Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi10
senior tag
Már készül az ICS Spica-ra.
-
kovacszk
senior tag
Na a mai nappal én is búcsút veszek ettől a kissé öregecske de nagyszerű telefontól és ettől a remek társaságtól.
Hamarosan eladó sorba kerül a kicsikém.
Csatlakozom a valószínűleg halott új topikhoz
Ekkora élet biztos nincs másholA jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
kovacszk
senior tag
válasz rutyika68 #35355 üzenetére
A váltás oka én vagyok
Igazából öregedett már, meguntam hogy nem igazán megy rajta semmi.
Még a samsungtól is elbúcsúztam egy SE xperia NEO lett az új jövevény. Hát nem bántam meg eddig hasít rendesen. Egyedül a kijelző fényerejével nem vagyok teljesen kibékülve de nem is annyira vészes, inkább furcsa, a spica kivilágította a szemem max fényerőn
Volt a kezeim között sok androidos telefon, valahogy úgy érzem az SE-nek sikerült a legjobban alkalmazkodnia az androidhoz. Ehhez képest az ACE egy katasztrófa.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
rutyika68
őstag
válasz kovacszk #35356 üzenetére
Nem rossz választás , (a fényerő a custom romokba, aszem javítva van).Sok szerencsét kívánok hozzá. Épp tegnap osztottam szét a családba x8 és a x10mini pro-mat, mert a Mikulás engem is meglepett egy Xperia minivel.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Jaki2000
aktív tag
Az hogyan lehet, hogy kikapcsolt GPS-szel, SIM kártya és mobil hálózat nélkül, csak wifi-vel beállítja a pozíciómat?
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
rutyika68
őstag
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Van már valamilyen megoldás hogy a képernyőzárnál ne menjen el a Bluetooth? ökre idegesít hogy amikor beülök a kocsiba ki kell kapcsolni a képernyőzárat, hogy csatlakozzon a headset.
Elegendő 1-2 ikon is.
Köszönöm
- stevve
[ Módosította: stevve ]
-
person
senior tag
válasz Jaki2000 #35360 üzenetére
Ha már korábban mászott fel droid az adott routerre akkor annak pontos helye már mentve lett. De lehet fel se kell mennie... Már korábban linkeltek is egy oldalt ahol mac alapján Te magad is leellenőrizhetted. Én is meglepődtem mikor megadtam a mac címét a routernek és pontosan odabökött a térképen.
[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
Ígértem, hogy számot adok egy hét teszt után, hogy Lukiqq v7-es kernel hogyan muzsikál.
Nos.. még mindig atomstabil jelzők kap..Akkuidő jó, egyszer sem lassult be, .. újraindulás nincs...
Csak ajánlani tudom.(Volt olyan nap, hogy reggel 7-től este 8-ig bekapcsolt 3G mobilnettel töltötte a napot. 6-7 telefonálás, és egy kevés böngésző. Estére 10%-ot vesztett csak ..)
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz _Dumber_ #35374 üzenetére
Na ezt most Én is fel tettem, kíváncsi leszek hogy ez végrre tényleg stabil lesz-e
2 hónapja van meg a vas, és amivel kaptam, azzal együtt ez a harmadik ROM+kernel...Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
ktomcat
senior tag
Ha visszakarok váltani 2.3ról 2.2-re akkor van valami különösebb teendő? a rom felrakásán kívül?
-
CrAzY88
aktív tag
válasz CrAzY88 #35375 üzenetére
Párszor volt eddig random restart... Komolyan, vagy szerzek helyette egy komolyabb droidot, vagy más op lesz belőle... Tény hogy nem mai vas, de unom már a hülyeségeit. Pedig szerethető kis telefon...
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
csabi10
senior tag
válasz CrAzY88 #35377 üzenetére
Nekem a Frozen Spiclair v2.0 van fenn. Igaz hogy ez 2.1 -es droid, de most már 832 órája vagyis 34 napja megy, ezalatt az idő alatt nem volt vele semmi gond.
2.2 -ből én a Mod+X-et használtam azzal sem volt semmi baj és mindig. van frissebb változat belőle[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
A Mod+X nekem is bevált egyenlőre, pont tegnap tettem fel
Ezek szerint senki nem jött még vissza 2.3ról?
-
mg105
senior tag
válasz donjohnson #35380 üzenetére
nem macerás. tiszta installt kell csinálni, odinnal kezdve.
-
kovacszk
senior tag
válasz donjohnson #35380 üzenetére
Csak akkor macerás ha meg akarod tartani az adataidat is. Ha "szűz" rendszerre akarsz visszatérni akkor mint előttem írva vagyon odinnal ráflashelsz egy 2.1-et és onnan már a szokásos menetrend.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
ktomcat
senior tag
Na feltettem a 2.3at, de én személy szerint szedtem is le pár óra után, nekem nagyon szaggatott.. :S
Most a 2.1es ultimatespicaclair-t tettem fel, teljesen jól működik, csak a dalvik cache tűnik úgy mintha nem menne mert áthelyezni nem lehet a programokat, de mégis több helyem lett a telefonon :S Nem tudja valaki h mik azok az appok amiket ki lehet szedni a ROMból? Már 1-2x összeomlott emiatt, pedig olyanokat veszek ki amikkel 2.2nél semmi gondja nem volt -
CrAzY88
aktív tag
válasz CrAzY88 #35377 üzenetére
Üdv!
Helyesbítenem kell a véleményem, ugyanis önhibámon kívül értékelhetetlen véleményt alkottam. Következő a helyzet: a ROM stabil, az akkumat viszont felzabálja. Szvsz. 20%-kal eszik többet az előző ROM-nál.=> ( fáljnév: UFSCv2.0-perfected ).
Na és most jön hogy miért zavarodott össze. Feltettem egy véleményem szerint okos data countert: [link]
Mondom egy napig stabil volt, elkezdjük visszafele leszedni a dolgokat, hát ő volt. Pedig nekem nagyon bejött az app. Esetleg más tapasztalt ilyet?Remélem valakinek hasznos ez a kis okkifejtés.
Szerk: Quadrant 300 valahány pont... Ezen a telcsin valahogy semelyik ROM-mal nem tudok többet elérni. Ötlet?
Viszont megoldódott egy az előző ROM-nál lévő hiba, miszerint hallottam ahogy "számolgat" a vas. Ha nagyon pörgött a proci, recsegett a zene, olykor nem is hallottam a zenét. Ez csak néhány mp-ig, de full watton néha átmeneti halláskárosodást szenvedtem.[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Gabibácsi
őstag
Sziasztok!
Szenvedek erősen A gondom, hogy egy teljesen gyári 2.1-es spica-m van. Csak rootolni szeretném, semmi mást. Van benne egy 16 gigás kártya, és azt is szeretném használni, lin2sd-vel. De ahhoz meg rootolni kellene.
Próbáltam már telefonról két verziónyi z4root-ot, és pc-ről meg a super-one-click-et, feltelepített kiessel. A super-one-click azt mondja ok, de aztán még sincs rootolva.
Esetleg valaki tud segíteni?Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
f1alonso
aktív tag
sziasztok. van valami program amivel a neveket sim kártyára tudnám másolni csak mert a menübe csak sd kártyára tudja másolni , de nekem a sim kártyára kéne.
-
(jan)
őstag
3.0-ás kernel hogy muzsikál ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
chabeee
aktív tag
Tudna valaki segíteni ennek a rendszernek a felrakásában privátban?
-
ktomcat
senior tag
Van olyan 2.2-es rendszer ahol 1 ghz-en dübörög a proci? 2.3nál úgy hallottam annyin fog, de miután feltettem kiderült h még se...
2.1nél lehet érzékelni h gyorsabb ezen az órajelen[ Szerkesztve ]
-
chabeee
aktív tag
király felraktam ennek alapján mindent [link]
Reboot to Recovery
Install AllToExt2
Wipe data & cache
Install V2.2.9 a or b
Wipe data & cache
Install Upgrade_To_2.2.9.7_fix_xxbpp.zip
Wipe dalvik cache
Optional:
[Install Update LauncherPro]
[Install D-Pad Music Control]
[Install Honeycomb Theme]
Rebootakkor ezek után mindenfajta témát lehet rá pakolni recovery -ből pl ezt a skint is? (recovery -> install .zip file -> choose file from sd card -> ... )
[ Szerkesztve ]
-
supesz
aktív tag
Hello,
Tud valaki valamit a Froyo-ról (Android 2.2) Spica-ra?
Van belőle gyári kiadás? Le lehet tölteni valahonnan?supesz
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest