- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
válasz barlanglako #34251 üzenetére
Azért csak óvatosan, inkább engedd rá először a SamdroidMod-Froyo-Reborn-V4.zip -t.és ellenőrizd hogy van-e ext2-all. Ha van, akkor nyomj egy wipe factory resetet, és engedd rá az amit én összedobtam
Inkább kezd utána az elejéről, az a biztos, csak hogy legyünk tisztába a ext2-all miat.
Köszi mindannyiunk nevébe.[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
válasz barlanglako #34253 üzenetére
Chek file system
Én látom hogy benne van a romba, de menjünk biztosra. Ok?
Szívesen kipróbálnám , de nincs min. Csütörtökön majdnem beszereztem egy spicát, de sajna lecsúsztam róla.[ Szerkesztve ]
-
barlanglako
csendes tag
válasz rutyika68 #34257 üzenetére
Rutyika...föltoltam,megnéztem nem látam benne all_2ext- töt ezért recovery böl toltam föl rá ujra az- all_2ext,reboot,kis idö mulva le is fagyott,ujrainditva magához tért de nekem valahogyan sokal jobban tetszik az UltimateSpicaclair 1.5-és a bene levö fájlokal a Sony Sketch Font amit töled kaptam,és inkább vissza tértem rá persze csak egy bajom van vele nem tudok sd- re menteni,pedig átolvastam sokszor a fórumot vagy valamit én értek rosszúl.
Ha kérhetlek tudsz segitenni eben is?
Azt látam hogy recovery böl lehetne particionálni az sd-t de nem értek hozzá. -
rutyika68
őstag
válasz barlanglako #34258 üzenetére
Szívesen segítenék, de fejből nem tudom a recovery menüt.
-
barlanglako
csendes tag
válasz rutyika68 #34259 üzenetére
no problem,valahogy megleszek nélküle,hátha kerül neked is egy Spica és akkor segitesz meg a kolegák leirják a telepités menetét az Sd nek,persze ha vann valakinek ideje meg türelme, és a bátrabb kolega meg az elöbb linkelt rommodnak is leirja a telepités menetét mindadig marad a türelem,és mindenkinek köszönöm a segitségét
-
Jaki2000
aktív tag
válasz rutyika68 #34259 üzenetére
LK2 recovery
ClockworkMod Recovery ez szinte ugyan az mint a CMTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Dadan01
senior tag
Hi
Valaki pár hete ajánlott itt egy programot, amivel számtalan jelzőhangot meg ilyesmit lehetett időzíteni, de sajna a kereső cserbenhagyott, és nem emlékszem a nevére.. plz help
egy exSpicás
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Én 21 ért adtam el és Defy-t vettem.
Rátettem a CM7 és nem kell buzerálni semmit, kicsit idegesít is, megszoktam hogy a Spicával foglalkozni kell.
Sajnos a Defy topik ultra szar, nem olyan jó a társaság mint itt volt, ezért néztem most is be hozzátok, hiányoztok!Ezt azért nézzétek meg.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Maximum1 #34263 üzenetére
Én is Defyt akarok venni, de még várok vele, hátha az őszi akciók után kicsit lejjebb megy az ára. Akkor én még jó áron adtam el
Hát ezt a flash kipróbálhatná valaki, én már nem nyúlok a telóhoz, felraktam rá a rendszert, hétfőn megy a borítékba, addig nem piszkálom
[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
molnarbau
csendes tag
Sziasztok
Most telepítettem aVIBER-t Samsung Spica-ra, de csak kihangosítva megy és így eléggé rossz, át lehet "tenni" normál hangszóróra? És hogyan? Amikor hívás belépés van egyből kihangosítva indul.
Választ előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz molnarbau #34266 üzenetére
Még egy régi SGM rom volt fent nekem pár napja, ott simán szólt a rendes hangszórón kb 3 másodpercig, utána használhatatlan.. Ezzel az új rommal pedig kihangosítva szól kb 3 másodpercig és utána használhatatlan szintén szal... De üzenet írására tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
-
rutyika68
őstag
válasz molnarbau #34266 üzenetére
Akkor is fen áll a hiba ha eltávolítod a app-ot? Vagy nézd meg nem -e állítottad be alapértelmezett apk-nak a VIBER-t. Beállítások/ alkalmazások/Alkalmazások kezelése/ kitallózod és leveszed róla az alapértelmezettséget.
-
mm89
őstag
válasz membrandj #34268 üzenetére
Ilyen nekem is volt, előbb próbáld újra szinkronizálni (a szinkronizálást ki- majd bekapcsolod), ha az nem segít, akkor nyisd meg szerkesztésre a kapcsolatot és ellenőrizd a nevet. Ott lesz a név, csak összekutyulva
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
zseko
veterán
Ez az új market nagyon rossz. csúnya is, lassú is, kaotikus is. Megpróbáltam visszatenni a régit, de csak folyamatos hiba lett belőle, aztán egy flash.
HR24.hu
-
(jan)
őstag
Ez a telefon egy istencsapása!
mostanság ha rádugom a töltőt azonnal kikapcsol. ha pedig utána bekapcsolom és feltöltődik kifagy a retekbe.
hogy lehet amúgy feltenni gmail fiókba a kontaktokat ? valamint simre mivel tudok menteni kontaktot ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Jaki2000
aktív tag
Nekem már megint jól van. Köszi!
Már a múltkor is kérdeztem, hogy miért nem a mások által bejárt utat választod. Ha a samdroidról, vagy máshonnan a netről pakolod össze a telót akkor nehéz itt tanácsot kérni.
Nem azért mert favorizálom Rutyika romjait (de igen), de amiket legutóbb összeállított az is az SGM legutolsó verzióját tartalmazza, csak össze van egybe pakolva az adott kernellel, benn az ssswitch, 3D driver, a Honeycomb téma és néhány apk ..... Ezeket külön is felpakolhatja bárki, akár bármi más összeállítással. Volt ez CM-mel és 2.1 Eclair-rel is. Ezeket Rutyika is tesztelte, illetve többen felpakolták, tehát könnyű válaszolni a kérdésekre.Kontaktokat a fiókodban tudod szinkronizálni
Menü (vagy névjegyek) > Fiókok > Kiválasztod ha több van > Ott kiválasztod, hogy mit akarsz szinkronizálni
De ez már tényleg az Android alapfunkciója.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Nagyon sajnálom, hogy ennyien kiábrándultatok ebből a telefonból. De vagyunk még néhányan, akik a hibái ellenére is még elégedettek vagyunk. Vagy küzdünk vele? Mindegy. De minden képen ajánlom figyelmetekbe volt fórumtársunk Maximum1 hozzáállását.
Személy szerint én szívesebben olvasok építő jellegű hozzászólásokat.
Ha nem haragszotok ezt nem Offoltam, csak jelzem. UFF![ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
Bocsi! Ez az előbb lemaradt:
https://market.android.com/details?id=com.happydroid.c2s&feature=related_apps
De van néhányTudom, most azt gondolod cinikus vagyok!Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
-
(jan)
őstag
Köszi a válaszokat!
olyan romot használok amit már mások ajánlottak és hibamentes, de ugytűnik mégse
szerk:
ez az a rom.
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
válasz privatposta #34281 üzenetére
16 bpp kernelről sok mindennel. Nekem ez van: MyPhoneExplorer, Android Commander
24 bpp kernelről Rutyika nem rég linkelte: [link] Ez a saját könyvtárába csinál egy image.png-t
A recoveryhez kell az Android SDK és az NDK, abban van egy úgynevezett adb.exe. Ez létrehozza a telóval az USB debugging kapcsolatot. Kell a PdaNet Desktop. És az Android Commander.
Fut háttérben a PdaNet, futtatod az adb-t, csatlakoztatod a telefont. A PdaNet kapcsólódik. Indítod az Android Commandert, az felismeri az USB debuggingon keresztül és kapcsolódik. Innentől úgy müxik mint rendesen. Az Android Commanderrel csinálsz screen mentést. Valamiért nem mindig jött be, de egy képernyőváltás (pl vissza) megoldotta.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
rutyika68
őstag
válasz person #34277 üzenetére
Én vállalom a megsemmisítést, Rutai János 6425 Báccszőlős Tavasz utca "black jack" ide küldhetitek a spicákat.
De aki nagyon unja és ténylegesen meg akar szabadulni tőle, annak cserébe ezt tudom ajánlani. Casio CTK-496, amit áprilisba vásároltam két alkalommal használtam, meg van a gari jegy és a számla + egy Optibox Plus FTA PVR műholdvevő, használtam anno, de csak 4hónapig. A kettő együtt bőven átéri a spicát.
-
(jan)
őstag
töröm rajta a fejem hogy felteszem a gyári romot... lehet abba multitácsot fabrikálni ?
amúgy mitől lehet az ha rádugom a töltőt akkor kikapcsol ?
[ Szerkesztve ]
-
kepler8
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy minden egyes újraindítás után (illetve repülő módból való visszatérés után) elállítódik a dátum és az óra? :S Az automatikus idő szinkronizáció ki van kapcsolva.
Illetve lenne még egy kérdésem: eredeti 2.1-es Red bullos firmware-t szerintetek merre találok?
-
cyberlaci
tag
Szasztok ! Hibátlanul megy a teló Rutyikának köszönhetően, Köszi még1x-r.
-
Jaki2000
aktív tag
Mit szólsz ehhez? [link] a Yonip kernellel. Nekem most ez van fent [link]
Nem mondom, hogy hibátlan, néha gondolkozik, volt hogy a luncher újra indult (pl egy telepítés után, vagy az új marketből ha kiléptem), de aztán helyreállt. De az agyát még nem dobta el egyszer sem, és ha minden rendben van elég gyors.
Csak be kell tartani a többször leírt telepítést.
Nem erőszak a disznótor!
Csak megjegyzés: sikerült egy SII-őt addig nyomkodnom, még az is elkezdett gondolkozniTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz #30734848 #34295 üzenetére
Az ADW LauncherPro Plus és GO LauncherEX. Indításkor választhatsz hogy melyiket akarod. Nekem a GO nagyon sok. De ha nem állítod fixre, minden indításkor választhatsz. Ha jól tudom ez az ADW angol. De én kicseréltem telepítés előtt magyarra.
Az akksi a szokásos átlagos használattal (már ahogyan én használom) két nap. De én minden este töltöm. A lítiumos akksiknak ez az előnye. Napi 15-20 perc beszélgetéssel, néhány maillal szerintem 3-4 nap. Ha nem baszkurálja az ember. De hát olyan nincsTudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
aya
addikt
Eladtam a spicámat.
Sziasztok悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6