- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #8741 üzenetére
senki?? useless banda
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #8753 üzenetére
ugylatszik csak aludnom kellett ra egyet, amivel nem ment az az egyik magyar rom volt ami az osszefoglaloban van,
de kivartam amig lejott a sammobile-rol az angol 5.1.1 es az most siman felment gond nelkul az odinban... nem is ertem.. na mindegy, tobbet nem szarakodok -
-
torok6
aktív tag
Az mért van hogy néha a menü néha megdöccen meg a beállitásokba is ha gyorsan görgetem le akkor is? 5.1.1android van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
-
sanyi123123
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ezzel a szuper készülékkel kapcsolatban.
Még májusban vettem a telót, és egész jó volt minden addig, amíg 3-4 hete el nem kezdett sorozatban lefagyni... A lehető legváltozatosabb időpontban kapcsolt ki, újraindult, vagy csak nem reagált. Igazából nem találtam nagyon okot, hogy mi váltja ki. Ha nem reagál semmire elmegy a kijelző, kissé melegszik, és meredeken esik a töltés. A telóval semmi különöset nem csináltam (nincs rootolva, nincs custom szoftver, vagy bármi különös). Mivel a hard reset sem segített, elvittem a szervizbe.Elsőre azt írták, hogy frissítették a szoftvert (legfrissebb volt rajta), persze ugyanúgy fagyott. Második kör, elmentem a budaörsi tmx-hez ott, még nem kaptam vissza, de már felrakták a jegyzőkönyvet, hogy hibátlan. (mindezt úgy hogy aki felvette az esetem, az az átvételi elismervénybe is leírta, hogy tapasztalja a hibát.)
Mit lehet kezdeni velük? Lehet rájuk hatni fogyasztóvédelemmel való ijesztgetéssel, vagy bármivel? Vagy törjem ketté a telót és készülékbiztosítás?
Nyilván, lehet hogy én vagyok a hülye, de nem ez az első androidos telefonom, tényleg nem is volt rajta semmi, amit legalább több millióan nem töltenélek le a playről. Mikor visszakaptam először a szervizből, ők újrarakták, és ettől függetlenül fagyott rögtön, még hozzá sem rendeltem a google fiókom...
-
Kékes525
félisten
válasz Robertoq #8755 üzenetére
Reset valószínűleg igen, de előtte megér egy próbát:
1. Mentsél mindent fontos dolgot. Az esetleges factory reset miatt úgyis kell.
2. A recoveryből csinálj egy wipe cache partition-t.
3. Használd a telefont, próbálgasd.
4. Ha így sem lesz jó azután mehet a factory reset.
Úgy látszik az OTA frissítés nem mindig jó. Smart Switchel vagy odinnal érdemesebb.
(#8756) Kasya: Szerinted az OTA-val mi lehet a baj? Sok embernek okozott problémát. Elméletileg az nem lehet gond, hogy csak a különbséget teszi fel.
Lehet hogy a Wi-Fi szakadozik? Nem annyira stabil, min a PC-én a hálózat (ha Wi-Fi-vel tölti le)? Másrészt a Smart Switch és az Odin csinál egy wipe cache partitiot? Mintha úgy emlékeznék.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kasya
nagyúr
válasz Roland861010 #8761 üzenetére
Blyan megvalaszolta.
Oksa, a szamsorba belekeveredtem
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Roland861010 #8761 üzenetére
A16LLIC08SM - azaz Isocell. Nekem is ez van. Illetve az enyém A16LLIC08VM - de az első pár betű beazonosítja.
Sony az A16LSIA00SM lenne.
De amúgy a tárcsázóban a *#34971539# kód alatt ki lehet választani és meg lehet nézni a kamera szenzort.Szerk:
Ja látom, hogy 5.1.1 alatt már nem a régi menü és azonosítás jön bve.
Kasya
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Garsza
veterán
Helló! Menyire gyakori és látványos a teló memória kezelési gondja? Mert az S3 nál ez a dolog nagyon zavart engem. És hát a közeljövőben tervezem hogy leváltom az S5 -öm. De ha ez a memória kezelési gond látványos és valós akkor inkáb maradok az S5 -nél mert ezzel végülis elégedett vagyok.
-
Blyan
félisten
Látványos tud lenni. Az 5.1.1 óta jobb lett, de így se tudsz 5-6 alkalmazásnál többet a memóriában tartani, ellentétben a többi 3 gigás készülékkel. Persze nyilván az appokhoz tartozó szolgáltatások nem állnak le, de maga az alkalmazás újratöltődik.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Garsza
veterán
-
Blyan
félisten
Nem, a FB pl nagyon jól bírja, talán jobban, mint bármelyik más. Amúgy is az utoljára egymás után használt pár alkalmazással nincs gond. De ha nyitva 5 alkalmazás és kedvet kapsz egy kis játékhoz (temple run, akármi), akkor nem garantált, hogy játékból visszalépsz újratöltés nélkül az legelőször megnyitottra - tehát ami a leghátrébb van az alkalmazásváltóban.
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Értem. Esetleg valami leírás vagy videó erről a gondról nincs valahol? Szeretnék informálódni nem akarom úgy megvenni hogy utána meg folyamatosan azt keressem hogy melyik custom rommal működik jól. Mert kipróbálni előtte nem nagyon lesz időm. Esetleg valami más zavaró gond.
Leírom még én mire használom a telót az alap dolgokon kívül ami ugye telefonálás SMS:
Időjárás widget
Facebook
youtub
Internet
Masenger
Viber
néha Skype
ritkán fényképezek is vele
GPS -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki a Telemax telefonszámát amin beszélni is lehet velük?
Köszi! -
Roland861010
addikt
Ha nekem nem felel meg a Samsung érzékelő, hogy tudom ki harcolni, hogy ki cseréljék egy másik készülékre?
Neten rendeltem a telot a tmobiltol elvileg van valamennyi elállási időm ,ha jól tudom!Mivel azt olvastam a Samsung érzékelője gyengébb mint a Sony-é!
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Nekem egész nap mobilneten van 4G-vel és 1.5 napot kihúzok vele állandó szinkron mellett twitter, facebook, email,fórum stb 5.0.2 nél 1 napot bírt az 5.1.1-el ez már durván 1.5-2 nap lett nálam jelentősen javult...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Blyan
félisten
válasz Roland861010 #8770 üzenetére
1. nem gyengébb, kicsit mások a képek, de a különbség elhanyagolható. [link]
2. Nem cserélik, mert teljesíti azt amit a gyártói oldalon megadnak. 16MP, OIS, f2.0 Mást meg nem ígértek.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Roland861010 #8770 üzenetére
Normal korulmenyek kozt nem fogod eszrevenni a kulonbseget. Foleg, hogy hasonlitasi alapod sincs. Bizton allithatom, hogy Sony szenzorral (akar az Isocellel) is lehet rossz fenydinamikaju kepet csinalni...sot, esetenkent azt hinne az ember hogy egy Sony Z1 kepet nezi.
Ha az ember nem tudna mi van a keszulekbe, senkinek eszebe nem jutott volna ket keszuleket egymas melle tenni. -
Leonardo91
senior tag
Van már valami megoldás az értesítési led gondra? (Light manager, light flow) ?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Kasya
nagyúr
(#8779) Littlecar: akkor szep munka lett
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Leonardo91 #8775 üzenetére
Sajnos nincs
Ez engem is bosszant, mert egy kitűnő alkalmazás és nem is értem, hogy miért nem adják gyárilag ezeket a lehetőségeket
Én a Led Blinker Lite appal oldottam meg ideiglenesen, igaz ez nem a ledet villogtatja, mert azt hardveresen az S6-nál nem tudja, hanem a kijelzőn villog egy minden tekintetben testre szabható pötty, használom egy kicsit és meglátom mire válik.[ Szerkesztve ]
-
nrb263
tag
válasz Roland861010 #8758 üzenetére
Wow. Ezek kurvajok. Semmi hibat nemlatok elsore
-
Kasya
nagyúr
Az a fokusz azert nem atompontos... de addig jo mig neked nem feltuno
(#8785) S@s + (#8783) domokosn : Spigent ajanlanam, de ami ved is valamit eseskor az itt kezdodik, illetve itt folytatodik.
Folia attol meg mehet ra. Nem olyan vastag az hogy a toknak zavaro lenne.Ha csak karcok ellen akarsz vedelmet, jo az a liquid crystal/nillkin nature is.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Van aki S3-ról váltott S6-ra? Én is váltanék, de nagyon félek az S3 után.
-
kentucky
őstag
válasz migabi24 #8789 üzenetére
Igen, sajnos akkorát csalódtam az S3-ban, hogy félek az utódjától, de egyszerűen ebben az árkategóriában nem találok jobb telefont (főleg amiben van ujjlenyomat-olvasó ). Ha minden jól megy és nem gondolom meg magam jövő hétig, akkor én is csatlakozom majd hozzátok egy Sapphire Black színű példánnyal
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Roland861010 #8793 üzenetére
Igaz, elírtam, de ez amúgy is a lencse értéke, nem a szenzoré. A lencse mindegyikben ugyanaz, szenzor különbözik.
[ Szerkesztve ]
-
nrb263
tag
válasz Roland861010 #8793 üzenetére
Most ez minden s6 nal jelen van (fokusz problema) vagy csak isocellnel?
-
Kasya
nagyúr
Nincs sehol se fokusz problema. Az automatika nem talalja meg mindig tokeletes centralisan azt a fokuszpontot, amire az ember gondol. Ez allithato, a telefon mozgathato, illetve ott a Prof. mod.
Nagyobb gond az, hogy a raw meg mindig nem tamogatott gyarilag es nincs hosszu zarido
[ Szerkesztve ]
-
Dzsur
tag
válasz kentucky #8788 üzenetére
Én S3-ról váltottam és nem bántam!Én is nagyot csalódtam az S3-ban, töltési gondjaim voltak,3szor keretrepedés stb.!Meg is ígértem magamnak hogy nem samsung lesz a következő telóm de mikor megláttam az S6-ot muszáj voltam megvenni és még egyszer mondom nem bántam meg!Nincs is egy súlycsoportban a két telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs