- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
Szia!
Ez nagyon jo kis leirás:-)
Ez alapján lehet lesz bátorságom a roothozSzeretnék pár játékot átrakni az sd Kártyára azért lenne jo
Ha minden lépésről lépésre csinalok akkor nemlehet elcseszni ugye?
A gari az alszál a root miatt?
Az én gépem 3100 független akkor is jo ez a leirás? -
-
Heavymetal
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani 2 felhasználót a tabletre jelszóval védve?
Nem találtam semmi ilyet. Tehát olyasmire gondolok mint a felhasználók a Windowsban....HeavyMetal
-
Jannn
aktív tag
válasz Heavymetal #503 üzenetére
Ez való akkor neked, jóféle vindóz : [TABLET]
-
norbee2244
senior tag
válasz Heavymetal #505 üzenetére
Külön-külön nem tudsz belőni senkit sem. Én pont emiatt nem lépek be fb applikációra,mert akkor rögtön más is aki használja hozzá férhet. Sajnos ez ilyen talán van rá valami app amivel levédhető az applikáció jelszóval,de attól még külön felhasználót nem lehet létre hozni sajnos.
-
Heavymetal
csendes tag
válasz norbee2244 #506 üzenetére
Köszi a választ. Nem nagyon értem, hogy miért nem lehet ezt megoldani. Azt gondolom, hogy nem csak mi vagyunk így, hogy többen szeretnénk használni a tabletet. Más programokkal, testreszabva mindenkinek a kedve szerint.
HeavyMetal
-
norbee2244
senior tag
válasz Heavymetal #507 üzenetére
Hidd el nekem is sok bosszúságot okoz,de ez az android sajátossága. 1 eszköz 1 felhasználó - ez az elv.
-
Jannn
aktív tag
válasz Heavymetal #505 üzenetére
A válaszomban benne volt, hogy ha ilyet akarsz akkor ez a Tab2 nem neked való...
-
Gedeon31
addikt
Többen rendeltetek a T-hometól ilyen tablatet.
Mindenkinek rendben megérkezett nem volt vele semmi gondja?
Alá kell írni 2 évre ilyenkor abból sem volt semmi kavarodás?
-
Zsombe
senior tag
Szia! Elvileg nem lehet elrontani, de ettol fuggetlenul mindenki sajat felelossegere csinalja. :-)
A rootolas garancia vesztessel jar, de vissza lehet csinalni.
Az altalam leirtaknak megfeleloen kell rootolni a 3100-t is, csak mas CWM recovery es root file kell hozza, de holnap linkelem oket.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Bernardo20
őstag
Én is most rendeltem meg a t-home telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a tabot.
A hölgy azt mondta 10 napon belül szállítják, ami gondolom 10 munkanapot jelent
Mindegy, csak legyen igaza. -
Gedeon31
addikt
válasz norbee2244 #511 üzenetére
Köszi
-
Gedeon31
addikt
válasz Bernardo20 #514 üzenetére
Meg kellett a hűségedet hosszabbítanod 2 évvel?
-
Zsombe
senior tag
A 3100-hoz csak ez a ClockWorkMod recovery kell, a többi ugyanaz, mint 3110 esetében.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
noto
senior tag
Köszönöm :-)
Akkor ez a root fájl ugye?
Ha rootolt lesz a gép azt akkor honnan tudom?
Vissza állitani hogy lehet?
Most le kell menteni rola valamit?
A cm 9ha nem telepitem akkor marad a mostani nézetem?
Bocsi ha nagyon amatör dolgokat kérdezek de ebbe kezdő vagyok még[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
az alkalmazás fájlok külső sd-re mozgatása még mindig nem megoldott?
átrágtam magam egy rakás fórumon, de eddig úgy tűnik hogy gyári rommal ez nem megy, jól gondolom?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Panthera
őstag
válasz Bernardo20 #517 üzenetére
Ez a hűség hosszabbítás egyedi vállalati csomagokra is érvényes? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy ha kedvezményt kapnék a webshop ajánlata lapján, és megrendelem, akkor kötelesek annyiért adni utána? Mert máskor a kedvezményes készülék vásárlást nem nagyon preferálták.
-
Gedeon31
addikt
Úgy tudom ebben van beépített flash mennyire jól teszi a dolgát?
-
Ra3
őstag
#520-ra valaki?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
mycso
veterán
Hang le + power --> download mód (ODIN-hoz)
Hang fel + power --> recovery módHa odinnal felraktad a CWM-et, akkor a második lehetőség kell neked és CWM-ben fog elindulni.
Egyébként a fentebbi kérdésekhez, gyári állapotba simán visszaállítható egy stock gyári rom (ODIN) felrakásával, vagy ha van hozzá eredeti recovery, akkor annak a visszacserélésével és unrootolással.
+1 dolog, odinban kernel, custom rom csere, lépteti a "custom rom countert", amit rootolás után a "Triangle Away " programmal lehet nullázni.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
sacro
tag
Köszönöm, a recoveryt a korábbi hozzászólásból raktam fel. Az ODIN nem szólt szépen lefutott minden gondoltam jó lesz.
Az általad elsőként belinkelt oldal nagyon kecsegtető de átolvasva többen írtak arról hogy p3100 tökéletes, de p3110n ami nekem is van (wifis verzió) nem mindig. Tényleg most nekem melyik recovery kell. Illetve ha mégis megpróbál akkor csak simán ODIN és felrakom a másikat ? -
Ra3
őstag
válasz norbee2244 #531 üzenetére
igen, azt tudom hogy sok gépen megy (xtab70-en nálam is), de állítólag ezen a tabon nem működik a dolog, ugyanis nincs ilyen gomb.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
sacro
tag
Már arra is gondolok hogy valamit nem jól csinálok. Szóval bekapcsoláskor power gomb+vol fel. Megjelenik a samsung galaxy tab logo, ekkor felengedem a power gombot, másodszorra is bejön a samsung galaxy tab logo majd a gyári recovery. Ha pedig nem engedem el a power gombot akkor mindig csak újraindul a szerencsétlen
(Nem gondoltam, hogy ez ennyire bonyolult pedig az egész "szakmát" zte blade kezdtem, majd megfordult a kezemben samsung, motorola, sony. Ezek végül min behódoltak nekem, de ez a kis gyönyörűség nem akar )
[ Szerkesztve ]
-
sacro
tag
Köszönöm ! Végülis az általad belinkelt második módszerrel sikerült egy supersu-t rávarázsolni a készülékre érdemes a triangel awayt használni már most. Illetve csak egyszerűen rámegyek, hogy reset counter és ennyi ?
Még egy utolsó kérdés hogyan tudom a unrootolni a gépet, illetve ha cm9 teszek rá hogyan varázsoljam vissza eredetire, illetve melyik az eredeti rom ?
A
-
jamez
senior tag
Tudjátok hogy mikor jön a hivatalos 4.1? a kiesre
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
mycso
veterán
Persze, hogy el kell engedni a bekapcs gombot, hiszen ha tovább nyomnád a boot után, akkor úgy érzékeli, mintha megint megnyomnád. (bár látom közben megoldódott)
(#538) sacro: a triangle away akkor kell, ha a custom rom számlálód már nem 0-án áll és nem azt írja, hogy official a rom, ami rajta van (a download módnál látod).
Egyébként úgy működik, ahogy írtad.Vagy keresel hozzá unroot patch-et és gyári recovery-t és úgy, vagy megnézed, hogy milyen a gyári rom ami rajta van, azt letöltöd, és egy factory reset után odinnal felrakod a tabra.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
tata0604
csendes tag
Helló,üdvözletem mindenkinek. Sikerült hozzájutnom egy galaxy tab2 7" wifi ,3110 készülékhez. Nem tudom hogy ,jó helyen járok e? Ez a fórum ja? Ha igen akkor át olvasom egy kicsit a fórumot.
Telefon mániás vagyok, szeretnék egy GSM boltban dolgozni.
-
Tézé81
tag
Sziasztok!
Valaki talált már olyan adaptert, vagy kábelt, ami a 30 pines csatiból mikrousb bemenetet varázsol?
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Rendeltem egy ilyen pizzasütőt a thome-tól (ha már a netemet amúgy is meg kellett hosszabbítanom) feleségemnek ajándékba. Lassan visszaolvasok, hogy mik a tapasztalatok...
Egy gyors kérdésem ellenben már volna: valami frankó tokot ajánlanátok hozzá?Köszi,
TayRol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest