak az alma tud használható nyúzható tabletet gyártani -
mycso
veterán
Hali, ha a millió telepített program/játék előtt stabil volt, akkor a hardveres hiba kilőhető.
Viszont akkor valószínűleg valamelyik program/játék okozza a problémát....Én egy factory resettel, formázással kezdenék, aztán szépen elkezdeném egyesével telepítgetni vissza a cuccokat, amelyiknél elkezdi a problémát, az az alkalmazás kuka.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
air
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a HC beépített böngészője miért nem szinkronizálja a könyvjelzőimet a Google-os fiókommal?
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Atocha
senior tag
"Ugye nem csak az alma tud használható nyúzható tabletet gyártani"
Szeretném tisztázni, hogy az Android nem a férges alma! A kettő 180°!
Nem hiszem, hogy a "millió" játékot mind a hivatalos marketből vetted, ergo garancia sincs rá! Hibás működéshez vezethet. Míg ugyanezt az epőlnél nem nagyon teszik meg, Eleve gazdagabb réteg veszi.
Félre ne érts, nem ítéllek el, mert nem a marketből veszed, magam is az android szabadsága miatt veszek droid termékeket, mert nem bírom ha megszabják, mit tehetek egy eszközzel amit megvettem.mycsoval értek egyet, első körben állítsd vissza a készüléket. Ha a hiba még fennáll, akkor se kárhoztasd a Samsungot, mert x millió legyártott példányba belefér egy kicsi százalék gyári hiba is! Van garancia, add be és cserélni fogják.
Ha pedig nem tetszik, még mindig vehetsz ájpad3-at.
Üdv.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Tin
veterán
egész jó kis gép ez (p6210 wifi only, honeycomb).
ami nem tetszik, az az elem élettartam, ami csak 5-6 óra aktív használatot tesz lehetővé. ezt a képernyőhasználat alatt értem, hisz amíg be van kapcsolva, addig használom is. mindez többnyire webes olvasgatásban merül ki, 30-50% közötti fényerőn, mindenféle szinkronizáció kikapcsolása mellett.
a másik negatívum, hogy picit melegszik az sd kártya hely mögött alul, nem vészes, nyilván dolgozik.
ja, és amit észrevettem még: eddig 1x fordult elő, hogy a wifi leállt, és visszakapcsoláskor azt írta "hiba", és csak újraindítás után ment. meg egyszer eldobta a jelet, de kézzel vissza lehetett kapcsolni. ez ahogy a fórumokon láttam, sajnos normális.
az akku élettartammal (kijelző bekapcsolt állapota) kapcsolatban bele kell törődjek hogy ez ennyi, vagy lehet valahogy még javítani rajta? opera mobile-t használok, ami feltűnt, hogy fej-fej mellett annyi %-ot fogyaszt az akkuból mint a kijelző, miközben a korábbi gingerbread-es cuccokon pont a felét fogyasztotta a kijelzőnek.
-
Atocha
senior tag
Ha visszaolvasod mycso írásait a 4.04-es ICS-ről, akkor láthatod, hogy az akku idő is javult valamelyest.
Nem tudom, de ahogy látom a 6200-as tulajok elégedettek, a 6210-es tulajok pedig valamilyen hibára/hibákra panaszkodnak.
Nekem elmegy a készülék 8-10 órát. 3.2 van rajta és használom is igaz ez 6200-as készülék. Melegedni melegszik hosszú használat idején teljesítményigényes alkalmazások alatt. De webezéssel és ebukolással még nem tapasztaltam melegedést. Jellemzően inkább játék vagy nagy felbontású videó alatt.
-
Tin
veterán
olvastam, mert nekem írta
nekem még nincs fent az ICS egyébként (még ki se jött rá), de én is olvastam, hogy valamennyit javul az aksi idő.
a 8-10 óra érdekes. nekem tényleg ilyen többnyire 30%, néha 50% fényerővel, minden szinkronizálás és egyéb teendő kikapcsolva, pusztán webezéssel és állandóan bekapcsolt wifivel (standbyban kikapcsol) max 6 órát bírt. és ebben nincs is 3G modul, sem telefon, szóval elvileg ugyanaz, mint a tiéd repülő üzemmódban.
a 8-10 óra vajon hogyan, milyen beállítások mellett jön össze? 8-10 óra nettó képernyőhasználatot értesz te is alatta, rátöltés nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Megjött:
GT-P6210 - United Kingdom / Ireland
PDA: P6210XXLPL
CSC: P6210OXALPL
Version: 4.0.4
Date: 2012-06-26
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Tin
veterán
jaja, láttam xda-n, zsír
kíváncsi leszek rá, majd ha lesz pár órám, nekiállok ha addig nem jön ki rendesen.
szerintem amúgy az opera zabálja le az aksit. 10p opera használat teljesen feltöltve bekapcsolva, alap oldalak (csak xda), 43%, kijelző 37%. ez baromság, eddigi eszközökön opera max a felét ette a kijelzőnek. valami bug lehet benne, én meg csak abban olvasom.
-
air
nagyúr
De a Mini az csak egy megjelenítő, (renderer) a központi szerver által összecsomagolt tartalmat jeleníti csak meg, és nagyon gagyi a megjelenített képe. Mondjuk a Nokia mobilomon én is azt használom az 500 megás mobilnethez, de utálom a képét. A Mobile képe nagyságrendekkel jobb.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mycso
veterán
Nálam tökéletesen jeleníti meg az általam gyakran látogatott oldalakat (lehet van olyan amit nem jól....még nem találkoztam ilyennel).
Koccra ugyan úgy néz ki, mint a mobile-ben dektop módban....nem látok különbséget, a képek megnyitásával/megjelenítésével szokott problémája lenni, ahhoz megnyit egy külön böngészőt (általában a gyárit.)prohardver, pdafanclub, vatera, xda, sammobile, boon, stb., stb. ...
mod.: na meglestem, valóban van egy minimális különbség, nekem eddig fel sem tűnt, csak most, hogy egymás után megnéztem....szerintem ez nem számottevő. Sőt...és a fogyasztás (akku/adatforgalom) kárpótol.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
szuper...
fura amúgy, az előző gépen (samsung galaxy s wifi 5.0, 2.3.6) a képernyő 20%-on a duplája volt az opera mobile-nak.
megnézek majd más böngészőket is, akár a mini-t is. azt javas telón még használtam, bejött. mivel többnyire olvasok, a megjelenítés minősége kevésbé érdekel.
-
mycso
veterán
Nálam a mai nap így fest:
Akku jelenleg: 38%, reggel 98%-on volt
Üzemidő: 10ó 52p
Kijelző: 77% - 4ó
Opera Min: 11% - CPU:40pOlyan 30-40% közötti fényerővel, folyamatos edge kapcsolat, nagyon rossz térerővel 0-3 között ugrált folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Ismerősöm vett egy ilyen csodát. Feltettem a 4.0.4 rom-ot. A kérdésem, hogy root-olni, lehet e már?
The Truth Is Out There
-
Tin
veterán
kipróbáltam a minit...
na most nyilván a renderelt oldal eléggé fosul néz ki, sima webezéshez kevésbé ideális, de szövegolvasáshoz tökéletes.
a fogyasztása legalább a harmada az opera mobile-ének. 1-1 óra teszt alatt, ugyanazokkal az oldalakkal, és abszolút nem melegszik a tablet sehol sem. azt hiszem az opera mobile folyamatosan hajtja a gpu-t, és ez melegít, illetve szopja le az aksit.
más böngészőt nem próbáltam, majd kipróbálom még. olvasásra a mini tökéletes lesz. köszönöm a tippet!
-
Atocha
senior tag
mycsonak köszönhetően én is feltettem az ICS-t.
megizzadtam amíg felment...Egyenlőre még csak 1 órája nyúzom, sokat nem tudok mondani. Gyorsabb, szebb, jobb ez biztos.
Egyetlen hibán kívül nem találtam negatívumot és reménykedem, hogy ez is csak ideiglenes.
A beépített Ebook olvasó, az eredeti ami rajta van, amit megszerettem nem indul el.
Amikor elindítom a samsung app indul el és azt mondja valami 4002-es hibakóddal, hogy nincs ilyen app.
Igaz még a samsung app-ba sem léptem bele, szóval remélem frissíti majd ha belépek.
Olyan szépen megy, hogy egyenlőre gondolkozom, hogy feltegyek-e bármilyen launchert.
Pár nap amíg jobban megbarátkozom vele, de mindenképp jobb a tab így ICS-el.Csak ajánlani tudom!
-
Atocha
senior tag
Beléptem a samsung appba, de akkor sem megy a beépített olvasó.
Viszont találtam egy másikat ami hasonló... de csak hasonló. Emiatt nem rakom vissza a 3.2-öt az fix, de ez a része akkor is csalódás. Az ikon ott van, de hibakódot dob.mycso megnéznéd, hogy neked megy-e az ebook olvasód? Köszi!
-
Ayanlith
tag
Sziasztok!
Egy bő hete vásároltam egy P6210-es készüléket az Edigitelnél és, ahogy már más is, én is tapasztaltam melegedéssel kapcsolatos problémákat, sajnos azonban én nem csak az Opera böngészőnél. Nekem is a memóriakártya-foglalat alatt és felett (tehát a kijelzőnél is) érezhető a melegedés, gyakran nem is kis mértékben. Játszani nem játszom rajta, gyakorlatilag böngészéstől is fel tud melegedni a készülék (elég hozzá akár 10 perc is bekapcsolástól számítva). Nem mondom, hogy forró és hogy égeti az ujjaimat, de ilyet eddig más készüléknél nem tapasztaltam. A melegedés nem minden esetben jön elő, mikor visszavittem az Edigitelbe, hogy megmutassam a problémát, közel sem melegedett fel annyira a kijelző, mint szokott. Elsősorban Tin nevű felhasználóhoz lenne kérdésem tehát ezzel kapcsolatban: amióta más böngészőre tértél át megszűnt a melegedés? Más alkalmazások (pl.: Youtube) használatánál nem volt tapasztalható a probléma? Asztali gépre vagy mobilra/tabletre optimalizált oldalakat nyitsz-e meg többször?(***Egy Samsung mobil boltban azt mondták, hogy abszolút nem kellene, hogy melegedjen a készülék (persze sajnos rá sem néztek a készülékemre) és javasolták, hogy cseréltessem ki, ezután mentem vissza az Extreme Digitalbe.)
Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?
-
Tin
veterán
válasz Ayanlith #379 üzenetére
szia,
azt gyanítom, hogy a melegedést a grafikus gyorsító okozza. amióta áttértem az opera mini-re, a készülék sokkal kevésbé merül, és megszűnt a melegedés is.
sajnos úgy fest, hogy a "normál" böngészők valamiért a grafikus gyorsítót használják a megjelenítésre, és az meg melegszik, de ez normális. csakhát bosszantó, hogy böngészéssel annyit fogyaszt és melegszik a gép, mintha játszana az ember.
az xda fórumon olvastam, hogy az ICS frissítéssel a melegedés is megszűnt. talán arra jobban optimalizáltak az alkalmazások, nem tudom. én még nem frissítettem, majd ha kijön hivatalosan, felteszem, és kiderül.
youtube-ot kb egyszer nyitottam meg, és asztalira írt oldalakat nézek. pl. az indexen is a teljes verziót.
másnak esetleg tapasztalata a melegedéssel?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Sziasztok
Valaki használja ezt a tabot telefonként?Ha igen akkor milyen a mindennapokban? -
Atocha
senior tag
Én igen! Kocsiba állandóan és másodtelóként is ha lemerül a kőbuta elsődleges.
Pont ugyanolyan mint bármilyen más telefon. Jó a hang, szép és érthető. Megfelelően hangos is.
Egyetlen dolog csak... mindenki téged néz közben. Általában lesajnálóan, de van akinek csak a szeme kerekedik és van aki azonnal mosolyog.
Egy kékfog fülessel ez kiküszöbölhető.
-
Atocha
senior tag
Hogy mennyire nagy a mindennapokra, ezt nem tudom megítélni. Egy note 5 colos, ez nem sokkal nagyobb már. Most veszek hozzá tokot, ill. vettem már ceruzát is hozzá. Kézben simán elviszem, de farzsebbe is betolom ha szükséges. Engem sem szokott érdekelni, hogy ha telozok vele ki néz engem. Néha viccesen megjegyzem neki, hogy "irigykedsz mi?"
Nem tudom kibír-e egy napot, nekem még soha nem ment vele egy egész napig. Viszont repcsi üzemmódban, ha csak napi 3x30 percre kapcsolom be a wi-fit (hírek, van egy game amit napi 2x5 percbe tudok tolni rajta, mail) akkor nekem 3 napig elmegy egy töltessél, mert a készenlét napi 5-8% körül eszik. Ha ebből indulok ki, szerintem ki kell bírnia 1 napot a telefonnal, ha nem túl sokat használod a wi-fi/3g részét.
Jövő héten csinálhatok egy egy napos tesztet ha gondolod és beszámolok az eredményekről képernyőképekkel.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Atocha
senior tag
'reggelt.
Ma reggel indul a teszt.
Információk:
- A töltöttségi szint nem 100%-ról, hanem csak 60%-ról indul, hogy izgalmasabb legyen a mai nap. (na meg li-ion akku ide vagy oda, nem szeretek rátölteni az akksira. )
- Pannonos telefonom van ( akkor se írom le hogy telenor... szar neve van sry. a témobil is westel lesz amíg élek)Képernyőkép:http://atocha.uw.hu/prohardver/Screenshot_2012-07-23-07-09-48.png
Ma reggel melóba jövet 2x telefonáltam és 1x hívtak kb. össz. 10 perc lehett. 60%-al indult az aksi, feltöltöttem a képernyőképet wájfin az eeeeftépére és dumáltam 10 perecet, most áll 59%-on.
Legközelebb 12 körül spammelem szét a topicot egy következő képernyőképpel és helyzetjelentéssel.A mellékhatások és idegösszeomlások elkerülése végett ma inkább kevesen olvasanak.
Jó kedvem van ugyanis....
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Kicsit hamarabb jelentkezem, nem tudom délben hogy lesz időm.
Híváslista: [link]
Akku: [link]
Elég sokat beszéltem, fogalmam sincs mennyit, 30 perc biztosan megvan és 5%-os esés.
Volt benne 10 perc wi-fi is reggel óta.Amint időm engedi, jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
Na meggyógyítottam, 4-5 -sével elkezdtem leszedni az alakalmazásokat aztán egyszercsak működni kezdett, SD kártyával is.
Köszöszönöm a tippet neked és másoknak is.
Valószínűleg egy app telepítésnél alapértelmezetten az sd-re tolja az adatait, ha nincs akkor a belső "rom"-ra. Viszont ha lesz sd akkor nagyon bekavar neki aztán az app a tabletnak.
Nagyon gyors kis gép legalábbis a defy telefonomhoz és a gyerek blade-hez képest.
A felület rendben hogy gyorsabb, de a bootidő 1/3 -ad annyi és az alkalmazásokat is villámgyorsan 1/3 - 1/4 idő alatt tölti be romról (boot utáni első indítást nézve természetesen )A fájdalom(fertőzés) ami sajnos androidos telefonokról gyűrőzött be az hogy:
Valaki tökéletlen kitalálta ne csatlakozzon ad-hoc wifi-hez
Könyörgöm ez egy WiFi only Tablet!!!!
Ez azért különösen gáz mert a telefonok többsége adhoc wifi tethert tud nyújtani.
Természetesen némi idétlenkedés után be lehetett üzemelni a bluetooth tethert, ami elviselhető, de nem teljesértékű.Az ICS ezt javítja?
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Nem válaszolt még neked senki.
Nos nem tudom. Soha nem használtam az ad-hoc kapcsolatot. Van pár ftp-m, webes és saját szerver is, így ha valamit nagyon meg akarok osztani, azt odateszem és a másikon leszedem.----------
Teszt: Még egy kis telózás után most 53%-on áll a tablet telefon.Szerintem kibír egy napot a telefonnal együtt is. Még akkor is, ha megnézünk pár hírt, kicsit wifizgetünk stb. Persze komolyabb filmezéssel és játékkal erre esély sincs, de alap dolgokkal kibírja szerintem bőven. Ahogy nézem, szerintem 2 napot is simán.
-
Atocha
senior tag
*** Végeredmény hirdetés ***
Mai napi tesztünkben arra kerestük a választ, hogy a csodás Galaxy 7 plus készülék kibír-e egy napot telefon funkcióként, vagyis az akkumulátor bírja-e egy töltéssel.
Tesztünk alanya reggel 7-órakkor szembesült egy hagyományos pannonos sim kártyával, melyet irgalmatlanul betoltam neki! Az aksi 60%-on állt.
- 16 hívás
- Kb. 45 perc össz. beszélgetés, ki és be irányba is egyaránt.
- kb. 30 perc aktív wi-fi használat, hír, mail és egy kis game, ftp-re képek feltöltése.
- kb 2 óra wi-fi kapcsolat, de lekapcsolt képernyővel, mert véletlen bekapcsolva hagytam a kis nyomit. Mármint a wi-fit.
- öööö asszem nem hagytam kis semmitMost ennyin áll az aksi este 21.15-kor: [link]
49%Vagyis reggel 7-től este 21 óráig 14 óra alatt 11%-ot esett az aksi.
Szerintem kibír ez 2 napot is akár még bt fülessel is.
Viszont! Viszont másnak meg sok baja van az aksi idővel és bár én is keveslem ezt a 11%-ot, de esküszöm, hogy nem töltöttem rá a tabra napközben. Nekem jól bírja az aksi, ezt többször is leírtam itt a fórumon, szóval én elégedett vagyok.
Atocs
ui: nekem már a 4.0.4 van fent, lehet ez is javított egy kicsit a dolgon. Elvileg jobban bánik az energiával is, mint a 3-as droid. Szóval mégugyabbul elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
-
Tin
veterán
6210 WIFI verzióhoz van egy még újabb ICS verzió, innen letölthető.
én megvárom a végleges hivatalost, de ha valaki teszteli, megírhatná, hogy miben változott a júniusihoz képest.
-
csharles
csendes tag
Szerintetek miért van az, hogy a P3100 AJánlott plecsnit, míg a P6800 (ez) csak tetszett plecsnit kapott? Mivel minden fórumozó ezt mondja jobbnak. (Illetve a P6800 is csak tetszett plecsnit kapott, pedig az nagyon adja) Köszi
-
Atocha
senior tag
Nagyon szívesen!
Azért ajánlom, hogy egy jobb BT fülest vegyél a készülékhez és akkor teljes lesz az élmény.csharles:
Nem tudom, fogalmam sincs. De szerintem rossz topicba tetted fel a kérdést.mycso: Szerinted lesz 7+-ra 4.1 JB? Mennyi ennek az esélye? Ha azt veszem, mennyit késett az ICS is, majdnem a nullával egyenlőnek tartom, pedig, pedig.... de jó lenne.
-
lmisi
senior tag
-
mycso
veterán
(#392) rgyorgy: +1 nekem is, ha az S3-on vagy a 10.1-es tabon osztom meg a mobilnetet, mind2-t látja a p6200, sőt ha pc-n megosztom a netet egy usb-wifi stick felé, azt is látja és csatlakozik. Emlékeim szerint a gyári HC rom alatt is így volt.
(#396) Tin: Ugyanaz a két rom, csak CSC verzióban tér el, ahogy látom.
(#397) csharles: Úgy hogy ezeket a teszteket azért nem kell olyan véresen komolyan venni, maximum valami irányt mutatnak. A P6800/P6200/P3100 trió közül a P3100 a leggyengébb eresztés minden téren.
(#398) Atocha: Passz, S2-re meg ígérték, sőt valamelyik híresztelésben a p6800 is benne volt a támogatott eszközök között és ugye a p6200, ezekkel nagyon szoros rokonságban áll minden téren. Viszont erről nem láttam még hírt sehol, hogy p6200-ra terveznék...de ahogy előttem is mondták, ha lesznek normális JB romok, biztosan lesz belőle port, tehát ily módon biztosan lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs