- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Jaaj.. ne bántsátok már szegény W-t, (Rotate,iMaverick) szinte nekem esett rosszul
Jó kis telefon ez azért.. bár ma én is össze akartam törni, gyorsan kellett volna telefonálnom egyet, és az istenért se akart bejönni a tárcsáző (DWcontats). Csak nagy nehezen.. de ez nem csak a telefon hibája.Akksi: úgy látszik,ez bizony széria hiba lesz. Egyre több rosszról hallani már itt is,meg anno amikor voltam a szervizben, ott is mindkét nap mondta a srác, hogy aznap is cseréltek...
Régi púpos akksim
Már nekem is kezdte elnyomni a hátlapot.
Hogy mennyire egyik napról másikra? jó kérdés, nekem sokat lógott a töltőn(melóban általában notin lógott usb-n, úgy neteztem róla, itthon meg nem nagyon használtam.)Relatíve hirtelen jött el a halála..
Amivel esetleg lehet tesztelgetni szvsz, Battery Monitor Widget Pro (bár kicsit lehet eszi az akksit.)Bekapcsolni a figyelést. Jó program, azon progik egyike, amely jól jelzi az akku feszültséget.
Még áram felvételt is jelez, de az csak egy viszonyításra jó szerintem.
Teszt. bekapcsolni a figyelést, majd valami izmosabb alkalmazást elindítani.. pl. egy erösebb 3D játék, vagy navi....stb.
Aztán megnézni mennyire ment le az akku fesz. Lehet ha már döglődik, leesik elég erősen, majd ha vége a terhelésnek, visszaemelkedik.
Nálam nagyon dúrván leesett, de nekem már döglődött is..
Egyik este 3x % os akksinál kapcsolt ki, navi hatására, másnap már 70-80% ról is gondolt egyet, és pl. egy vakuzás hatására kikapcsolt!Mondjuk lehet árulkodó, ha nem változtatott a rendszeren az ember, és mégis mondjuk 2 nap helyett 1 napot bír a telefon. Nekem nem volt fura, mert nálam átlag egy napot bírt mindig. Most az új akksival ha nem gyilkolom, 2 napot elmegy...
Új akksi egyik oldala, és a másik oldala..szerk: csatlakozok az előttem szólóhoz, kb. pont ugyan ezek a jelenségek voltak nálam is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest