- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet Pesten ahol tuti, hogy van sima S6-ra valami értelmes fólia és még ma délután beszerezhető is?
Köszönöm! -
dbdadi12
csendes tag
válasz Roland861010 #8599 üzenetére
4 widget van kirakva (lepesszamlalo,idojaras,zene,s tervezo) csak olyan ami gyarilag a telefonon volt. Nem tudom hogy kell wipe-olni es factory resetelni sem. Ha leirnad hogy kell lepesrol lepesre akkor este nekiallok,es meg probalom. Koszi
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Kékes525 #8590 üzenetére
Egyébként a biztonság kedvéért én is nulláról raktam a teljes rendszert. Mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni. Bár azt gondolom, ettől függetlenül ugyanannak kellene lennie OTGn is, esetleg utóbbi esetén szemetes marad a rendszer. Talán ez lehet a különbség, bár akkor is fura, hogy ne lehetne ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
Na nemtudom mivan de eloszor tortenik a teloval. tegnap 5.1.1 frissites volt. Szolt parszor hogy valami nagyon zabalja az aksit. de az aksi 70-80% on van ugyhogy nem fogyott...erre most tok suket/fekete kepernyo/tegla...
semmire nem reagal. hogy en hogy ruhellem a magam fajtakat. :@ (sw mernokok) -
Kékes525
félisten
Igen, legtöbb esetben semmi különbségnek nem szabad lennie. Azonban néha bekavarhat, ha szemetes marad rendszer. Ezért is van az, hogy ajánlani szokták nagyobb ROM frissítés után, a mostani tipikusan olyan volt, a factory resetet. Így tiszta lappal indul az új rendszer.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Érdemes valamiféle virusirtót tenni a telefonra ?
Ha igen, akkor mifélét ? -
törölt tag
Szerintetek mi lehet az oka, hogy az egyik legkitűnőbb alalkalmazásom, a Light Manager az 5.0.2-n tökéletesen tette a dolgát, ám a 5.1.1-el semmi, ez a kitűnő alkalmazás egyébként arra való, hogy az értesítő ledet lehet vele variálni, pl. színt, villoggási sebességet, stb. állítani, valamit biztos, hogy az új rendszer kavar be.
-
-
Roland861010
addikt
Minőségre nem is rossz
[link][ Szerkesztve ]
-
nrb263
tag
válasz Roland861010 #8627 üzenetére
Wow... ezmar elegge kompakt gepes minoseg (y)
-
spawn85
csendes tag
SOS kérlek segítsetek! Meg akartam nézni, hogy nálam is elérhető-e már az 5.1.1. Frissítések keresése, találat, nem is kérdezett a sz*rházi hogy kell-e ez nekem, csak egy az egyben lehúzta. Azóta meg itt szivat engem notification formájában, hogy elhalasztott frissítés. Nem tudom ezt eltüntetni? Rendkívüli kínlódások árán sikerült csak elérnem, hogy a telefonom tökéletes legyen. Minden működik, 3-4 napos üzemidő, ez ennél már csak rosszabb lehet. És csak most olvasom, hogy sokminden elromlik a frissítéstől, és nincs kedvem/időm factory resetelni. Mit tudok tenni? Van még rá mód, hogy root nélkül ezt a letöltött csomagot töröljem, vagy legalább ezt az idegölő notificationt eltüntessem! Előre is köszi a segítséget!
-
spawn85
csendes tag
Én éppen az ellenkezőjét tapasztalom. Factory reset nélkül a frissítést követően minden sokkal lassabb lett. Eddig nem csinált olyat, hogy az alkalmazáslistában laggol a lapozás közben (pedig két oldalon elférnek az alkalmazások) Ugyanezt tapasztalom az sms olvasásoknál, és gyári böngésző használata közben. A fotó minősége rosszabb lett. 200Mb-al több lett viszont a szabad memóriám, amivel a fentiek tükrében kitörölhetem Próbálkozzak factory resettel?
-
Kékes525
félisten
Ezért rootoltam S2 alatt is. Most is megfogom tenni. Úgy nézz ki 5.1.1 alatt is működik a PingPong root, most még csak T-Mobilosnál.
(#8625) tapaizo:
+
(#8633) Leonardo91:Nálam az Animated Analog Clock Widget másodpercmutatója nem megy.
Most mélyebben belenyúltak a rendszerbe, előfordulhat ilyen gikszer. Azért lehet, hogy megér egy uninstallálás - újra installálást csinálni, lehet hogy ez segít. Nálam nem segített...
-
törölt tag
Én olyat vettem észre, hogy lezárt képernyön nem az aktuális időt utatta.
Pl.: 21:00 volt lezárt állapotba, felnyitottam az aktiv tok fedelét és feloldottam, akkor meg frissült és 21:08 lett.
pont elég egy elkéséshez -
devil-k
nagyúr
A 5.1.1 frissítés után érezhetően gyorsabb lett a telefon. Végre visszakerült az "eltűnt" ikon, lehet név szerint rendezni... Mi az ami még változott és számottevő? Most akkor bele került a RAW lehetőség vagy nem? Én nem találtam.
Viszont arra mindenki figyeljen oda, hogy frissítés után a kamerabeállítások visszaállítódnak az alapra!
- mozi bolondéria -
-
S@s
tag
válasz spawn85 #8634 üzenetére
Én smart switch-el tettem fel. Utána laggolt nekem is de felfrissítette az alkalmazásokát (Google stb...) utána nyomtam egy újra indítást és jó. Az alkalmazásoknak gondolom fel kell frissülniük 5.1.1 hez és patentek lesznek. A képeken nem vettem észre különbséget. Egy ilyen "nagy" frissítés után előfordulhat, hogy nem minden 100%-os. Ez mindig így volt, már wp-is és ios is volt nekem. Ha gond van azt javítani fogják és tökéletes lesz.
S@s
-
Roland861010
addikt
Nem vagyok nagy telefon tudor de azt meg figyeltem itt a fórumon, hogy sokan hamarabb szidják a telefont vagy a rendszert mintsem kérdeznének vagy utána olvasnának a dolgoknak!
Soha egy telefonomat nem frissítettem telon keresztül hanem leszedtem az aktuális frissítet rendszert és a hozzá való programmal rá húztam a telefonra! A mai világban ahol a városokban és falukban is 10 -20 Mb/s netek vannak nem igazán tart sokból újra rakni az alkalmazásokat és ha egyszer valamit be állítottam úgy ahogy nekem jó azt újra be tudom lőni csak fele anyi idő alatt.
Aki lusta vagy csak nem érez rá késztetést az ilyen dolgokra ne vegyen okos telefont !Szerintem sokan csak azért veszik mert villogni akarnak vagy Facebookozni de arra elég egy Tescos mobil is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Roland861010 #8642 üzenetére
+1 Ott az odin, rendelkezésére állnak a gyári romok. Nem vagyok híve a mentett dolgok visszapakolásának. Ha jó a rendszerem simán rádobom az új romot odinnal fr nélkül. Ha ráérek akkor ugyanez csak fr-rel és szépen leszedegetek mindent ujra a playbol majd mindent ujra beállitgatok. Ez az egész max egy óra, addig is ismerkedek a telefonnal és a szoftverrel, kigyomlálgatom belakom ujra, ez is a játék része persze csak ha van rá időm.
Aki esetleg még nem hallotta van recovery módban egy hasznos dolog "wipe cache partition". Na ezt lehet alkalmazni hetente.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Roland861010 #8642 üzenetére
Megtudhatjuk, hogy Te mire használod főként az okostelefonodat ? Nem kötekedésképp, csak merő kiváncsiságból.
Egyébként, ha meg lehetővé teszik hogy telefonon keresztűl frissítsünk, akkor azt csinálják meg ugy, hogy legyen olyan jó, mintha PC segítségével tennénk. Ha ezt nem tudja biztosítani, akkor ne engedélyezze.
-
Kasya
nagyúr
válasz devil-k #8641 üzenetére
Minden kepem telefonnal keszult, amit Flickr-re feltettem. A kepek ala odairtam hogy melyikkel (ugye az ujak S6, a korabbiak G3 stb...). Viszont mindegyik kep sz adott telefon gyari szoftverevel. Nekem mindig az jon be a legjobban tobb okbol is
Igen, a Snap Cameran belul kell aktivalni a Capi2-t.
(#8644) Rhcspsz01: alap elvaras hogy minden frissites elott erdemes biztonsagi mentest csinalnil. A nagyobb frissites eseten ez jobban igaz. Ha a gyari rendszerre frissitette volna le, nem lett volna gond. A Samsung nem tud a Play alkalmazasok kompatibilitasert felelosseget vallalni...
(#8646) devil-k
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #67656192 #8643 üzenetére
Ez cseszett be nekem. Eddig én is azt hittem, hogy baj nem lehet belőle, csak használhat. Persze nálam egy azóta az xda-ról törtölt theme okozta a bajt. A ROM frissítése után eltűnt két ikonnak a képe, az aláírás és a funkció maradt. Azt gondoltam csinálok egy wipe cache particót a recoveryből talán az segít. Ez után a theme áruház állandóan leállt, amit a rendszer megpróbált újra indítani, de nem sikerült, mert sorozatba dobta ki a rendszer a leállásról a hibaüzeneteket. Factry reset használt csak.
[ Szerkesztve ]
-
dbdadi1221
csendes tag
Az összefoglalóban melyik menüponton írnak a wipe használatáról?
PerpetuMob1l3
-
Kasya
nagyúr
válasz dbdadi1221 #8649 üzenetére
A -rom- telepítés végén. Még kép is van mellékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest