- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Srácok!
Ezeket a felugro messenger buborékokat hol lehet kikapcsolni?
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz DarthFater #17140 üzenetére
Nekem is régebben az S8 - on kívül a HTC u11 volt a befutó de a márka és a szervíz hálózat miatt maradtam az s8 mellett.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Ateszpapa
addikt
válasz DarthFater #17142 üzenetére
Igen, azt. A SES-ben lehet külön kapni.
Ami ingyenes és tetszik: Titans of space, olyan mintha űrben lennél a planetárium kutya füle hozzá.A kollágám bele is kapaszkodott a székbe mikor bele repültünk a Szaturnusz gyűrűibe. Körülötte keringenek a holdak, frankó szerintem.
Ocean rift: az tenger alatt tudsz úszkálni.A jobbak fizetősek de van logikai játék is, űrcsata, vadészgéppel repülni, na itt lehet szédülni is.
Van az Affected the manor, az elég parás. Csak egy zseblámpa van nálad amit az írányítóval tudsz kezelni, meglepően jó az is.
Rangi az egy logikai játék nem rossz.Sok fajta van van ami gyengébb de vannak jók is csak ki kell fogni az akciókat mert a jobbak akár 10$ is elkérnek érte és nincs refund.
Úgyhogy nekem tetszik el lehet vele lenni.
A mobilos VR világhoz ez a legjobb mert az Oculus írja a játékokat.
A Samsungos irányító meg remek, nincs párja a mobilos piacon. A WII kontrolleréhez lehetne hasonlítani, csak jobb.De azért csodát ne várj, de kicsit kikapcsolódni jó hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz FіkuszKukіsz #17156 üzenetére
Az most is van sajna még ennél a felbontásnál is.
-
atesz.tilla
tag
Sziasztok! Szeptemberi frissítésről lehet valamit tudni ? Néztem a SamFirm-t (v0.3.6) és nem talál semmit még azt se amit eddig megtalált, csak hibát ír ki. Utoljára XEU frissítést szedtem le, most jelenleg XEH/XEH/TMH.
(SAOMC_SM-G950F_OXM_XEH0072) QH3 firmware.Model: SM-G950F
Regio: XEU (auto)"Checking firmware for SM-G950F/XEU/G950FXXU1AQH3/G950FOXM1AQH3/G950FXXU1AQH3/G950FXXU1AQH3
Error loading library: 14001
Please make sure "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)" and "Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)" are installed
Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/401
Authorization failed
Could not fetch info for SM-G950F/XEU. Please verify the input or use manual info"erre valami megoldás ? Válaszotok előre is köszönöm !
-
szabyka95
őstag
válasz atesz.tilla #17160 üzenetére
Please make sure "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)" and "Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)" are installed
[ Szerkesztve ]
-
atesz.tilla
tag
válasz atesz.tilla #17164 üzenetére
közben megoldódott, le töltöttem újra és rendszergazdaként futtattam. Azért köszönöm gyors válaszod !
-
CsabaZz
tag
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
S8+ - nak van valami nagy buktatója, hibája? Bármi, ami nagyon szúrja a felhasználók szemét? iPhone-ról váltanék, nem jön át az új széria.
Köszi a válaszokat!
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
-
Aszi10
tag
Ezt csekkoljátok... (Sajnos nem saját...XDA-n egyik srác hozta össze...)
Full gyári ROM... és azt mondja hogy mindene be van kapcsolva... AOD,sync..stb stb.. max felbontásNekem ez már hihetetlen kategória kajakra...
ΞlittlecarΞ Te tudsz hasonlót ?
[ Szerkesztve ]
"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus,amit mindenki megengedhet magának,függetlenül attól, hogy mennyi pénze van." Giorgio Armani
-
-
dnelb
veterán
válasz icemad #17179 üzenetére
Nincs ebbe semmi különös, kijelzőidő végtelenre rakva, aztán berakott 1 fekete képet akár és ez ment 11 órán át. Még ebookot olvasva se lehet meg 11 óra sot, túl nagy a kijelző és túl kicsi az akksi. Ez lenovo p2 szint, ami ugye csak a53 magos és 5100 az akksi. Mondjuk ott ez még átlagon aluli
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Bírom hogy minden topic átmegy akksinézegetősbe egyszer... én kikúráltam magam már letojom simán... betegséggé tud válni a görbe folyamatos nézegetése
Ha nagyon kevés akkor nézd át a telót mi a helyzet, de mindennel a háttérben heavy usage 3-4óra sot pl 10-12óra alatt nem annyira rossz. Kinek mi, mindeki másképp használja a telefont, más alkalmazásokkal for/background... szóval kár is ezen rágódni.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
DarthFater
tag
válasz Aszi10 #17173 üzenetére
Woww... Hát megközelíthető, de nem hiszem hogy akárki produkálni tudna hasonlót meg hát elég szépen kimaxolta.. 1%ig nekem a max SoT eddig majdnem 10 óra volt.. azóta csak néha sikerül megközelíteni..
Tegnapi se volt az a nagyon jó SoT, még dolgozni kell rajta.. kíváncsi vagyok ha elkezdek letiltani alkalmazásokat mint azt látom itt többeknél akkor hova jutok. Minden esetre tegnapi-tegnapelőtti napjaim: mobilnet ki, sötét téma, fényerő max közelében, Wifi be, Bluetooth ki. Jegyzeteltem, neteztem, kockultam munkába menet-jövet (sudoku most bevonzott) még suliba menet-jövet is..
[ Szerkesztve ]
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
válasz Ateszpapa #17154 üzenetére
Na de szuper, screenshotoltam is a hozzászólásod, megnézem majd mindegyiket!
Köszönöm a segítséget!
Hát igen, nem egy nagy felbontás VR-hez egyik mobilos megoldás sem, de tényleg így van ahogy mondod, kikapcsolódni tökéletes
Te am használod a RiftCat-et?
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Hétfőn jött meg az S8-am, még mindig belakom és szokom... Tegnap vettem (volna) hozzá Nillkin 3D CP+ üveget, de hagytam magam lebeszélni róla, mert hogy azt mondta az eladó, hogy nem lesz jó, feljön a szélein, levegő megy alá, elgurul, felrobban, és hogy nem mellesleg sokat vittek vissza gariba'.
Így vettem egy bőr flip covert, de 2 óra után sikítva dobtam le róla, annyira kényelmetlen ezzel. Kérdésem, hogy mi a valós tapasztalat ezzel a Nillkin üvegfóliával, tényleg feljön/levegősödik, mert ha nem, akkor én bizony kicseréltetem a tokot...Köszi!
-
polonic
félisten
válasz Dr. Oid #17188 üzenetére
Nekem rajta van egy hete a 3D CP+ max üveg, eddig hibátlan. De gondolom nem egy hét alatt derülnek ki a dolgok. Az a baj, hogy nem teljes felületen ragad, csak a szélein.
Toknak egy Nillkin super frosted shieldet használok. Ezt kb a telefonra öntötték. Nagyon passzentos, tökéletesen illeszkedik. Szerintem jól is néz ki, nem csúszós és kemény műanyagból van, ellenállónak tűnik. És nem is nyomja fel a CP+ max üveget.
Ha rossz lesz az üveg, akkor én megpróbálom a Nillkin 3D AP+ Pro fóliát. Ez nem üveg. De nem is egy sima fólia és elvileg ez teljes felületen ragad.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Megárkezett az OTAO uveg amit javasoltatok, felraktam és......
Nem igazán tartom jonak igy elso ranezesre.
Felrakas menete: szaraz torles, nedves torles, szaradas, szosztelenites, keret, szosztelenites, felhelyez
Mit rontottam el? Már jo par uveget raktam fel, de ilyen meg nem volt.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz lanszelot #17190 üzenetére
Semmit. Ez ilyen. Mivel az üvegnek csak a széle ragad (nem teljesen , mint a normális üvegek -illetve itt tényleg ragasztócsík van, azoknál meg más módszerrel ragad oda). ezért levegő lesz az üveg és a kijelző között, és ezért látható ez. Aztán eltűnik ha jobban odanyomod, melegebb lesz előjön, hidegebb akkor nem.. stb. . Sajnos amíg nem lesz rá normális full ragsztós üveg, addig ez van (márpedig ha eddig nem lett (persze normális áron) egy sokmillió darabszámban eladott telefonra, akkor már szvsz nem lesz).
-
törölt tag
válasz Aszi10 #17173 üzenetére
Szerintem, nem. Max ha leveszem a fényerőt, és beülök a Wi-Fi antenna melle YouTube-ot nézni.
Az sem látszik, hogy hányszor töltött rá.6-8 óra sot körül vagyok általában egy nap(24 óra) alatt. Ha nagyon ráérnék szerint max a 10 óra a reális. Majd az influenza időszakban kipróbálom.
Ettől függetlenül lehet, hogy van aki nálam is ügyesebben beállitotta.
-
hyperspace
őstag
Használ valaki carbon tokot a Nillkintől? Mióta megvan a telefon, négyszer leejtettem már kőre, vagy betonra, úgyhogy be kell ruháznom egy tokra, mielőtt összetöröm. Azt gondolom, hogy kevésbé lesz csúszós a tok, mint az üveg, de vajon mennyivel? Ha ez nem lenne jó, akkor bőrt fogok venni, attól vastagabb is lesz, és kisebb eséllyel ejtem le.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
shadowcam
tag
válasz hyperspace #17197 üzenetére
Próbáld ki a Frosted Nilkin-t. Szerintem abban az árban verhetetlen. Esetleg a Novada Genuine Leather Back Cover-t próbáld még ki, ha elegánsabb megoldásra vágysz.
-
törölt tag
válasz hyperspace #17197 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest