- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
válasz janosibaja #16797 üzenetére
Csak azért nézegettem, mert többen is kerestétek.
Xda-n még érdemes körülnézni ott olvastam egy topikban róla, de ha jól emlékszem azt írták, hogy root nélkül nem fogjuk tudni működésre bírni. Bár lehet rosszul emlékszem. -
törölt tag
válasz janosibaja #16800 üzenetére
Nekem megvan mindkét s7e, a lányaimnak adtam, nincs szégyenkezni valója az s7e-nek, se kamerában, se üzemidőben, se semmiben.
Az s8 más, újabb, divatosabb, tovább lesz támogatva stb, de...[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz #67656192 #16798 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményed és én csak az én tapasztalatomat írtam le és nem akartam senkit megbántani mert ahány ember annyi szokás, biztos ami engem zavar vagy nem tetszett azt más ember előnyként említené.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
bigdady
nagyúr
De az szoktam nézni. Most ki is kapcsoltam a Google helyelozmenyeket de csak annyi változott hogy nem lehet megtekinteni merre jártam pontosan de megkeresi igy is a készeket mind Google mind pedig Samsung keresovel. Így ok? Vagy nem kéne látnom Google nél?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zsozsoka 74 #16805 üzenetére
Amiket én irtam azok nagy általánosságban igy vannak, persze egy készülék vagy userhiba esetén ezek mást mutatnak de ezek ritkábbak.
Én is s8-cal küzdök, simával is plussszal is. Láthatod itt a topikban is, hogy mekkora különbségek vannak user és user között akár sotban akár egyéb más müködésbeli anomáliákban. Ritkán a telefon a hibás, gyakrabban a használója.
Éppen ezért én állitom, hogy az s7e, így másfél év távlatából nagyon jól vizsgázott és egy árérzékenyebb vásárlónak erősen megfontolandó,még akkor is ha tavalyi modell, mert kompromisszum mentes, az ára pedig beesett az idei kinai csodák ára alá.[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz #67656192 #16808 üzenetére
Ebben tökéletesen egyetértek hogyha valakinek kevesebb pénze van akkor ideálisabb megoldás lehet ha az S7e - et választja. Régebben nem merültem el ennyire hogy utána olvastam volna hogy az én problémám orvosolhatóak lennének az S7e telefonon.
Itt már az elejétől a végéig olvasom a topicot és így már be tudtam én is állítani a telefont a saját igényeimhez.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
bombibmw
veterán
válasz #67656192 #16808 üzenetére
Nekem ugyanannyi a SOT most a Sima8-al, mint az S7E-el volt.
Most sikerült megvennem a BK-t(nem voltak megadva az engedélyek eddig, azért nem tudtam korábban megvenni) és a SOT csak javulni fog a Bixby baromságok és a Samu Healt+pár felesleges app kiiktatásával.
Nekem összességében nagyon tetszik az S8, mégha korábban voltak is SOT gondjaim, amik már megoldódtak.
A best buy nyílván az S7E, de én nem bántam meg a váltást, főleg úgy, hogy az Edge is a családban maradt. -
oil120
senior tag
Sziasztok,
Biztosan volt már, de nem találom. Hogyan tudom megnézni azt, hogy van-e beégés a kijelzőn?
Köszi -
törölt tag
válasz bombibmw #16810 üzenetére
Persze ha szánsz időt a beállításokra ill ha helyesen használod valamelyik disablert akkor tudhat annyit a sima s8 is de ha az s7e-t is alaposan kezelésbe veszed mint az s8-cat akkor megint az s7e lesz előnyben.
Azért annak örülök, hogy pár embernek tudtam segíteni a bk promótálásával.
Nagyon sokat tud segíteni, használom ezeket a disablereket pár éve. Amióta vannak nem rootoltam telefont csak tisztogato a gyári romokat.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz #67656192 #16817 üzenetére
Még Disabler nélkül is annyi volt a SOTom, mint Edge-el, a Disablerrel csak több lesz.
Semmi tiltást nem használtam, de most már fogok, mert amire nincs szükségem, az minek menjen?
Ha Te kezdted el promótálni, akkor köszönöm neked.
Nekem ez a telefon egy kis ékszer és nagyon szeretem.
Érdekes, hogy vannak emberek, akik erről a telóról Iphone X-re váltáson gondolkoznak, miközben eddig ajnározták az S8-at.
Na nem offolok tovább. -
polonic
félisten
A speciális funkciók, mint a közvetlen hívás, intelligens képernyőzár, képernyő véletlen bekapcsolása elleni védelem, stb mennyire növelheti meg a fogyasztást?
Ti ebből melyiket használjatok?[ Szerkesztve ]
-
válasz bigdady #16780 üzenetére
A GPS-szel időnként megnézi hol vagy, plusz ugyanezt csinálja a wifi-vel és BT-vel is, akkor is, ha azok nincsenek bekapcsolva. Egyébként ez alap android szolgáltatás, nem kell hozzá a find my device, meg tudod nézni merre jártál a google mapson belül. Ezeket amúgy ki lehet kapcsolni, fe igazán csak a wifi+BT scannelés ami valamivel jobban meríti a telót.
Ezek fogyaszthatnak valamennyit "feleslegesen":
- Connectons -> Location -> High Accuracy (önmagában ez a legkevésbé felesleges szerintem)
- Connectons -> Location -> Improve Accuracy -> Wifi / BT scanning (ha ezek ON-on vannak, a készülék scannel ezekkel akkor is, ha nincs a wifi/BT bekapcsolva)
- Connectons -> More Connection Settings -> Nearby device scanningMaga a Google Location History önmagában nem fogyaszt sokat, mert ahhoz fér csak hozzá, ami engedélyezve van neki (lásd fenti pontok).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ubul86
őstag
bocs, ha volt már, de nálatok hogy merül a telefon? 100%-ról kb 10-15 perc alatt lemegy 98%-ra, csak annyiból, ha néha ránézek a képernyőre feloldás után (nincs bekapcsolva az always on top, csak a wifi + gps + sync)
G4-emnél volt ,hogy 1-2 órán át ez a 100% maradt, utána ment le, de nem drasztikusan gyorsan.
7 Edge is ezt csinálja mondjuk a barátnőmnél., hogy alig, ahogy leveszi töltőről, már rögtön lemegy 1-2%-ot.
idáig a leghosszabb képernyő időm 2 óra volt, minimális használat mellett...(facebook,messenger,gmail, képek nézegetése) -
törölt tag
válasz bombibmw #16818 üzenetére
Semmiképpen nem váltanék semmire, nemhogy "x" - re(a szifonokkal van egy pár gondom ami miatt alapból kiesnek) . Talán note-ra ha kellene a pen.
Szetettem a sima s8-cat is, abból is van 2db itthon. A plus érdekes történet, azzal kezdtem majd visszaváltottan simára, aztán megint plusra. Mindkettőben van jó is rossz is.[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Nem tudom mennyit fogyaszt a képernyő egysz. bekapcsolása funkció,de lehet kikapcsolom mert a DeX mindig off-ba teszi amúgy is.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
válasz hroberto #16844 üzenetére
Magasságban nagyobb az S8+, szélességben még 1mm sincs a különbség. Használhatóságban jobb az S8+, mint az S7 edge szerintem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz #67656192 #16830 üzenetére
Én is erősen gondolkodtam régebben hogy melyik legyen a befutó a sima S8 vagy a plusz de a simánál maradtam mert jobban kézreesik az ujjlenyomat - olvasó valamint jobban áttérem a telefont így egy kézzel. Persze hozzáteszem hogy számomra mutatósabb a plusz de kézben tartva nekem már elég nagyocska.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
leslien
nagyúr
szerintetek mi is megkapjuk a 4k /60fps kamera frissítést?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
válasz Zsozsoka 74 #16847 üzenetére
Ez így van, ezekkel az indokokkal cseréltem le a plust először simára.
De aztán megint plus lett. Tetszik, marad a plus. Ettől függetlenül mindkettő mellett vannak érvek. -
veterán
válasz Zsozsoka 74 #16847 üzenetére
S8+ -ról váltottam S8-ra én is.
Nekem már az nagyon nagy volt.Bőven "elég" a sima.
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest