- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Téma váltást javaslok: jön-e holnap a Nugát?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
enginev3.0
félisten
válasz Leslie1966 #24153 üzenetére
Igen
Nem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
marquuard
veterán
válasz Leslie1966 #24153 üzenetére
Higgyünk a rumornak és mondjuk, hogy igen.
Egyébként van valami jó írás (akár angolul is), hogy kimondottan S7-en mik a legfőbb változások Nougat alatt?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
SanyikaDC
tag
Akkor az anugátjukat ha nem lesz holnap nugát... így is késik már jóideje
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
nagyúr
Mivanmá holvanmá a nugát?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
marquuard
veterán
Nougat kernel forráskódot már publikálták.
https://www.sammobile.com/2017/01/16/nougat-kernel-sources-released-for-exynos-powered-galaxy-s7-edge/
Telefonról
PSN ID: marquuard
-
jacis
nagyúr
Van egy dolog ami nagyon bosszant..kiváncsi vagyok nálatok is jelen van-e a problem.
Nagyon rég van egy chorecast-om amit nagyon szeretek és minden nap használom(nám). Nekem mióta s7e-em van azóta nagyon nehezen tudok kapcsolódni ha sikerül akkor szakadozik. Feleségem Nexus 6-osa azonnal kapcsolódik és mindig stabil. Van aki használja a telefon ilyen jellegű képernyőmegosztáson alapuló funkcióját?
Válszokat köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
seger
addikt
Telekomra jött valami 16MB sürgős frissítés párom telefonjára..
-
-
jacis
nagyúr
válasz gatto_ #24169 üzenetére
Eddig azt hittem hogy a chromecast az ami megbolondult, de amikor jön az asszonykám és mutat valami telóról neki mindig ment. Ma már elkérte a telóját és próbálgattam és kb. 10-ből 10 simán ment az N6-al. Az enyém meg nyögdécsel...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Skynet258
veterán
válasz marquuard #24155 üzenetére
Hogy jó írás-e azt majd eldöntöd, én ezt írtam a témáról...
-
törölt tag
Oké, hogy holnap megjelenik a Nougat, de gondolom most egy régióra. Tehát a magyar Telekomosok vagy a német független ROM-mal rendelkezők hiába várják, ha holnap csak a francia független kapja meg...ez csak egy példa volt, biztos értitek mit akarok mondani.
-
Peat76
őstag
Ez még a december végi nem? Most néztem nekem semmi, lehet
TMH-ra jön először a Nougat?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Bazijoe73
senior tag
Hát ez baszik jönni? Pedig keresem mindenütt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
w333
félisten
válasz Bazijoe73 #24177 üzenetére
Kínában visszavonták a 7.0 -t és kiadtak egy Beta 7 frissítést !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Peat76
őstag
Jajjjj neee, pedig úgy vártam, le se feküdtem , na de sebaj, talán majd februárban !
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
RaveForce
veterán
Nekem 10bol 10x csatlakozik, bar en youtubot es spotifyt szoktam rakuldeni, keptukrozest csak nagyon ritkan
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
enginev3.0
félisten
Xef semmi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TODI1111
veterán
Ha jól tudom akkor dél-koreában már rég túl vannak az ebédszüneten. Ha eddig nem volt senki aki megnyomja a gombot ami elengedi az ota nougatot akkor abból már ma nem lesz semmi.
-
SanyikaDC
tag
válasz Leslie1966 #24186 üzenetére
Úgy látom hogy nem csak minket magyarokat tolt fel ez a nugát ápdét eltologatós téma egy flagshipnél
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
ferensz
senior tag
Youtube, Spotify, Plex szentharomsag amit hasznalni szoktam chromecasttel, 6-os amdroid alatt neha a hajamat teptem, 7-es alatt eddig szinte sosem volt gondom. A chromecast egyebkent 2-es verzioju, a kabelen logo ufo tanyer.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
RaveForce
veterán
válasz ferensz #24189 üzenetére
Jut eszembe neha olyan bugot tapasztalok hogy ha ssekelek a videoban neha elmegy random a hang
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #24181 üzenetére
DBT semmi! Én számìtottam arra, hogy ma nem lesz Nougat de még ebben a hónapban sem.
-
DonJoee
tag
Az új Android frissítésről:
Már a nevében is benne van, hogy ha nem érkezne meg időben, akkor "No Ugat"! Hanem vár türelemmel...(DBT rom, még semmi)
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
Manka76
senior tag
BTU-ra mar jön lefele a Nougat
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
dobobazsy
őstag
válasz RaveForce #24190 üzenetére
nekem is bugolt a telefonom, sokszor elment a hangja csak úgy. elindítottam a zenét, szólt 2-3 másodpercig, aztán megnémult, holott szólt a zene a lejátszóban. szüneteltetés-indításkor egy pillanatra megszólal, de utána csendbe maradt. azóta töröltem néhány alkalmazást, és azóta nem tapasztalom. gondoltam én vagyok a béna, de igazából csak olyanok voltak fent, ami a note4-en is előtte.
egyúttal beköszönnék a topikba. novemberben váltottam note4-ről egy t-s fekete s7 edge-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik