Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

Jaaj.. ne bántsátok már szegény W-t, (Rotate,iMaverick) szinte nekem esett rosszul ;) :DDD
    Jó kis telefon ez azért.. bár ma én is össze akartam törni, gyorsan kellett volna telefonálnom egyet, és az istenért se akart bejönni a tárcsáző (DWcontats). Csak nagy nehezen.. de ez nem csak a telefon hibája.

Akksi: úgy látszik,ez bizony széria hiba lesz. Egyre több rosszról hallani már itt is,meg anno amikor voltam a szervizben, ott is mindkét nap mondta a srác, hogy aznap is cseréltek...

Régi púpos akksim
    Már nekem is kezdte elnyomni a hátlapot.
    Hogy mennyire egyik napról másikra? jó kérdés, nekem sokat lógott a töltőn(melóban általában notin lógott usb-n, úgy neteztem róla, itthon meg nem nagyon használtam.)

Relatíve hirtelen jött el a halála..
    Amivel esetleg lehet tesztelgetni szvsz, Battery Monitor Widget Pro (bár kicsit lehet eszi az akksit.)

Bekapcsolni a figyelést. Jó program, azon progik egyike, amely jól jelzi az akku feszültséget.
    Még áram felvételt is jelez, de az csak egy viszonyításra jó szerintem.
    Teszt. bekapcsolni a figyelést, majd valami izmosabb alkalmazást elindítani.. pl. egy erösebb 3D játék, vagy navi....stb.
    Aztán megnézni mennyire ment le az akku fesz. Lehet ha már döglődik, leesik elég erősen, majd ha vége a terhelésnek, visszaemelkedik.
    Nálam nagyon dúrván leesett, de nekem már döglődött is..
    Egyik este 3x % os akksinál kapcsolt ki, navi hatására, másnap már 70-80% ról is gondolt egyet, és pl. egy vakuzás hatására kikapcsolt!

Mondjuk lehet árulkodó, ha nem változtatott a rendszeren az ember, és mégis mondjuk 2 nap helyett 1 napot bír a telefon. Nekem nem volt fura, mert nálam átlag egy napot bírt mindig. Most az új akksival ha nem gyilkolom, 2 napot elmegy...
    Új akksi egyik oldala, és a másik oldala..

szerk: csatlakozok az előttem szólóhoz, kb. pont ugyan ezek a jelenségek voltak nálam is...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák