Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    Azt a maradék 10 db google play folyamatot ki lehet lőni valahogy? Minden felesleges szart töröltem, de nem elég. Igazából nem meríti annyira a telefont, egész nap wifin/4G-n van, 4,5-5,5 óra SOT-t tud úgy, hogy 50% alatt szinte sosincs a fényerő, inkább maxon megy. Az android rendszer a nap végén 3-4 órás pörgetést el tud intézni, ami kicsit bántja a szemem. AOD is be van kapcsolva, most már úgy vagyok vele, hogy nem kell az A5 üzemideje (az alig merült készenlétben), inkább töltöm naponta és kihasználom a telefont. Jó lesz az aksicsere 1,5 év múlva...

    Telenoros vagyok, én is kaptam már két olyan sms-t, hogy nem értek el, pedig nem volt repülőben a telefon, vidéken, autópályán történt mindkettő, az autóban lévő note3-at tudták hívni, viszont voltunk nyaralni vidéken, ott meg az S7 tudta jobban tartani a 4G-t (mindkét telefon telenoros).

    Vízállóságot is teszteltem bőven, eddig működik (persze egy év múlva, pár leejtés után, már nem fogom mosogatni).

    Kamera nagyon tetszik, gyorsan indul dupla home gombra és jók a képek is.

    Gyorstöltést is többször használtam már (persze, ha nem sietős a dolog, akkor simán töltöm, avagy indukciósan), nagyon tetszik, hogy 40 perc alatt feltölti 20%-ról 90%-ra.

    Egy ilyen éjjeli szekrényen gondolkozom még. :)
    Material témát felraktam, nagyon szép egységes, gyönyörű a kijelző. Az automata a szabadban folyton maximumra rakja és nem is engedi lejjebb venni, de mindegy is, úgy is elég jól bírja, a készenléten meg remélem javítanak még.

    Egy bebújtatós Bugatti tokom nekem is van, azt még a L930-hoz vettem, ezen kívül egy Spigen-em van, ha olyan helyre megyek felrakom, amúgy minden védelem nélkül használom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák