- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék menyi idő alatt és milyen nehéz megvalósítani, hogy egy régóta használt tabletet teljesen visszaállítsak nullára (illetve ehhez kell-e bármilyen kód), és utána kirootoljam, hogy egy-két gyári hülyeséget el tudjak tüntetni, illetve több dolgot is tudjak SD kártyára telepíteni. Válaszotokat, és segítségeteket előre is nagyon köszönöm, kicsit szorosan állok idővel ezért kérdezősködöm ennyire
-
Nagytoll
senior tag
Végül nem sikerült semmit felrakni a tabletre. 4 órán át töltőn volt(1,8 amperesre raktam hogy gyorsabban töltsön, mert ami hozzá volt az 0,35 amper volt és nem töltötte) aztán 77% nál levettem, beléptem recoverybe, újraindítottam és kiírta, hogy lemerült . Úgy nézem, hogy ennek nem levehető a hátlapja, hol lehet ilyet szervizeltetni és mennyiért kb? Ingyen kaptuk a telenortól, azóta már nem is náluk vagyunk. Igazából lényegtelen ez a tablet mert senki nem használja (már, hogy lemerül fél perc alatt), de azért néha jól jött volna.
-
-
gábor-ka
tag
Viszont szerintem eddigi legmegbízhatóbb eszköz a Samsungtól. a mostaniakban alig lehet már megbízni. Ez nagyon jól össze lett rakva. A szoftveres támogatásért meg szintén plusz pont, nagyon kevés eszközt támogatnak nem-hivatalosan ami ennyi idős.
Viszont valamiféle Linux-disztrót a mai napig se tudtam ráeszkábálni valahogy...
-
fiorella75
újonc
Sziasztok!
A fiamnak van egy GT P3110 -es tabletje,ma felraktam rá a 4.22 -t,
ennek a videónak a segítségével:
https://www.youtube.com/watch?v=ZGKsVVinw4wHa a 4.4-et szeretném hogyan tovább tudnátok ebben segíteni...kissé szájba rágósabban
ha linkelnétek is hol tölthetem le az maga lenne a tökélyköszi Erika
Mi itthon neten rendeltünk hozzá aksit kb 5ezerért.
Bár a bibi megmaradt.. nehezen veszi fel a töltést.. ki írja kb 5 perc után h feltöltött.
De párszor kihúzom a kábelt,és elkezd normálisan tölteni...ellenben az előző aksival.
Sokáig bírja a gyerek órákig nyomogatja[ Szerkesztve ]
-
nTom
aktív tag
válasz fiorella75 #8216 üzenetére
hali
először az első hsz.-t és a linket olvasd át, kiindulásnak tökéletes. Elsőre talán bonyolult és érthetetlen lesz, de itt majd mindenre kapsz választ
-
Babetta-X
senior tag
Szerintem még abszolult nem járt el felette az idő, filmnézésre, játékra, zenére tökéletes, biztos van néhány nagyon új dolog, ami már nem fut el rajta, de átlagos használatra mai napig tökéletes, én is nagyon régóta nyúzom az enyémet, az akksija ha feltöltöm simán kibír 2 teljes filmet, plusz még jópár óra wifizést.
[ Szerkesztve ]
-
nTom
aktív tag
skacok, megér egy 3110-es 20ezret? Veszek helyette egy tab 4 LTE készüléket, ezt el fogom adni.
-
Gizmo94
veterán
Akinek töltési gondjai vannak, bármilyen, ne az akkuval kezdje elsőnek, hanem a kábellel. Nagyon szeret meghibásodni, elsőnek a számítógéphez csatlakoztathatóság száll ell, de nagyon szeret meghalni és kontaktosnak lenni a töltési szál is benne. Nekem ez már a harmadik, elsőnek nem vette a töltést normálisan, nem látta a gép. Kábelcsere, minden jó volt, majd sikeresen belekönyököltem a kábelbe. A gép megint nem látta, de a töltés hibátlan maradt. Újabb kábel, megint minden jó. Amúgy 2000 Ft alatt volt a kábel, nem egy tétel.
-
Magany
tag
Sziasztok, hogyan tudom azt be àllítani hogy az sd kàrtyàra töltse le a jàtékokat?
-
Sehogy, sajnos. Ha jól tudom, a 4.2-es romban át lehet mozgatni a játékokat SD-re, de ezt is telepítés után lehet, és mindenképpen marad valami a belső memóriában (vagyis nem az egész játék mozgatódik oda). Custom romokban szokott lenni még ilyen lehetőség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Magany
tag
-
Ebay-en nincs akku hozzá?
Amúgy sajnos mindenképpen először a belső memóriába tölti le, és csak utána kezdi el telepíteni. Esetleg más forrásból kéne megszerezni az apk-t, felmásolni az SD kártyára, és onnan telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
drmotto
őstag
Az milyen hiba lehet hogy a tab (P3110) bármikor képes kikapcsolni, akár játék, akár nem, akár videózás közben? Utána nem lehet bekapcsolni, van hogy percekig, van hogy órákig. Tegnap pl csak úgy tudtam visszakapcsolni, hogy töltőre tettem az amúgy elvileg feltöltött gépet, és így volt hajlandó bekapcsolni.
-
Magany
tag
Sziasztok, szóval tömören.....nem tudok sd kártyára menteni...nem tudok Commanderel másolni sd kártyára. És nem tudom a laptopomba másolva sd kártyára rakni a játékot......ilyen van?
-
bastya2100
tag
Sziasztok! Lenne egy P3110 tipusu 3 éves tab2-m annyi lenne a problémám, hogy szeretnék rakni rá újabb android-ot de sajnos nem tudom pc-vel csatlakoztatni, nem ismeri fel sehoogy a gép Kiesseel sem, tölteni is nagy nehezen tölt piros kereszttel áthúzva az akksi jelző...szóval én már nem szervizeltetem meg semmi filmezni netezni ígyis jó, de ez a 4.1.2 vmi borzalmasan lassú rajta szóval kellene valami instrukció vagy tipp hogyan oldjam ezt a problémát meg
-
válasz bastya2100 #8233 üzenetére
Ha hardveres hiba, akkor csak szerviz fogja tudni megcsinálni, márpedig ez annak tűnik.
Mondjuk még lehet az is, hogy a kábele rossz.
[ Szerkesztve ]
-
bastya2100
tag
Sztem hardveres hiba, kábelt vettem mert egyszer az is eléget, még füstölt....lehet akkor halt meg a tabon valami, mert ha teljesen lemerül akkor több napig is csak felugrik a töltés majd újra indul...de nem kapcsol be sokáig, olyankor hagyni szoktam pár napig... de ha nem merül le úgy hogy kikapcsol akkor lassan de feltölt szépen és egy hétig is bírja ha csak ébresztőnek használom meg kicsi face, egyebek. Szervízbe nem viszem mert nem ér már sztem annyit :$ pedig akksija nagyon jó kijelzőn fólia volt, hátán ami karc van is annyi
-
Huh, hát ez nagyon zavaros. Teljesen ellentmondanak a hsz-eid. Teed már világossá, hogy mit jelent neked másolni az SD-re. KEvered a PC-n való másolást, az appok SD-re helyezésével.
-
Magany
tag
Ilyen dolgokban nem vagyok othon el nézést! De ha az alkalmazàsokban meg nyitom pl a böngészőt és ugye ott van az a lehetőség hogy màsolàs sd kàrtyàra és àt is rakja akkor az nem màsolàs? Mert végül is az sd kàrtyàn meg talàlom. De ugyan ezt a jàtékkal nem tudom megcsinàlni. Vagy netàn nem így kell màsolni a kàrtyàra!? Ja és hogy nehéz eset vagyok, ha ti pl nem értetek valamihez és a sajàt szavitokal próbàljàtok el mondani mi a gond akkor nektek nem jàr a segítség? Szóval annó màr irtam ide a problémàmról. A belső memőria nem elég frissíteni a jàtékot. Akkor àt raktam az sd kàrtyàra ugy hogy valaki innen segített. De most azt irjàto nem lehet. Az sd kàrtyàn probléma nélkül frissült mindig! Volt egy gyàri visszàllítàs és azóta ez van ami vam. A segítséget előre is köszönöm, és elnézést hogy nem vagyok tàblagép zseni......
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Szintetek a lollipop verziót fel lehetne rakni?
Valaki próbálta már?Gyorsabb lett tőle a rendszer?
Ezt láttam.
-
sonye
senior tag
Elég döglött ez a fórum!
Keresek olyan embert, aki szépen leírná nekem, hogyan kell lollira vagy kitkatra frissíteni téglásítás nélkül a a p3110-esem, mert ez a rendszer, ami rajta van lassú már nagyon.
-
this is life
Ármester
Itt a leiras hozza : Letoltod samsung driver packot, odint , es a cf selfrootot . Drivert telepited . Odin megnyitas rendszergazda modban , a tablet bekapcsolasa a hangero fel esa power gomb egyszerre lenyomasaval, a samsung feliratnal enged el a gombokat , ekkor megkerdezi hogy download modba akarsz e lepni, okezd le es dugd a gepre , hagyd telepulni a drivereket, a pda reszbe az odinban tallozd be a cf selfrootot , majd start. Amikor ujra indul a tab es bebootol a rendszer , akkornyisd meg a superusert s ha szukseges a su bint frissitsd. Ezutan tolts le egy 4.4 hez valo twrp-t , kapcsold ki a tabot lepj be recovery modba es ott a twrp updattel rakd fel. Rakj a tabba egy sd kartyat amin a rom van es hozza tartozo google csomag , es twrp alol updateld. Elotte nyomj egy full wipet, majd mehet az update . A romok az xda-n vannak . Pl slimbem, slimkat,slimlp,mooki, cm rom, aokp,aosp es tsai.
Gaaborka
talaltal olyan 5.1.1-t ahol a youtube es meg jo nhany app nem crashel ? Mert nalam fent volt slimlp, illetve aosp 5.1.1 de jo par app crashelt. Amugy a tempoval nem volt gond. Ja p5110-rol van szo .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- iPhone topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest