Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MárkyMárk

    tag

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy néha lefagy az egész telefonom... Van hogy 2 naponta de van hogy egy hétig sem csinálja! Rákerestem erre a hibára, és találtam is egy cikket, a cikk végén említ egy olyat, hogy Autó mód kikapcsolása... Ezt a funkciót hol találom meg? Másolom a cikket érdekesség ként!

    "Probléma 3: A fizikai és a kapacitiv vezérlőgombok nem reagálnak
    Néhányan azt tapasztalták, hogy a bekapcsoló illetve a hangerőszabályzó gombok hirtelen nem reagáltak megfelelően. Emellett a kapacitív vezérlők és a bekapcsoló gomb is rakoncátlankodik egyes esetekben. Utóbbiak főleg csak a Galaxy S7 Edge modelleknél jelentkeztek.

    Lehetséges megoldások:

    A Galaxy S7 home gomb hiba mögött egy müködő alkalmazás is állhat. Bootolj be Biztonsági módba (Safe mode, lentebb megtalálod a módját), majd ellenőrizd, hogy ott is fennáll-e a probléma. Ha nem, akkor szépen sorban érdemes lehet letörölnöd a legutóbb telepitett alkalmazásokat. Ezzel ki tudod szűrni, hogy melyik okozta a gondot.
    A legtöbb esetben egy reset megoldja a gondodat. Nyomd meg egyszerre a bekapcsoló és a hangerő levétel gombokat pár másodpercig, amig az eszköz újra nem indul. Ez annak ellenére működni fog, hogy a gombok látszólag nem működnek…
    Ha csak a home gomb és a kapacitiv gombok okoznak fejfájást, akkor az Autó mód kikapcsolása megoldhatja a problémádat."

Új hozzászólás Aktív témák