- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
válasz Jaki2000 #34800 üzenetére
Elvileg menni kellene, de sajna nem jutottam előbbre.
Elméletileg a vodás SIM-el mennie kellene, nem?2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
(jan)
őstag
feldobtam az #52-es yonipot. bootloop lett az eredmény ... f@sza
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
kotibor
tag
Megtaláltam a megoldást, APN....
Működik.2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
Tocska
tag
hello nem tudna neke ajánlani valami jó overclock-os kernelt meg egy 3d drivert hozzá való telepítési útmutatóval ?? na meg ezt a SSSwitch progit hogy lehet feltenni
-
bubu333
tag
Sziasztok!
Rootolással kapcsolatban tudnátok segíteni, hogy a YONIP kernelt csak rootolt kernelre lehet frissíteni, vagy az LK-hoz hasonlóan az ODIN-nal azt is fel lehet rakni gyári rendszerre? Szeretném rootolni a telóm, de nem találok tutorialt, csak LK-val való rootoláshoz, yonip-hoz nincs.
Légyszi segítsetek!
-
tmagic
tag
Sziasztok segítségeteken kérném abban hogy szeretnék feltenni a spica-ra főzött romot de előtte ugyebár kell rá varázsolnom recoveryt...ez ugyebár odin-nal lehetséges na de az istenért se ismeri fel a gép downloading-modban a telót így az odin se....már próbálkoztam mindennel le szedtem a drivereket majd fel újraraktam az xp-t az se segített és már tiszta ideg vagyok....mondom ezt úgy hogy már volt két telefonnal ezelőtt spicám és azt 1ből felismerte az odin...mi lehet a gond...?leszedtem már 1 valag drivert ,be tallóztam mappából de még úgy se ismeri fel...volt kies és samu progi is fent úgy felismerte telepítette a drivereket persze be kapcsolt állapotban...ha downgrade módba rakom akkor nem ismeri fel s nem is telepít....valaki légy szíves segítsen....előre is köszi sziasztok... .
-
-
rutyika68
őstag
válasz tmagic #34807 üzenetére
Üdv.. mindenki!
Egy kicsit elvoltam, de már itthon vok. Nem voltam net közelbe.tmagic!
Egy kis vizuális segítség és kombináld az első hsz-be leírtakkal.[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
válasz barlanglako #34751 üzenetére
Hali!
Az az igazság hogy a spica nélkül nem igazán megy a portolás, hisz le kell ellenőriznem amit csinálok. Ha te bevállalod hogy ki próbálod, és ha nem jó, akkor újra teszed a rendszert.
???[ Szerkesztve ]
-
bubu333
tag
Köszi a segítséget, sikerült megoldani mindent!
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Tudna linkelni nekem valaki 2.2-es magyar Rom-ot?
(Olyan kellene aminél nem kell az ext2-re figyelni, nem szeretnék téglát csinálni belőle, meg amúgysem használom)
Ezek lennének az "elvárások":
+stabil
+magyar
+Divx
+normális MP3 lejátszás -
zoleee24
tag
válasz kovacszk #34818 üzenetére
ezt találtam azóta
SamdroidMod 2.2.1 a9 - Froyo
Status (hardware)
+ GSM
+ GPRS/EDGE/3G
+ audio (DE_NISkA/vflashbirdv)
+ wifi (criminal, golecpch)
+ bluetooth (criminal)
+ sensors (DE-NISkA, cadavre)
+ GPS
+ multitouch (2.4, thanks Gabriel-LG)
+ SD/USB
+ Camera (vflashbirdv/criminal)
+ ext2/4 support
+ Hardware accelerated movie playing/recording (mp4/h264) [vflashbirdv]
+ Native WiFi tetheringebben van elvileg
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz barlanglako #34822 üzenetére
Hétvégén megoldjuk.
-
(jan)
őstag
Új yonip kernel elég f@sza!
-
(jan)
őstag
Ezt a turn off screent kellene megcsinálni 2.2-re nagyon állatul néz ki
-
Jaki2000
aktív tag
Ez most újabb, mert az elősző nem írja a verziót, csak hogy final?
#34828) Ürüljünk, hogy müxik. De lehet ilyet csinálni. Volt róla kép is jó régen.
Egy kis drót és 400 V a töltőbe(#34817) zoleee24
Szerintem a SGM és a CM is magyar csaknem teljesen. Az előfordul, hogy pl a launcer nem magyar, és akkor a menü nagy része tarjánul gagyog. Én lecseréltem telepítés előtt magyarra az ADW launchert, főleg, hogy azt szeretem.
Stabil, olyan nincs, max sokáig bírja szarakodás nélkül, ha nem pakolod tele a marketről.
MP3, pl az SGM-ben lévő is lejátsza frankón, de a winamp ingyenes. Ha tutit akarsz, akkor PowerAMP. De azt érdemes megvenni, mert a krekkelt előbb utóbb letilt.
Divix - passz. Erre nincs időm.[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
(jan)
őstag
Én #46 ról váltottam #52tre
Rutyika te mázlista! tessék megcsinálni erre is !
-
zoleee24
tag
válasz Jaki2000 #34829 üzenetére
(#34829) Jaki2000 köszi
Nem szoktam telepakolni, custom 2.1-eket használok régóta, rájöttem
nem érdemes agyig pakolni a memóriát mert hamar belassul.
A 2.2-t nem láttam még spicán, mi a különbség az SGM és CM
romoknál? Mit érdemes felpakolni?
PowerAmp-om van régóta, ez vált be a legjobban.
Videolejátszás nem létkérdés, csak legalább a hardware-s támogatás
legyen meg, néha megnézek egy forma1-et rajta, ha lemaradok róla utólag,
de azt tudom konvertálni.[ Szerkesztve ]
-
bubu333
tag
Sziasztok újra!
Azt jól gondolom hogy a játékok futását a kernel határozza meg és nem a rom? Feltettem a CM6.1.1-spica-alpha8.4-et a yonip final-3d Rev04 24bpp-vel. Tök fasza, elég gyors is, gondolom ennél jobb nem is lesz. DE az angry birds textúrahibás, a plants vs zombies meg zöldhalál. Mást eddig nem próbáltam. A kernelt lenne érdemes lecserélni ilyenkor? Vagy merre haladjak tovább?
-
Jaki2000
aktív tag
válasz zoleee24 #34833 üzenetére
Sajnna nem tom, úgy emléxem, hogy a CM-et sosem próbáltam. Más valaki?
A 2.2 kicsit gyorsabb, kicsit töbet tud, kicsit olyan mintha lenne egy jó androidos telefonod De van aki a 2.1-et favorizálja.
F1-et spicán nézni, hümmm, ízlések és pofonok. Én különc lehetek mert élőben sem bírom, amikor a sok marha megy körbe-körbe. De hogy még konvertáljam is? Bocsánat minden rajongótól, de lassan nem sok különbséget látok az F1 és a VV közt. Talán annyi, hogy az egyikben a sisaktól nem tudjuk megkülönböztetni a szereplőketTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34834 üzenetére
Nem rég beszélgettem egy Spicás barátommal, aki egy zúzósabb telóra gyúr és amikor elemezte annak előnyeit, sajnos akkor esett le, hogy mitől döglik az AngriBirds. Minden normális droidos telónak van külön grafikus chipje. A nem normális kis memóriás spicanak meg nincs. És a 3D-s háttér miatt töpreng rendesen.
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
tmagic
tag
válasz kovacszk #34837 üzenetére
Szia azért tisztázzuk hogy 1 kicsit értek a géphez meg függetlenítettem,fleseltem már pár telefont Semmire nem reagál 1szerüen ,hiába tallózok ,újratelepítek,újraindítok,leszedem,visszarakom.....1szerűen nem telepít semmit downloading módban a telóhoz,nem ismeri fel hiába csinálok semmit!!!!!!!!! A vicc az hogy olvastam külföldi és hazai fórumokon is hogy sokaknak volt ilyen problémája de konkrétan senki nem írt rá megoldást.....
-
tmagic
tag
válasz kovacszk #34842 üzenetére
Jó ok sikerült!!!!!!!!!!!Átmentem muterékhoz és az ő gépükön Kies feltelepítése után simán felismerte az Odin.....Úgy látszik gépfüggő... Pedig ugyanúgy xp van rajta ráadásul ugyanaz mint az én gépemen mivel én telepítettem nekik.....ki érti na de mind1 a lényeg hogy sikerült!!!
-
Jaki2000
aktív tag
Fura!
Akár wifin, akár usb-én csatlakozva neteztem a spicán keresztül, teljesen rendszertelenül újraindult. Yonip final kernellel. Az SGM-ben eredetileg voku volt, azzal meg a a wifi nem működött. Kipóbálam, visszaraktam a vokut, megint nem megy a wifi. Felraktam az újabb (mitől újabb még most sem tudom) final yonipot. Azzal is újraindul. Miután a stabil kernelnek a pixie-t írja az SGM oldalán, így felraktam azt. Most úgy tűnik jó a wifi is és a megosztás is.Csak ez a furcsaság történt:
Eredetileg a telefon névjegye ilyen volt:
2.2.2
i570EXXJD1
banjo@banjo virtualbox #49
SGM beta 3.1
Yonip V final VBMost ilyen, pedig csak a pixe kernelt tettem fel:
2.2.1
i570EXXJD1
CM-6.1.1. - Spica alpha8.3
pixie07cfs cm6Mitől lett a 2.2.2-ből 2.2.1, az SGM-ből CM
Nem baj, ha müxik, de a fene se érti.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
bubu333
tag
Kérdés hogy mit lehet ezen elrontani, ez ilyen vagy megy vagy nem dolog, de ezek szerint mégsem. Megnézem másik kernellel is aztán kiderül.
1 kérdés: ha felteszek SD-ről egy új kernelt, akkor megmaradnak a CM beállításaim? Gondolok itt widgetekre, ikonokra, programokra stb...
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz bubu333 #34849 üzenetére
Nem fog semmi változni. Előtte ezt futtasd recoveryből: REMOVE CM Tweaks v2.zip, majd utána az új kernelt.
Angry Birds port for Samsung Spica i5700
Illetve az AngryBirds Rio is fut rendesen.Most USB-én keresztül megy a net, már kb 10 órája folyamatosan. Pixie
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá