Új hozzászólás Aktív témák
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Általános véleményre lenne szükslgem erről a telefonról, nekem eddig pulse minim volt, mennnyire erőlelépés lenne? köszi mindenkinek előre is.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
rutyika68
őstag
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
kezman
őstag
Üdv, lenne újra kérdésem, fent van a advanced task killer és a task manager, ezekre szükség van, vagy csak az egyikre, mert szerintem be kavarnak egymásnak, a másik kérdésem, power AMP lejátszót használok ami kiváló, ha kilépek , ok, de ha bedugom a fülest autómatice indul ahol abba hagytam, ez így működik vagy valamit a beállításoknál rontottam el????? Kösz a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
tibz03
őstag
válasz beni121 #26806 üzenetére
Igen, van benne hardveres DivX dekóder, tehát akár egy teljes DivX filmet is le tudsz vele játszani.
Szerintem már vannak a Spicánál jobb alternatívák. Nekem pl. nagyon zavaró a Spica "ragadós" kijelzője, néha (legtöbbször) furcsa módon alig lehet húzni rajta az ujjad, nem is értem, hogy lehetett ilyenre gyártani.
Nem igazán kapható még, de ott van pl. az LG Optimus Chic E720. Hardveresen jobb (512 MB RAM, normálisan futnak rajta a játékok), van hozzá hivatalos 2.2-es android, 5 MP-es a kamerája, normálisabb minőségben rögzít videót és - szerintem - jobban is néz ki, mint a Spica. Én ha most vennék telefont, inkább erre hajlanék.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
-
mg105
senior tag
sziasztok!
a segítségeteket kérem: megrendeltem a vodánál a mobilweb hobbi szolgáltatást, de nem tudom beállítani. az oldalukon ezt írják:APN-cím: wap.vodafone.net
Felhasználónév: vodawap
Jelszó: vodawap
IP-cím: 010.009.008.007
Kezdőlap címe: http://live.vodafone.com
Kapcsolódás: GPRS
Portszám: 9201hogyan tudom megadni, hogy GPRS-sel kapcsolódjon, ill. az IP címet a proxyhoz vagy a szerverhez írjam?
előre is köszi minden segítséget! -
csabi10
senior tag
Próbáld így:
Vagy próbáld ezekkel:
Előfizetéses csomagnál:
Name: Vodafone HU
APN: standardnet.vodafone.net (vagy internet.vodafone.net, ami a képeket tömörítve küldi le)
MCC: 216
MNC: 70
APN type: defaultVitaMax csomagnál:
Name: Vodafone HU
APN: vitamax.vodafone.net
APN type: defaultVodafone MMS beállítások:
Name: Vodafone MMS
APN: mms.vodafone.net
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 80.244.97.2
MMS port: 8080
APN type: mms[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz picur220 #26808 üzenetére
Nem tudom a Chic árát, de én ilyen 60k-ra lőttem volna be. Most látom, hogy még az Optimus One is 60k fölött kezdődik, tehát a Chic jó eséllyel inkább 70k körül lesz/van. Ez esetben viszont valóban az Optimus One a jobb vétel. (Bár nekem így képek alapján nem igazán jön be külsőre, de élőben lehet, hogy ez változna.)
Nekem nagy szívfájdalmam (ha lehet így fogalmazni), hogy a Spicán még az a sz*ros 2D-s Angry Birds is szaggat. Valamint a kijelzővel sosem fogok megbarátkozni. Ezeket leszámítva egy egész kedvelhető teló ez, de amint lesz rá módom, le fogom cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabi10
senior tag
Akkor nem tudok segíteni, ha ez két külön szolgáltatás.
Én ezeket a beállításokat használtam mamikor volt net a telefonomon, és ha jól emlékszem nekem is hobbi volt, a hobbi szót kellett elküldeni sms-ben.
Szerintem ugyan az a kettő, de kérdezd meg az ügyfélszolgálatot.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok! Nem tudom volt e már ilyen kérdés ezért megkérdem: Tudja valaki hogyan lehet a képeket teljes méretükben kitenni háttérképnek? Mióta Spicám van egyfolytában próbálkozok vele de nem sok sikerrrel. Vagy van hozzá esetleg valami program amivel ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Ha memóriakártyát akarok cserélni, és van apps2sd-m, akkor a telepített progikat hogyan kell, vagy tudom áttenni az új kártyára?
Más:
Szerintetek ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Megfőztem az elsőt (nem szeretnék sűrűn):
deodexed [XXJH1], Kernel [LK2.10.rc1.hvl5uv (inc vol + 5% bat + undervolted)], XDA Phone.apk [v.29], Összes keyboard, illetve app.ok, amiket az 1. hsz. javasol.Néhány fura amit nem fogok:
1. XXJH1 elvileg magyar (is). De a fele nem magyar!!! Sok menü a beállításoknál (pl a teljes hívásbeállítás), a képernyőmenü, hívásnál, a hívás képernyő (Dialing...), stb
2. app2ext-et korábban beállítottam recovery-ből. Azt írjátok, hogy a Samdroid Toolsba beállíthatom, hogy melyik app kerüljön az app2sd-re. Hát ilyen nincs. 90M körül volt a kezdő RAM a belsőn. Miután felraktam amit akartam már csak 32M (nagyobbak az Office és a iGO), de együtt sem akkorák, mint amennyivel csökkent a hely. Lehet valahol látni az app2 sd tartalmát? Csak érdekesség képpen.
3. A névjegyeket a MyPhoneExplorer segítségével szinkronizáltam az Outlook-kal Wifin keresztül. Működik a wifi, de nem látja a PC a klienst. USB-n megy.
4. Kár volt az összes keyt felrakni. Egyszer magyar, egyszer angol, és ekkor nem is lehet átállítani. app függő ?????Egyébként gyorsnak tűnik a korábbihoz képet
Sehol nem találtam erősödő csengetést. Van-e ilyen?
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
tibz03
őstag
válasz Jaki2000 #26820 üzenetére
1. Az XDA Phone miatt van, sőt, ha ez nem elég, vannak még furcsaságai (pl. ha hívnak, csak egyszer játssza le a csengőhangot, nem ismétel ). Tehát érdemes a standard-nál maradni.
2. Gondolom, az app2sd-re gondolsz. Kell hozzá app2sd partíció a memóriakártyán.
"Azt írjátok, hogy a Samdroid Toolsba beállíthatom, hogy melyik app kerüljön az app2sd-re." - Nem hinném, hogy bárki is ilyet írt, szerintem félreértetted. A Samdroid Toolsban ki-, illetve bekapcsolható az app2sd, de az nem adható meg, hogy melyik app hova települjön.
Nálad az lesz a probléma, hogy vagy nincs app2sd partíció az SD kártyádon, vagy nem kapcsoltad be az app2sd-t (valószínűbb, hogy az első).
3. Erre nem tudok mit mondani, Gmail fiókkal szinkronizáltam mindig is.
4. A Beállításokban lehet a billentyűzeteket ki/be kapcsolni (már amelyiket). Egyébként valóban fölösleges mindet felrakni, nekem csak a sima androidos van fent (a kitchenben "LatinIME.apk" név alatt van), bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Sziasztok, hogy tudom előhozni a pc studio beállitást spica telefonban?
Alapból csak háttértárként müködik, de nekem kies-hez kellene.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
őstag
Most nem igazán értelek. Voda előfizus vagy, ha jól értelmezem internet start opcióval. Szerintem azt le kéne mondjad. Utána előfizetni a mobilweb hobbira. Legjobb, ha ügyfélszolgálatot felhívod, ők megmondják, hogy milyen opciós előfizetésed van jelenleg. Az internetbeállítások pedig jók, azt, hogy mit fizetsz, azt neked kéne tudjad.
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Erre valaki?
-
csabi10
senior tag
Letölthető a magyar CM tesztváltozata.
-
mm89
őstag
Te is linuxot használsz, vagy csak találtad a progit?
Nem tudom kicsomagolni a cuccot...
Raktam fel p7zip nevű programot, de valamiért nem birja.
Terminál ezt írja:
mityok@linux-c9tx:/media/cuccok/downloads/spica> tar -jxvf AndroidCommanderLinux_0.1.0.884_Alpha.7z
bzip2: (stdin) is not a bzip2 file.
tar: Child returned status 2
tar: Error is not recoverable: exiting now
mityok@linux-c9tx:/media/cuccok/downloads/spica>Vagy mit kell ezzel csinálni?
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Tutu7030
veterán
Dupla kattra megnyitja az archívum kezelő,kijelölöd,hogy az android-sdk tools mappába tegye. Megnézed,hogy a jogosultság oké e(futtathatónak kell lennie),majd dupla kattra indul.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
mm89
őstag
Na sikerült kicsomagolni, kaptam egy fájlt amit elindítva, egy párbeszéd ablak jön fel, ami azt kéri hogy adjam meg neki az "SDK/Tools" mappát. Betallózom neki a tools mappát aztán azt írja hogy nem jó..
szerk:
alapból nem tudta megnyitni, de aztán sikerült
(OpenSuse 11.3)[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Tutu7030 #26831 üzenetére
beraktam a toolsba, ahol neked is van, de még ígyis indításkor kéri hogy mutassam meg neki hogy hol van.. Lehet az a baj, hogy a tulajdonos és a csoport is root, a jogosultságainál? Próbáltam átírni, de nem birom. Nem így kell?
chmod -a mityok AndroidCommanderLinux
vagy
chmod -R mityok AndroidCommanderLinuxELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
válasz Tutu7030 #26836 üzenetére
hmm... kipóbáltam, rádugtam a telót, de ígyse megy.. mondjuk már az gyanús, hogy a program se akar elindulni rendesen. nemtom mi baja a tools mappámmal. főleg hogy milyen ADB fájl hiányzik neki.. kezd idegesíteni a téma, lehet átmegyek windowsba, bár nem akartam..
-
csabi10
senior tag
Erre nincs senkinek ötlete.
Ha memóriakártyát akarok cserélni, és van apps2sd-m, akkor a telepített progikat hogyan kell, vagy tudom áttenni az új kártyára?[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
Hogyan lehet megnézni, hogy az sms milyen számról jött? Konkrétan kaptam az iPon-tól sms-t, hogy átvehetem a rendelt terméket, de a feladónál csak annyi van, hogy "Tisztelt", én viszont elmenteném ezt a számot, hogy legközelebb rendes névvel jelezze ki. (meg igazából van még pár ilyen szám amihez csak ezt írja, azokat is jó lenne tudni).
-
mm89
őstag
válasz csabi10 #26838 üzenetére
Ha windowst használsz akkor kell valamilyen program ami tudja kezelni az ext fájlrendszereket, és elvileg azzal csak simán átmásolod a cuccokat amik a régi kártya ext partícióján vannak a másik kártyán létrehozott partícióra.
Ha esetleg linuxot, bár nem hiszem, akkor meg semmi gond, mert az alapból tudja kezelni az ext partíciókat és csak megnyitod fájlkezelővel.
Jelzem nem csináltam még ilyet, de én így csinálnám:
1. új kártyán megcsinálnám ugyanakkora méretű partíciókat mint a régin
2. régiről átmásolnám az újra az összes dolgot ami azon a partíción volt
3. elvileg működik az új kártyával a dolog.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
sssz
őstag
válasz csabi10 #26841 üzenetére
és még egy fontos. csak kikapcsolt állapotban vedd ki a kártyát a telóból és addig ne kapcsold be amig nincs benn egy olyan, amin rajta van a partició és az appok.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
csabi10
senior tag
-
dokee75
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?kártyafüggetlen i5700 galaxy spica-m van.Nem szeretnék mást csak froyo-ra frissíteni a telót.Már ott elakadtam,hogy mindenki írja ezt a 3 gombos download modba való tevést de nekem valahogy nem jön össze.-(kikapcsolom a telót,kiveszem a memóriakártyát meg a sim-et,nyomom a 3 gombot.Bekapcsol simán és annyi.Fingom nincs .......Valaki ha lenne olyan kedves leírná,hogy és mivel tudnám frissíteni a 2.1-et 2.2-re?
Köszönöm ha valaki segít -
mm89
őstag
válasz csabi10 #26845 üzenetére
Én is linuxot használok, simán felismeri. Nem a telefont, hanem a kártyát. Amikor rádugod a telót, csatolni kell a kártyát, és akkor mint egy pen drive ot fogja látni.
Mindjárt utánanézek van e valami ext olvasó winfosra..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz dokee75 #26846 üzenetére
Download módba pedig be kell lépnie a
hang le - kamera - hívás vége
kombinációra. Utánaolvastál rendesen a témának, hogy mit és hogyan kell csinálni? (nem elég ha csak download módba rakod)
Javaslom olvasd el az első hozzászólást, főleg a segédletet. De akár az alapozót is.
Ha pedig ezeken már túl vagy, akkor nyugodtan belefoghatsz. Nem árt előbb backupolni (őő, hogy is mondjam magyarul biztonsági másolatokat csinálni) az adataidat (pl smsek).
Kérdezz nyugodtan, vagyunk páran akik tudunk segíteni!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest