Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz csabi10 #26792 üzenetére

    Az 512 MB az app2sd partíció mérete. Akkorára csinálod, amekkorára szükséged van. Én 512-esre csináltam, ez bőven elég, de ha te úgy érzed, hogy neked 256 MB is elég, akkor nyugodtan csinálhatod akkorára. Igazság szerint nekem is elég lenne egy 256-os, de úgy voltam vele, hogy inkább legyen nagyobb a partíció, mint hogy esetleg valamikor elfogyjon a hely.
    A swap partíció Linuxnál (meg úgy eleve bármilyen op.rendszernél) elvileg a RAM-ot "bővíti ki". Tehát az op.rendszer RAM-ként használja. Ha kevés a RAM, oda írja ki a RAM-ba szánt dolgokat, és onnan olvassa vissza. Hogy androidnál ez miképp működik, azt nem tudom, úgyhogy én úgy voltam ezzel is, hogy inkább legyen a lehető legnagyobb, abból probléma nem lehet.

    (#26797) mm89: Nem voltam jelen azon a megbeszélésen. :D Ezt, amit én írtam a dalvik-ról, picur220 írta még korábban (pár hete), és mivel értelmes embernek látszik, hiszek/hittem neki. :D

    Egyébként ettől függetlenül sincs értelme áthelyezni a dalvikot, mert app2sd használata mellett bőven marad hely a telefonon, amin a dalvik nyugodtan "terpeszkedhet", senkit nem zavar.

    (#26798) konkolyz: Akkor felmerül a kérdés, hogy miért tették bele a főzött ROM (tehát 2.1-es android) recoveryjébe ezt az opciót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák