Új hozzászólás Aktív témák
-
csharles
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen a képernyő minősége? Mármint nem fárasztja-e a szemet, stb.
Ja, és a P3100-nál mennyivel jobb? Csak a képernyőnél érezhető a különbség? A kettő közül melyiket javasolnátok , az árat is figyelembe véve? Esetleg P6800? (megéri a többletköltség?) Köszi[ Szerkesztve ]
-
csharles
csendes tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezeknek a tableteknek az aksija kb. mennyi évet/feltöltést bír ki? Mármint nehogy az legyen, hogy 1-2 év múlva nem bír majd csak 1 órát.... (ja, és igen, tudom, hogy a fejlődés, meg 1-2 év múlva nem lehet tudni...)
-
csharles
csendes tag
A prezi előadásokat/prezentációkat meg lehet nézni Androidon?
Érdemes-e és ha igen melyik frissítést felrakni? Hol és hogyan tehetem meg mindezt?
Milyen bőrtokot javasoltok? (ha érdemes)
Köszi a válaszokat! -
csharles
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi mennyivel lesz gyorsabb az egész? Mármint érdemes-e feltenni? Köszi
-
csharles
csendes tag
Azt megkérdezhetem, hogy a szoftverfrissítést nem csinálja meg maga a Samsung szervíz? Vagy naiv kérdés?
-
csharles
csendes tag
Szerintetek miért van az, hogy a P3100 AJánlott plecsnit, míg a P6800 (ez) csak tetszett plecsnit kapott? Mivel minden fórumozó ezt mondja jobbnak. (Illetve a P6800 is csak tetszett plecsnit kapott, pedig az nagyon adja) Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs