- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
Én nem cserélném nem is cseréltem lett volna rà lehetőség de inkàbb tab2 vettem a feleségemnek is!
20eft volt egy hibàtlan wifis
+ 3eft lett volna tab3 szintén garis de kihagytam inkàbb
Nézd meg a forumàt elég sok negativ gondok vannak vele !
Ha cserélsz akkor tab4 arra cserélnék màr ên is ott màr van különbség -
SutPet
aktív tag
értem, hát nem tudom bár ahogy néztem semmivel sem olcsóbb mintha boltból veszem (nem úgy mint anno a tab2) bár gondolom az a +2mag elvileg adna némi teljesítménybeli pluszt. De a kijelző felbontása se változott az is zavar. így összevetve szerintem maradok egyelőre a tab2-nél, nem pazarlok feleslegesen 25e Ft-t.
God must love stupid people, he made so many of them.
-
sonye
senior tag
Valakinek nem kell esetleg egy fehér TAB2?
Tudom, nem hirdető felület, de aki szeretné mókolni, annak lenne nálam egy példány.Mivel a büdös életben nem lesz hozzá 4.1.2 feletti gyári frissítés, így én más modellre váltanék.
Ha valakit érdekel, akkor PM-be írjon. -
drmotto
őstag
Utóbbiból nincs magyar kiadás, de van még spanyol, svájci, török, orosz, meg pár másik még.
Nekem is ezek voltak fent, amíg nem ment mindkettőre a Slim. -
-
noto
senior tag
5.0 na azzal lehet még vàrni egy kicsit nem az igazi még az !
Olvass màr bele pàr forumba teló tab sokan sirva rakjàk vissza a 4.4.4 et mivel tud többet nyujtani neked az 5.0?
Fogsz tudni rajta netezni filmezni jàtszani stb? Igen ezeket a funkciók màr csak az 5.0alatt mennek
Eltudod mondani nekem màr 5.0 van a telon tabon ....…...
Volt màr fent neked főzött rom egyàltalàn?
Mert sok (mind) szarrà veri a gyàri ROMHALMAZT minden téren![ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
A magyar az független rom, nem fogja jelezni egyik szolgáltatóé sem. A holland meg eleve más régió, nyilván szintén nem fogja.
De ettől ezek még a samsung által kiadott hivatalos, gyári romok, ha bemennél a szervizbe, akkor pont ugyanígy, odinnal tennék el neked az aktuális romot. Ezt te is meg tudod tenni otthon, kb. 10 perc alatt. -
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Tegnap óta a tab. nem jut tovább a boot lógónál (((((( Gyári op. van rajta rootolva van.
Mit tegyek , hogy nehogy elsz....jam ?
köszi
Odinnal tegyek fel valamit ?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Magany
tag
Sziasztok, tudom hogy off de nem találok itt a témával foglalkozó oldalt. Digitális műholdvevő készűlékekel foglalkoznak itt. show box vitamin 5000 ről lenne szó. Valaki utba tudna igazítani? Előre is köszönöm.
-
SutPet
aktív tag
Slimkat-et Dalvik-al vagy ART-al használjátok? megpróbáltam az ART-to de nálam elhalálozott tőle az egész tab. tetülassu lett, nem működött a lezáró/feloldó gomb, alig tudtam visszaállítani.
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Magany
tag
Sziasztok, kérdésem van. Kell virusirtó a tabletembe? Fel raktam egyiket es virusnak nezte a rotolast meg hogy nem legalis szofrverem van...... Aztan kb mennyi üzem idő egy töltés optimàlis estben mert szeintem elég hamar le merül pedig a töltés 3-4 óra.
-
-
Magany
tag
Hàrom és fél óra......fény kb 60% on van. A tab kb 3 éves lehet de lehet több. Kb. 3. Hogy tudom megnézni mi szivhatja le? Amúgy nics telepítve nagyon semmi. Egy jàték van mióta 4.4.4 van fent. Pàr napja volt az avg de ki töröltem mert 26% nàl le vette fényerőt meg ki kapcsota forgatàst.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Tedd fel rá ezt, playen ingyenes. [https://www.youtube.com/watch?v=U0nAJepPiQ4]
Azt nem mondom, hogy túl nagy valami, de ha másra nem, arra jó, hogy megmutatja mik mennek folyamatosan a háttérben. Az, hogy kilövöd vele őket nagyrészt placebo, mert az android úgyis újraindítja ami kell neki, viszont nem mindet.
-
Gizmo94
veterán
válasz Gizmo94 #8179 üzenetére
Vagy egy Clean Master is tudja ezt. Remekül láthatod, mik mennek a háttérben, mi mennyit fogyaszt, stb. Miután kiderítetted, akár törölheted is ezeket az appokat, ha nem akarod használni őket. Ja, az előbbit itt találod.
-
drmotto
őstag
Adott egy P3100 és egy P3110. Mindkettőn Slim 4.4.4 van.
A 3110-esnél van újraindításnál recovery/download/reboot opció, a 3100-nál viszont nincs. Hol kell ezt bekapcsolni hogy legyen? 15 perce túrom a beállításokat de nem találom.
Köszi -
gábor-ka
tag
Sziasztok! Van egy P3110-es gépem. Gondoltam rákeresek a benne lévő SoC-ra az interneten. Némi boldogságérzetet adott, hogy a Pandaboard nevű kis gépben is ugyanaz a Texas Instruments OMAP 4430 van, mint a Tab 2-ben. A pandaboardhoz vannak kész komplett ubuntu distrok. Mivel az SoC megegyezik, ezért elvileg egyszerűbbnek kéne a portolásnak is lennie a pandaboardról a tabra. Hogy tudnám átportolni rá, ha már "referencia eszköz" is van?
A tabon CM 12.1 van, a CWM is a legújabb rajta. -
Magany
tag
Sziasztok, végül is nem birja az aksi. Melyik aksit és hol érdemes rendelni bele? Előre is köszönöm! Esetleg első ès hàtsó borítàs, az előző gazda nem kímèlte.
[ Szerkesztve ]
-
gábor-ka
tag
válasz Sunyista #8189 üzenetére
Próbáltam. Ez nem olyan ubuntu, mint ami nekem kéne. (mellesleg régi is...) Nincs benne terminál, nem tudok rá feltenni egy LXDE-t se. Nekem normál, asztali ubuntu kell, LXDE, vagy Unity felülettel. Van az ubuntunak ARMHF portja, de nekem nem kell feltétlen ubuntu, a lényeg hogy Debian-alapú rendszer legyen, és jól menjen, lehessen szépen használni. Mit módosítsak szerintetek ebben a meglévő Pandaboard gépre való imagen, hogy az majd futhasson ezen a gépen is? Azért elég jó lenne egy ilyen gépen asztali debian-distrot futtatni
-
Lacyka
aktív tag
Sziasztok,
Láma vagyok a samsungoknál, ezért kérném a segítségeteket. 8000 hozzászólást meg nehéz lenne végigböngészni. Tehát adott egy ilyen tab (only wifi) full gyári állapotban és arra szeretnék varázsolni egy cm11-t majd rootolni.
Segítnétek lépésről-lépésre szájbarágósan, hogyan is tegyem?
Köszönöm.^.^
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna nekem linkelni egy 3 fájlos gyári ICS romot ill egy 3 fájlos legutolsó 4.1.2 romot???Sehol nem találok ill aholntaláltam ott már halott a link vagy megszünt az oldal!
-
zekk007
aktív tag
Jó pörgős ez a topic
-
Magany
tag
Tudom hogy ez nem az adok veszek de valakit mem erdekel egy 10.1 megkimelt allapotban? Bővebben érdeklődés estén. Köszönöm.
-
Nagytoll
senior tag
Sziasztok! Találtam itthon egy ilyen tabit, nagyon lassú a stock rom rajta, melyiket érdemes/melyik a legjobb elérhető rom rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- iPhone topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ipad 9th wifi 64gb asztroszürke hibátlan állapotban ajándék 2 db tok! Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest