Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guest666

    aktív tag

    Február óta használom az O7-et, végülis tök jó, mert nagyon smooth, főleg a multitouch.
    Most volt nálam 2 napig egy Nexus S, a lényeg hogy sokkal okosabb a droid, ha már okostelóról van szó, és az is bőven jól használható (lagg nem volt) csak az O7 kicsit smoothabb.
    A WP7 még mindig nagyon keveset tud, és sok mindenben ez nem is fog megváltozni (pl. Zune marhaságai az őrületbe tudnak kergetni)
    Szóval nekem a Nexus egyértelműen jobb volt.
    Külsőre is jobb, kézbe simul. A kijelző ízlés kérdése, nekem az SLCD jobban tetszett a fehér miatt. Az asszonynak a Samoled jobban bejött az élénk színek miatt (nem tudja szegény mi az hogy túl van szaturálva :)
    O7-el én is szívok rendületlenül a hívás eleji némaságok miatt, Nexuson ilyen nincs, térerő is jobb, az O7 fémháza leárnyékolhatja az antennát.
    Lényeg, hogy mind a kettő jó kis teló, jelenleg a droid sokkal okosabb, a WP7inkább csak mail, web (nincs flash) , fotó, ezekre tökéletes, jól kezelhető teló.
    Még egy észrevétel: A WP7-en jópofák (és folyamatosak) a menü animációk, de egy idő után már parasztvakításnak tűnnek, és csak az időt rabolják. Lehet hogy azért ilyen folyamatos a rendszer, mert amíg megy az animáció, addig "erőt gyűjt" a rendszer, de ezzel együtt meg is lassítja a menükbe való belépést. Kikapcsolni nem tudtam ezeket az animációkat, droidban ki lehet, és ezáltal sokkal gyorsabban lehet menükbe ki-be lépkedni.

Új hozzászólás Aktív témák