- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz st3v3np3t3r #9699 üzenetére
Most néztem, nekem sem volt bekapcsolva egy csomó app értesítés
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
TaRka94
senior tag
válasz st3v3np3t3r #9700 üzenetére
Esimes írtam is, hogy eddig működött.
-
flegga92
senior tag
válasz Csocsesz75 #9697 üzenetére
Szerintem a Vodafone feltöltőkártyás verhetetlen, ha csak arra kell, hogy az értesítések megjöjjenek, illetve ha van bejövő hívásod fel tudd venni.
Én neten rendeltem Vodafone sim kártyát ingyen (üzletben 500 vagy 1000 ft), aktiválás után be az üzletbe, kérni kell, hogy váltsák át e simre. Itt vitatkozni kell az ügyfélszolgálatossal, hogy de igen menni fog (váltig állította, hogy nem megy ha esetleg mégis sikerül akkor pár nap múlva nem fog, mindenki visszajött eddig... 1 hónapja tökéletesen megy)
Kapsz havi 100 mb adatkeretet ami értesítésekre teljesen elég, van 3G is ami szerintem érezhetően kevesebb akkut zabál. Telefonomban levő sim át van irányítva az óra számára, ha fél percig nem veszem fel.
Így hogy az óráról nem akarok hívást indítani egy évig full ingyen van, után kell 3000 Ft-al feltölteni, hogy kapj még egy évet. -
seamus
csendes tag
Sziasztok!
Egyelőre Bluetooth kapcsolattal használnám az órát, azonban hosszabb távra tervezek, így biztos ami biztos alapon az LTE verziót venném. Jól gondolom, hogy ez a típus is használható csak simán Bluetooth kapcsolattal?
-
espi38
őstag
válasz st3v3np3t3r #9700 üzenetére
be van kapcsolva minden,de most valami csoda folytán viber értesítés is megjön az órára-nem csináltam azóta semmit vele
-
autotaxmo
őstag
válasz Csocsesz75 #9697 üzenetére
Nagyon koszi! Jo tudni, akkor majd valtok szerintem, mert jelenleg vodat hasznalok
-
Vitaqo
senior tag
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, ezek a milánói szíjak mennyire ajánlottak? Alza értékelésben írták, hogy nem működött az iránytű meg ilyenek.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Piotor
tag
Sziasztok.
Huawei P30 Pro telefonom van. És egy új watch 4 Classic. Az istennek nem akar működni, pedig elég sok dolgot próbáltam már. Ismerős xiaomi telefonja kezeli. Mit tudtok ajánlani? Addig se jutok el, hogy csatlakozik vagy elindul az óra. 85%-nal lekapcsolodik És a wear újrakapcsolódás után azt írja nem támogatott telefon.
[ Szerkesztve ]
-
1. a Galaxy Waerable app kell hozzá, onnan kell csatlakoztatni
2. ha másik telefonhoz volt párosítva, akkor előtte alapálapotba kell állítani az órát, mert nem lehet egy időben több telefonhoz párosítvaPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Piotor
tag
Ez a gondom nekem is pont
Van akinek működik az a megoldás, hogy az óra telepítését a Samsung Health appben, a "Tartozékok" menüponton keresztül kell megkezdeni - ez lényegében "átugrasztja" a Samsung Wearable appon belül a telefon típus ellenőrzést. Viszont nekem megáll így is a telepítési folyamat kb. 45%-ánál és kéri a rendszer, hogy csatlakoztassam újra az órát, amit hiába teszek meg sikertelen lesz a folyamat.
Léteznek további megoldások módosított .apk-k telepítésével, amiről a "Galaxy Watch 4 is not compatible with Huawei phones" Reddit témában lehet olvasni, de nekem nem vált be egyik sem. -
undercover
őstag
Nálam a pulzusmérés 10 perces nyugalmira van beállítva.
Előfordulhat olyan, hogy ennek ellenére nem mér semmit? Nálam van néha olyan, hogy többet járkálok kevesebbet ülök az irodában és nem mér az óra pulzust. Legalábbis mostanában az elmúlt 1 hónapban vagy 2-szer előfordult, hogy nem nagyon akart mérni az óra.
Vagy ez mitől függ?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
ribarszki
őstag
válasz undercover #9729 üzenetére
Igen. Szoftveres gond. Remélhetőleg javítják. Csak akkor mér, ha nyugiban vagy...
-
ribarszki
őstag
válasz Csocsesz75 #9733 üzenetére
Remek.. amikor egy intenzív futást, súlyzózást, HIIT edzést simán végigmér, akkor mi a gondja a 10 perces és folyamatosnál? Valószínűleg egy sima szoftveres gond, amit vagy méltóztatnak majd javítani, vagy lesz.rják..
-
undercover
őstag
Jó csak nem hiszem, hogy 10 percenként pont akkor megmozdulok vagy nem tudom, hogy órákra kiesik ez. Hogy 1 órában egyszer se pihizek szerinte.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
deka10
senior tag
Helló, elsősorban állítsd vissza az órát, majd törölj minden appot a telóról amit eddig az órához telepítettél, kezd teljesen elölről. A következőket rakd fel shealt , wear appot. Ezután az shealt appot nyisd meg és itt keresd meg az órát, ha megtalálta utánna már minden menni fog a maga útján. A manager app egybeolvadt a wear appal, mert nem találom már külön.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Floyd80
addikt
-
-
TaRka94
senior tag
válasz st3v3np3t3r #9740 üzenetére
Hát igen, pedig az. Nah majd hétvégén jobban neki ugrok. Köszi a segítséget.
-
susa03
csendes tag
Kijelző beégéssel találkozott valaki? Csak töltőn volt az óra 1 órát abból kb 5 percet ment folyamatosan a kijelző.AOD t nem használok.
susa03
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Nem Samsung telefonnal használnám az órát volt itt korábban egy leírás amiben megvan a megoldás erre.
A 4. pontnál elakadtam:
Kell a letöltött SamsungHealth.zip eredeti SH zip kell vagy MOD vagy mi?
Valaki tudna segíteni?köszönöm.
4. Az auto szinkron beállítása a SH és SHM között a telefonon:
4/a. Kell a letöltött SamsungHealth.zip. Csomagold ki úgy, hogy a benne lévő FeatureManagerOn file csak egy SamsungHealth mappában legyen (ne lejjebb). A mappát tedd a Download mappádba. Ez mindig maradjon ott.
4/b. Nyitsd meg a SamsungHealth-ot--->beállítások---->SamsungHealth névjegye---->böködd meg 10x a verzió feliratot. Ekkor látni fogsz egy Set features menüt.
Ott: Health Analytics---->enabled: DEV
DataPlatform---->Developer mode: ON
Itt végeztél.
4/c. Nyitsd meg a módosított SHM-t.
Beállítások---->Adatok---->bökj a SamsungHealth-ra----->ott engedélyezz minden adatot----->kész
[kép]
Ha mindent jól csináltál, használhatod mindenféle korlátozás nélkül a Samsung Health monitort és szinkronizál is a Samsung Health-al. -
És ettől beégett?
Nekem eddig még 1 Samsung óra sem égett be. Igaz, AoD-ot soha nem használtam, de töltés közben mindig kint volta töltés infó. Eddig ezek az órák voltak: GWA, GWA2, GW4, és most GW5P.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ribarszki
őstag
Egyébként az AOD be tudja égetni az amoled kijelzőt?
-
Vitaqo
senior tag
Az új play áruház mikor várható? A mostanival elég nehéz keresgélni.
-
Piotor
tag
Van valaki itt a fórumon, akinek watch 4 Classic óra megy Huawei telefonnal?
Érdekes, mert ezt Samsung telefonnal is írják, hogy nem fut le a telepítés csak 45%-ig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic