- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
eddig 3db s3at próbálgattam, szerintem nincs vele baj. azért érdekelne h neked mik a szoftveres hibák...
sógi: mondom, én rohadtul nem láttam de smani szerint elkezdett kopni. most vagy vak vagyok vagy rossz volt a világítás nem tudom...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
KKevin
tag
S2-nél van rá phone.apk mod, keress rá erre xda-n disable noise reduction. S3-nál indíts egy hívást, hívás közben menü gomb, majd az opciók közül válaszd a zajcsökkentés kikapcsolását.
Gondolom Skype-on neten keresztül megy a hívás, a zajcsökkentés meg csak gsm hívásokra van.(#2549) csabicska: Minden ugyanúgy van, 1.85-ös odin jó lesz hozzá.
-
zack
nagyúr
Atyaég. Azt hittem te S3 tulaj vagy.
Ja hogy nem vagy az? Így már mindent értek. El is hiszem hogy így nincs gond vele.
Ez a legjobb, mert így örök élet garid van rá, és nem is amortizálódik.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Varszegig
veterán
válasz gabipaci #2522 üzenetére
nem kell fúrni a műszerfaladat. Egy brodit tartó 2 részből áll, egy konzol, és egy tartó. A konzol autóspecifikus, azt a kocsidhoz veszed, a tartó telefonspecifikus, azt meg a telefonhoz. Ezt a kettőt kell összecsavaroznod, a konzol az autóban fúrásmentesen rögzül, típustól függő, hogy hol, hova, a brodit oldalán meg tudod nézni. Sokkal jobb, mint a szélvődre ragasztás, ugyanis stabilan áll, nem esik az öledbe, és közelebb is van hozzád. Én még a wave-hezt vettem egy broditos tartót, a kocsi még mindig ugyanaz, de a telefon rész már S2-es. Ha esetleg lesz S3-asom, akkor lesz S3-as tartóm is. Van aktív, és passzív verzió is belőle.
-
Fotozgato
tag
A laggolásról:
Beállítások/ Energiata-karékosság
[Nálam így van elválasztva fekvő helyzetben. :-)]
kikapcsolt állapotban is laggol?
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
adamho
tag
válasz Fotozgato #2560 üzenetére
Ki van kapcsolva, sőt ki is volt kapcsolva.
Mivel az újraindítás az androidos telefonoknál néha a feltámadással egyenértékű, ezért újraindítottam, és most nem lagol.
Majd meglátjuk, mit hoz a holnap.
Félek, hogy ez a nagy memóriahasználat miatt van, ami nálam általában azt jelenti, hogy max 200 Mb szabad, a többi használatban van. -
zack
nagyúr
Ezért sem ártott volna 1,5-2GB RAM...
RAM-ból sosem elég, ezt mindenki tudja. Főleg egy ilyen telónál ahol szinte minden animált, szenzor autómatizált, és a látvány van előtérbe helyezve.
Elég karcsúcska a 200Mb. S2-nél ez restart után 400Mb+.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nexusking
aktív tag
Ki lehet már valahol próbálni a telefont? Nem csak magát a készüléket hanem az új touchwiz-t is!?
Olvastam már a fórumban hogy 1gb ram már szűkös ilyen proceszorhoz és felhasználói felülethez...
Igaz ez?? (Remélem nem maga az android igényelne többet )[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
korábban valamikor láttam egy videót ahol bármit dugtak a telóra(usb)felismerte.ehhez egy miniusb-usb átalakítós kábel elég lenne?
a sima usb anya lenne vagy mit tudom én,hogy hívják ilyen berkekben.jó lenne egy usb dvb-t vevőt felismertetni vele majd.
[ Szerkesztve ]
-
Pumpa46
csendes tag
Mi a véleményetek lehet ezt a készüléket munkára használni?Pl: weboldalra árú feltöltés, kifejezetten sok kép felvitele, tallózásnál amit ablakot megnyit ilyenkor ott jól láthatóak a képek?Kezelhető a sorrend pl név szerint?Ha a weboldal támogatja a több kép kijelölést, akkor az ezzel lehetséges?Vagy csak egyesével?
Kellene vennem egy Lap-top-ot, de semmi kedvem, inkább erre vágyom...A megszokott dolgaimat képes lenne a készülék ellátni és utazáskor egy kis munka is jöhetne így...Szóval? -
lcee79
őstag
válasz Pumpa46 #2568 üzenetére
Szerintem úgy ahogy neked kellene, nem tudja egyik telefon sem kiváltani.
Mindenképpen könnyebb egy laptoppal, vagy főleg egy asztali géppel
Telefonról, ha meg is lehet sokkal macerássabb.
Nem is hiszem hogy tudás kérdése lenne leginkább...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Pumpa46
csendes tag
Én is ettől tartok.Amúgy nem zavarna ha macerás, vagy lassú vele a munka.De ha mondjuk a kép tallózásánál név szerint rendeztetem vele a képeket , majd a következőnél megint meg kell neki mondanom, hogy név szerint rendezze, mert ő már visszarendezte, az már vállalhatatlan én úgy gondolom.Sosem volt Androidom és már az S2-t is meg akartam venniEnnek alig-alig bírok ellenállni...Jelenlegi telefonom egy HTC Kaiser, szal szerintem le lennék nyűgözve, még ha előnytelenebb is mint egy lap-top.
-
-
CHIPman
nagyúr
[ROM][GT-I9300][4.0.4] CyanogenMod 9 nightly builds
[KERNEL][GPL][18 JUN] franco.Kernel r3 - Sound Control - Voodoo Sound alappal, már van némi erősítés az eredeti állapothoz képest.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Tozo
csendes tag
Sziasztok!
Van rá bármekkora lehetőség, hogy Európába is a 2 GB-os változat kerüljön forgalomba pár hónapon belül?
Ahogy látom sok probléma nincs a telefonnal, leszámítva a festék kopást/pattogást és a talán kevés RAM-ot.
De ha itt is megjelenne a 2 GB-os, akkor lehet várnék kicsit.Üdv,
Tozó -
mycso
veterán
Látom már megint felvetôdött ez a ramos/laggolós téma. Már a múltkor leírtam és most is csakugyan azt tudom, hogy pl. nálam sem a ram nem fogy el, sem ez a lagolás nincs jelen.
Illetve ahogy olvasgattam ez nagyon megoszlik, mert valaki tapasztalja valaki nem.Nem tudom, hogy mi lehet a különbség készülék és készülék között azonos szoftver mellett...
Sôt most bekapcsolt Energiatakarékos opció mellett sem látok problémát.
XXALE8 origi rom, Siyah 1.1 kernel, Nova launcher.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kelzsoca
félisten
Nem tudom, hogy mi lehet a különbség készülék és készülék között azonos szoftver mellett...
Ne a készülékben, hanem többnyire az emberben keresd a különbséget.
Nincs két egyforma felhasználó, főleg nem felhasználói szokás, vannak hozzáértő(bb) userek és vannak a kezdők, akik még felhasználói szinten sem ismerik az Androidot
Viszont ha jól látom, már nem a gyári launchert használod, és a többségnek azzal jönnek elő állítólagos lassulások/röcögések
-
Fotozgato
tag
Valaki használja ezt az ADWLauncher EX-et?
[link]Parancsikonok / "Közvetlen tárcsázás" működik valakinek rajta?
Mikor kiteszem az ismerősök fényképét egy oldalra, és csak rátapizok, és már hívja is.
Nekem nem megy a hívás. Ott a fénykép, a neve is, de nem tárcsázik![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
Csepy
őstag
-
törölt tag
Nem rossz az sőt. Az az S4 1.5 ghz-es proci lesz benne, amiből hiány van, így a Htc One S már gyengébb procival jön hozzánk, meg más fejlődő országba is.
Nem értem miért nem adták ki Európában is 2 gb rammal. Ilyen méregdrága telefonnak az árába biztos belefért volna pedig. Majd a Galaxy S3 advance vagy plus, fél év múlva...
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
(#2582 ) pzstm: persze, ezzel tisztában vagyok, de egy általános/ideális esetre gondolok. pl. nincs tele olyan programokkal, amiknek ugyan haszna nincsen, de futnak állandóan és zabálják az erôforrásokat. (tehát itt a kirívóan optimalizálatlan vagy reklám-programokra gondolok) Nekem is vannak élô widgeteim és a gyáriakon felül kb. 50+ app telepítve.
(#2585 ) Sógi: hát nem az igazi még ez a kernel, valójában csak próbaképen raktam fel (proci tuning). Az alap feszültség beállításokkal 1800mhz és 1600mhz-en is megfagy az antutu. (1600-on a telefont berakva a fagyasztóba, lefutott az antutu).
Egyébként a wifi harmatgyenge vele, sôt egyenesen sz@r, még a routertôl 1m-re is. És eddig a fogyasztás sem tûnik jónak. Majd valahol megkeresem a gyárit aztán megy vissza vagy a CHIPman által linkelt franco kernelt még lehet meglesem.(#2586 ) adamho: no de pont ezzel kezdtem, hogy azonos szoftver mellett. Egyébként letölthetô t-s romot még nem tudok sehol...
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Barnee88
tag
Olyanoktól kérdezem akik már legalább 1-2 hete használnak S3-mat:
- vannak e gyári hibás darabok, és ha igen mire kell figyelni vásárlásnál?
- mik az S3 legfontosabb hátrányai? mi idegesíthet egy eléggé szőrszálhasogató usert?
- a szolgáltatónál vásárolt darabok függetlenek még, vagy a telenoros pl csak telenoros simet eszik??Az utóbbi két évben S1 és S2 tulaj voltam, de meguntam a gagyi műanyagot és az ingerszegény dizájnt, ezért htc one-xre váltottam, de sok okból kifolyólag (amit nem itt kéne részletezni) nem vagyok vele elégedett, ezért S3-ra akarok váltani.
Aki válaszra méltat, legyen kedves és tegye félre a samsung fanboy énjét, őszinte válaszokat várok, és elsősorban a negatívumok érdekelnek a telefonnal kapcsolatban, azt pontosan tudom, hogy mik az előnyei!
Előre is köszönöm a választ!!! -
bordi10
senior tag
Aki szeretne még jobb aksiidőt elérni(ami amúgy sem "gázos") javaslom a Smart Stay-t kikapcsolni.
Tesztelje, próbálja ki, aki szeretné. Érezhetően több kraft marad a telóban a nap végére. Jó, talán vhol hasznos funkció, de tudok nélküle élni...Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Barnee88 #2593 üzenetére
a telenor kezdetekben se adott kártyafüggetlen készülékeket...
mostanra már a tmobile is függőket ad, vodáról nem tudok semmit.itt olvashatsz a tapasztalt hibákról (is): http://logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s3_i9300/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
Gold_fish
tag
nekem most frissült valami a telefonon, usb meg fw update biztos volt benne, de mire kapcsoltam, nyom nélkül eltűnt alatt értesítő sávból...
pixelhiba témában ma voltam szervízben, egyelőre nincs alkatrész...
-
pilsner
aktív tag
Sziasztok! Mint már írtam ide, megkarcolódott a kijelző két nap után, zsebben hordva, vigyázva rá. Gondolom valami por karcolhatatta meg, úgy hallottam, hogy gorillánál az szokott problémát okozni. Picike karcok, de idegesített rendesen. Felrakattam rá egy fóliát, most meg azt veszem észre, hogy a puha műanyag fólia van össze-vissza karcolva, mert letettem a sebváltó mellé a kocsiban. Most ezzel a telefonnal úgy kell bánni mint a cukorfigurákkal? Ennyire sérülékeny meg egy telefonom se volt. Nem akartam rá tokot se foliát, de így egy hónap után úgy fog kinézni, mintha vegigrúgdosták volna az utcán.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Tibee86
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest