- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
A battery saverrel 1 nap 13 órája megy és 43 százaléknál van az aksi.
Nem rossz.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Oppenheimer #14100 üzenetére
nem a hülyüléssel van gondom de sajnos itt szó szerint kell venni, amit írtam (ami kimerül a trágár kifejezésekkel tarkított, ki a nagyobb gengszter/ki szívott többet bizonygatásokban és az inkább állatias viselkedésmódban)
persze vannak kivételek, de azért jó néha elterelni az agyam ide a PH!-re, na
amúgy még suliba járok, most vagyok végzős, itt[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
gabsz227
tag
Van olyan akinek T-mobilos Omnia 7-e van és működik neki a wifi thetring szolgáltatás? Vagy ezt a T-mobile nem engedélyezte? Ha van olyan akinek működik megírhatná privátban h neki hogy jött össze, mert nekem nemsikerül...
-
RaveForce
veterán
válasz zoleeka1987 #14098 üzenetére
Nem vagyok az a típus, aki az egész napos internetközelség után még a combinon is tolja a facebookot
na én meg igen
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
danilla
őstag
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #14108 üzenetére
Ja, próbaüzem. Nem is rossz az eredmény.
(#14110) danilla
Ahogy a többiek leírták, bármikor bekapcsolható (de ezt onnan is tudhatnád, hogy legiaap 43%-on jár és aktív neki a cucc, pedig 15% körül kapcsolna be csak).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zolexx
aktív tag
válasz zoleeka1987 #14093 üzenetére
Mangoval nekem is jönnek hibák, előtte semmi baja nem volt, most meg egyre több és furcsább hibák:S:S azért ez tréé
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
catroot
veterán
válasz front3r #14117 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi egyébként, hogy 5mb a program mérete, a térképeké nyilván több. Szóval a térképeket le lehet tölteni országonként, mint pl. a Sygic esetén, vagy az egész pakkot lehet csak. Mert írja, hogy olyan 2.2 giga kell neki, viszont nekem jó lenne, ha csak Mo. lenne rajta, aztán ha kellene egy külföldi ország leszedném. Mert így a 2.2 giga felesleges szvsz.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dunbar
senior tag
Felraktam pár képet, megnéznétek? [link] Ezek mind alapbeállításokkal készültek, de elég változékony a minőség. Készülékben, bennem van a hiba, vagy ennyit számítanak a körülmények? Maximum lámpafénynél is durván zajos a kép az asztalomról (utolsó).
-
moonman
titán
válasz Oppenheimer #13659 üzenetére
936
-
Sweet Lou 6
addikt
Ma mikor épp egy zeneszámot akartam elindítani, hirtelen lefagyott a telefonom, majd rögtön újraindult. Egy hibakódot írt ki, de nem tudtam megjegyezni. Van valami diagnosztikai program, amivel vissza lehet nézni esetleg, hogy mi volt a baj, hogy kezdjek-e félni újabb fagyásoktól?
sweetlou6.wordpress.com
-
válasz Sweet Lou 6 #14127 üzenetére
Még ha lenne is ilyen, akkor se tudnál mit kezdeni vele.
Nem kell jobban félned, mint eddig, ez ilyen, írtam már jópár hasonló személyes tapasztalatot anno Sőt nem csak én.
“All nothings are not equal.”
-
hitman77
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #14129 üzenetére
Ha megnyugtat és egy kicsit engem is, akkor leírom, hogy nekem eddig háromszor játszotta el ezt. Egyszer Explorer használata közben kétszer térképletöltés közben.
A hibakódot az indulást követően írta ki és restart volt az opció.
A hiba nálam a memóriakártyával kapcsolatos volt. Persze az nincs benne, de gondolom valami memóriacímzési vagy hasonló hiba lesz, ami miatt "Safe" módban indult el a telefon.[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Hallottátok már az új Nokia csengőhangot? Egész jól szól az Omnia-n! 24 másodperc és pont 1 mega alatt van egy picivel.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
válasz engusz #14134 üzenetére
Én szeretem a dubstepet mint műfajt, de elképzelem ahogy egy telefon így kezd csörögni és menten agyrákot kapok... Nekem a Progressive Nokia jobban bejött, mint ahogy a szavazatokon is látszik egyébként
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
engusz
veterán
Meghallgattam, az sem rossz. De az én fülemnek a dupstep verzió valahogy harsányabb, figyelemfelkeltőbb. No, nem mintha eddig gond lett volna a telefon hangerejével vagy jelzéseivel.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Dunbar
senior tag
Remélem jól csináltam : [link]
Ez a csengőhang
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Dunbar #14140 üzenetére
Igen.
Kb. én is csak ilyeneket készítek, ez ennyit tud.
Tegnap elkértem catroot beállításait, nála fullon volt minden, nekem úgy iszonyat rossz képeket csinált, de a fényviszonyok sem voltak tökéletesek, gyári beállításokon elfogadhatóbb ugyan abból a szögből készült kép. Majd napsütéses időben megnézem, hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
blex
senior tag
válasz engusz #14132 üzenetére
hát nem tudom... dubstep? oké. csengőhang? oké. dubstep csengőhang? nemoké..
én már a kezdetektől a classic című csengőhangot használtam az omnián (az előtt még wm-en meg szó szerint klasszikus csörgést). nekem valahogy nem tetszik, ha egy komolyabb szám van csengőhangnak beállítva. az egyszerűbb elegánsabb -
bigsee
addikt
Ma hívott főnököm Hólandiából, hogy nézzek meg nekik valamit Amszterdam környékén, ott senkinek sincs okostelefonja, meghát különben is, nohát usgyi keresgéltem (és persze semmit nem találtam, jut eszembe nem tudtok ott valami olyan gátról, ami ilyen kétszárnyú és meg lehet nézni?) és a googleval próbáltam közös nevezőre jutni. Megkerestem neki egy két dolgot és gondoltam, hamár okostelefon, akkor felhívom őt és közben belelapozgatok az IE-be és majd valamit nézünk. Igenám, de a "felülre" száműzött tárcsázó (a kihangosítás után a folyamatban lévő, de félretett phone...?) egy szép szeletet kihasított a böngészőből és a zistenért sem akart arrébb menni... Elég frusztráló volt a dolog, fektetett nézetben (így utólag belegondolva lehetett volna portré módban is, pfff...) a bal oldalon elég sok minden le lett takarva (konkrétan a weblap menüje).
Csak szólok, hogy ezt még ki kell (?) kísérletezni...
Nektek van valami praktikátok erre?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Воланд
titán
-
moonman
titán
nekem a "Lattice" van beállítva, ennél szolídabb nem kell. ez az új Nokiás szar meg azon kívül, hogy kiröhögtessék magukat kb. arra jó, hogy mindenki gyorsan megtanulja, hol kell csengőhangot változtatni.
-
savoo
addikt
válasz Sweet Lou 6 #14127 üzenetére
Nálam is volt ilyen egyszer, kb 1 hónapja, azóta semmi.
-
Dunbar
senior tag
100%-os Mango-ról nincs hír, mikor adják ki mindenkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest