Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolson

    senior tag

    válasz M0RGI #3616 üzenetére

    Tényleg már 44-szer írjuk le, hogy szerintünk mik a hibák. Ja, keresőben nehéz így találni bármit is, de nem lehetetlen, mert én is megpróbáltam és sikerült. :K

    Szóval semmi komoly hiba nincs egyébként. A vodás rom csinál(t) olyat, hogy eldobta a hálózatot minden jel nélkül. Térerő volt, net volt, de ki és bejövő hívás, illetve sms nem. Újraindítás megoldotta mindig. Ezt kb nekem 3-4 szer csinálta augusztus óta. Ha jól rémlik másik rom nem csinálta, csak a vodás, de ahhoz meg ma jött ki frissítés, szóval lehet, hogy ez orvosolva lett benne.
    Ami még hiba lehet: nincs autófókusz videózásnál, és kicsit lassú a fókusz fényképezésnél. De komoly hibával nem igazán találkozni, vagy ha volt rá példa, az egyedi eset volt.

    andrás47

    Ezt neked kell tudnod, hogy megér-e ennyi felárat neked az s2. Akik itt vannak ebben a topikban, nekik nem érte meg, ezért vették ezt a telót. :) Sőt, eléggé leakciózták mostanság, így meg eléggé best buy lett.
    Hiába kifutó modell, még mindig elég erősnek mondható. Most megkapja a JB-t is, főzött rom annyi van rá, mint amennyi erre sosem lesz, szóval nem rossz választás még mindig az s2. De JB rövidesen erre is lesz, ez kicsit kisebb, használhatóság terén ez is számít. Olyan meg, hogy valami fut azon, de ezen nem, szerintem nem nagyon lesz. Egész jó, hardverigényes játékok is vígan elfutkorásznak ezen a vason is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák