Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
a mobilism megy nektek? én két napja nem tudom elérni a honlapot.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
montyx
aktív tag
A marketupdate megy valakinek? Csak mert felraktam, azóta FC!
Aláírás
-
sssz
őstag
válasz montyx #26459 üzenetére
felraktad??
nekem egyszer csak feltelepült magától, nem csináltam semmit és újfajta marketem volt.szerintem nem kell neked telepíteni
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
csabi10
senior tag
Ezt a Maxthon böngészőt próbáljátok ki, szerintem egész jóra sikeredett.
Így elsőre gyorsabb mint amiket eddig próbáltam. -
csabi10
senior tag
Itt a pc változata is ha valakit érdekel.
-
sssz
őstag
tud esetleg valaki olyan power control progit (wifi, gps, stb àllitàsa) ami beèpül az èrtesitèsi sàvba? mint a CM-nèl. a galaxy 3-nàl, amit ugye 2.1-el àrulnak olyan van ès nagyon tetszijt. vagy esetleg valamelyik tèma tudja ezt 2.1 alatt is?
-
eftepe
tag
Jelenleg amit használok CM 8+(EXT.mod,2ext.all)+(SSSwitch)+(dalvik for SD). Ezzel meg lennék elégedve csak gyorsabban meríti az aksit mint az eddig használt CM 7.3. Ezt a CM 8 vagy a SSSwitch teszi?
-
privatposta
tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni recovery módba, egy sárga felkiáltójel jelenik csak meg.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi -
sssz
őstag
válasz privatposta #26466 üzenetére
rootolt a telód? a gyári szoftverrel nincsen recovery.
a másik, hogy megfelelő kombinációt használsz? hang le, felvevő gomb, lerakó gomb.
-
sssz
őstag
válasz privatposta #26468 üzenetére
ennek a forumnak az 1. hozászólásában megtalálsz minden szükséges infot
-
pChriss
tag
Ismet kernek egy kis segitseget.
Az Itt emlitett kernel meg switch modok vegulis mire jok? ( az angolom eleg lapos, forditoval se jutottam elorebb)
Teljesitmenyben stabilitasban hoznak.e valami ujatérdemes felrakni oket ?[ Szerkesztve ]
Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
ruskop
senior tag
Sziasztok!
Újra csatlakoztam az androidosok köréhez és egy anno használt progit keresnék:
Weather widgets (yr.no)
Nem tudja valaki honnan lehet ezt letölteni? Marketen sajna már nincs fent.
Üdv -
Dr.Hause
csendes tag
Hali!
Ma vásároltam egy ilyen készüléket most ismerkedem vele. Nem találom benne a bill.zár beállítást tudnátok ebben segíteni? Ki lehet kapcsolni egyáltalán? -
sssz
őstag
válasz Dr.Hause #26474 üzenetére
nem lehet kikapcsolni és a gyárit nem is nagyon lehet alakítani. a marketen viszont találsz rengeteg olyan progit, amivel személyre szabhatod. ok goto, lockbot, stb.
-
csabi10
senior tag
válasz ruskop #26472 üzenetére
Valóban, a Weather widgets (yr.no) már nem lehet letölteni, de helyette itt van a Fancy Widget.
Szerintem nagyon jó és ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
Jaki2000
aktív tag
Sziasztok! Vettem használtan egy Galaxy Sica telefont. Már régi vágyam volt.
Állítólag gyári állapotba visszaállítva...??? 2.1
Úgy tűnik minden frankó. Kivéve, hogy nem tudtam összehozni a PC-vel. A KIES nevű programot a samsung oldaláról töltöttem le. (a PC Studio programot is letöltöttem, de az végképp nem csinált semmit). Minden esetben elutasította a kapcsolatot. Szerviz tanácsára bekapcsoltam az USB hibakeresés funkciót. Így már csatlakozik, de nagyon lassan teszi.
Szeretném szinkronizálni az outlookban lévő címjegyzékkel. Ekkor azt kéri tegyem alapértelmezetté az outlookot. Tettem, mégis ezt kéri és semmi.
Sonyericsson (W995, vagy P1i) telefonon vannak, voltak a kontaktok. Arról is próbáltam átmenteni bluetooth-szal, de csak részben, és karakterhibákkal sikerült.
Ha tudnátok segíteni, hogy rávarázsoljam (mert két nap után már csak ebben reménykedek) a kontaktokat, nagyon megköszönném.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz Jaki2000 #26481 üzenetére
És leginkább az bosszant, hogy a sonyericsson full kompatibilis az outlookkal. Fényképekkel, megjegyzésekkel, stb együtt szinkronizált. Ez most nem olyan tuti.
Közben visszakerestem a fórumban.
Kies=kaki
Szinkronizálás=gmail
Ez rendben is lenne, de a mentett címjegyzék tele van képekkel és szöveges megjegyzésekkel. Ez a gmail fiókon hogyan megy át????? Szerintem sehogy.
A köze 1400 kontaktból kb 20%-hoz van szöveges megjegyzés és ugyan ennyi kép. Ezeket a vcard is továbbítja. És a hagyományos samsungok gond nélkül veszik is vcard-ot. Továbbra is tanácstalan vagyok.[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
sssz
őstag
válasz Jaki2000 #26482 üzenetére
több lehetöséged van megoldani a problèmàt.
1. a marketen keress rà az outlook kifejezèsre. rengeteg ingyenes progit fogsz talàlni ami szinkronizàlja a contactokat a teloval.2. az outlook fàjl menüjèben van olyan hogy exportàlàs. na itt exportàld a nèvjegyzèked azt hiszem csv vagy valami ilyesmi fàjlba. utàna ugyanezt pedig importàld a gmail fiokodba. ezutàn màr csak szinkronizàlni kell a telefonban a contactokat a névjegyzék,fiok menüben.
szerintem az elsö variàcio az egyszerübb:-)
-
csabi10
senior tag
Ezt a 3d drivert érdemes felrakni, mert az Aura GPS-t akartam kipróbálni de sajnos nem megy 3d nélkül.
-
ruskop
senior tag
Melyik most a legstabilabb, legjobb firmware a galaxyra? Én tegnap tettem fel I570EXXJH7-et és mit mondjak, nem nyert meg. Egy pöttyet szaggat, csinál furcsaságokat.
-
csabi10
senior tag
-
sssz
őstag
-
O_L_I
őstag
3D Driver státusz:
Google fordító Lengyel - Magyar része nem valami combos"Mi a helyzet a munka, most elkészült mintegy egy 70% -80%, amelynek nagy része igényel alapos tesztelés. Amíg arról ismert, hogy nekem valami hibát, hogy azt kell javítani. És így néz ki, több vagy kevesebb."
-
picur220
veterán
válasz tibz03 #26497 üzenetére
A PDA nem a kernel, annál sokkal bővebb, már ha teljes ROMot raksz fel. Gyakorlatilag az egész szoftver, amit látsz, az a PDA-ban van, majdnem az egész Android ott van. A Phone-ban már csak a telefonáláshoz szükséges dolgok, a CSC-ben valami hálózatokkal kapcsolatos dolgok, a Bootloaderben meg gondolom a bootloader módhoz szükséges dolgok vannak.
Amúgy a ROM verziót a *#*#1234#*#*-gal kell megnézni, nem a névjegyben. Ott kiírja, hogy mi a PDA, phone, CSC verzió.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Egy remek kis játék spicára:
MINI Gore
Annak ellenére, hogy 3Ds, simán fut, nem akad, remekül játszható#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest