- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz norbee2244 #352 üzenetére
Ma néztem a T-homenál 45000 megtudom venni . 15000 előleget kell fizetnem a többi 30000 meg 2 év alatt részletbe. Elgondolkodtam rajta nagyon. Elég lenne a wifis. Uton vagyok telefont használom.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz norbee2244 #355 üzenetére
Wifis 45000 a 3G-s 110000 lenne 2 évre, nekem anyit nem ér meg.
-
Guszty81
tag
válasz norbee2244 #355 üzenetére
Én ezt úgy orvosoltam, hogy amúgy is új telefont kellett vennem, olyat vettem, ami működik hozzáférési pontként (hot-spot). Így lényegében a tablettel a telefonhoz csatlakozom WIFI-n keresztül, a telefonhoz meg amúgy is van net előfizetés.
-
norbee2244
senior tag
válasz Guszty81 #357 üzenetére
Sajnos amelyik telefon már képes hotspotra az nekem nagy ahoz,hogy magammal vigyem és a 3g-s tablettel jól elvoltam már egy ideje. Ténylegesen egyszerűbb lenne persze ezzel a megoldással amit írtok,de jobban örülnök ha van egy 3g-s tabletem és egy normális telefonom ami kibír akár 5 napot is.
-
Guszty81
tag
válasz norbee2244 #358 üzenetére
Hát igen, csak te tudhatod, mi a megfelelő neked.
Nálam az 5 nap a telefonnak max. repülős módban menne. -
Panthera
őstag
Nem tudom, mennyire érezném hiányát a netnek egy ilyen készülék mellett, ezért nem akarom kizárni a 3g lehetőségét.
Most nincs mobil netem, de a telefonomon nem is lenne sok értelme a kis kijelző miatt.Abban az esetben valamilyen minimál netre fizetnék elő (forgalomra és havidíjra nézve is).
T-nél vagyok jelenleg (ez változni nem fog). A telefon nem a legjobb megoldás a megosztásra (Nokia 5310), tehát külön sim kellene a tablethez.Pl. úgy emlékszem ~1k-ért van/volt a T-nél 500 Mb az előfizetés mellé. Ilyesmi elég lenne.
Meg persze az sem lenne baj, ha a kiszemelt tablet akciós lenne.[ Szerkesztve ]
-
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
T-nél érdemes megnézni ezt a csomagot. Én ezt használom.
[link]Minden hónapban csak annyit fizetsz, amennyit használsz. Ha kevesebbet, kevesebbet is fizetsz. Ha semmit, akkor semmit nem fizetsz. Ráadásul az árak az alsóbb szegmensben nem drágábbak, mint előfizetéssel.
-
Panthera
őstag
Szia!
Ezek valóban jó árak! Köszi!
norbee2244: Akkor még zsebben is hordható?
Én még nem döntöttem el, hogy 7" vagy 10" méretű legyen. Előbbi mellett a hordzhatóság, utóbbinál a jobb olvashatóság szól (sokat olvasnék rajta mindenfélét). Fényerő az szabályozható rajta?
[ Szerkesztve ]
-
norbee2244
senior tag
válasz Panthera #364 üzenetére
Fényerő autómatán is állítódik illetve kézzel is szabályozható. Attól függ mekkora zsebed van én inkább táskában szoktam őket hordani több dologgal együtt. Én is vaciláltam a 10 és a 7 között,de a 7 talán nyerőbb kézben használatra meg olvashatóságban(nem elhanyagolható a súly különbség)
-
Panthera
őstag
válasz norbee2244 #365 üzenetére
"a 7 talán nyerőbb kézben használatra meg olvashatóságban"
Konkrétan az olvashatóság vagy a kézbentartás?[ Szerkesztve ]
-
noto
senior tag
válasz Panthera #369 üzenetére
Szia!
én 8.9 ről cseréltem 7-re de nem bántam meg 3 napig volt nálam a 8.9 -es ugyhogy nyuztam rendesen aztán 3 napos csere gariba cseréltem az edigitálnál
több órát kézbe tartva használva nagy nehéz volt nekem hamar is merült és sok játék el se indult vele a nagyobb kijelző miatt
olvasni tökéletesen lehet rajta ne félj hogy kicsi lesz
na meg azért bővithető a memória
na meg a farr zsebbe elfér -
norbee2244
senior tag
Összességében akinek 3g-s t-től származó vagy egyéb helyekről származó ilyen tabletja van tud valami negatívumot mondani? Ezt most kivételesen szeretném hosszabb távra megtartani (legalább 2 év) és ha nem tudom napi szinten netezésre vaterára mailezésre néha telefonálásra használni akkor részemről kilőve. Pro/kontra összehasonlítást ha valaki írna megköszönném,mert holnap vagy azután leadom a rendelést.
Szerk.: netezés kizárólag opera minivel.
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Szia!
Ezt jó hallani! Nekem tanulásra is kellene. Mindent persze nem ezen akarok, de akkor a prezentációkkal biztos nem lenne gond (azok eleve nem apróbetűre vannak optimalizálva).
Meg wifire használnám, nem szeretem a gépet kapcsolni, ha csak valamit meg akarok gyorsan nézni.Jut eszembe, ha ezzel nyílt wifihez csatlakoznék, milyen óvintézkedések kellenének? Azon kívül, hogy mondjuk jelszavakat nem használok.
Alapjáraton víruskereső kell-e rá? -
Zsombe
senior tag
válasz norbee2244 #379 üzenetére
Én tegnap este rendeltem T-Mobile webshopból, de még vissza sem hívtak. A rendszer szerint nekem 9-én szállítják ki. De remélem, hogy hamarabb, mert türelmetlen vagyok.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Panthera
őstag
válasz norbee2244 #379 üzenetére
Én mennyibe fog kerülni?
Zsombe: A készükék mellé net is lesz akkor? -
Zsombe
senior tag
válasz norbee2244 #383 üzenetére
És Te mikor rendelted? Én tegnap 20:30-kor, de még vissza sem hívtak, hogy okés-e a rendelésem.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
-zoli-
csendes tag
A napokban jött meg a cucc. T kábelnet mellé P3110 wifi only. Nagyon tetszik, könyolvasásra tökéletes, opera mobile tökéletes.
Rendeltem egy otg usb kábelt hozzá. Tud valaki listát a támogatott 3G USB modemekről?-zoli-
-
Panthera
őstag
1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia a T-nél az ugyanolyan 2 év, mint máshol?
-
Guszty81
tag
válasz Gedeon31 #392 üzenetére
Érdekes, én múlt héten csütörtökön voltam bent személyesen a T-ponton, 2 napja, hétfőn délután már nálam volt a WIFI-s változat. (vonalas net mellé)
Én is nagyon elégedett vagyok vele, akadásnak nyoma sincs, könyvolvasásra, netre tökéletes. Nekem doboz nem is volt, össze volt csak pántolva a router, és a tab doboza, hátulján fóliában a papírok. (meg is van nyomva a doboz sarka... szemetek)Egyébként ha beregisztráljátok a samsung.hu oldalon a terméket, akkor további 2 hónap garancia jár... így nekem a weboldalon 2014. november 29-et ír lejárati időnek.
Ja és ha befáradtok a T-pontba, akkor a 3G-s verziót ott helyben tudják adni (legtöbb helyen). Nekem is egyből a kezembe akarták nyomni, elfelejtettem említeni, hogy vonalas net mellé kell. (ezt viszont mindenképpen futár hozza ki)
-
-zoli-
csendes tag
válasz Gedeon31 #392 üzenetére
Békéscsaba T-pontban rendeltem meg, szuperszervíz hozta ki (net)telepítési helyre. Garancia ügyben is a szuperszervízt kell hívnom, ha lesz. Remélem nem lesz rá szükség. Wifi routerrel összepántolva. A tab doboz matricái nyitva voltak, gondolom a T rátette a saját appjait.
[ Szerkesztve ]
-zoli-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest