-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #19451 üzenetére
Nem feltétlen az android rendszerre, mint szoftverre gondolok, hanem a töltő vezérlőáramköreire (ami a telefonban is van, tehát nem magár a töltőre gondolok). Azt is nyilván valami mikrovezérlő működteti. Ilyen formán az sosem lesz frissítve. De persze lehet, hogy tévedek, de én így érzem továbbra is, hogy valamiféle bug, nem pedig alapvető villamosságtani jelenség.
Ettől persze nyilván igaz, hogy az s4 töltő jobban tölti az s6-ot, ebben nem tudok állást foglalni, mert nekem nincs olyanom.
Bár inkább úgy fogalmaznék, hogy kényelmesebb használni. Az, hogy melyik tölt gyorsabban, nem tudom, még akár az is lehet, hogy az ufó (úgy rémlik, hogy nagyobb az áramfelvétele, gondolom ily módon a leadott teljesítménye is).[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Én inkább hardveres problémára gondolok, mert ha szoftveres lenne, akkor lett volna ideje és lehetősége a Samsungnak javítani, másrészt ha nem tudja, hogy pontosan szoftveresen mi a gond (nyilván ezért sem javította eddig), akkor belekerülhetett volna más telefonjaiba is a hiba. Más telefonjánál nem tudom fennáll e ez a probléma? Meglátjuk, hogy a 6-os androidnál marad e.
"töltő vezérlőáramköreire" Az bizony szerintem is lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #19453 üzenetére
Ok, lehet, tényeket ezzel kapcsolatban nem tudok mondani, csak úgy rémlett, hogy nagyobb az áramfelvétele, de akkor nem. Csak azért írtam, hogy esetleg lehet, hogy mondjuk annyiban jobb, hogy gyorsabban tölt, de akkor ezek szerint nem.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Kékes525 #19454 üzenetére
Igen, így értettem a szoftverest, hogy a fizikai körülmények alapján képes lenne tölteni, de a vezérlése valamiért nem indítja el a töltést. Ennek értettem a "szoftverére". Ilyen értelemben persze "távolabbról" megítélve mondhatjuk hardveres hibának.
Littlecar: én viszonyítás nélkül csak annyit tudok mondani, hogy nekem kellően gyorsan tölt az ufó! :-)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Markizmark #19458 üzenetére
Ufo kontra s4 pad-ra gondoltam. Az ufo gyorsabb, ez biztos viszont utáljuk a fent említett bizonytalansága miatt. Kár mert a gumírozott gyűrű miatt jól tapad.
[ Szerkesztve ]
-
Ha már a töltőpadoknál tartunk... Ezeket mennyire zavarja a tok? Ki kell venni a telefont a tokból, vagy az nem csökkenti jelentősen a hatásfokát?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Erdei88
veterán
Android 6.0 betára lehet még jelentkezni valahol? Esetleg le lehet tölteni valahonnan?
-
-Valinas-
senior tag
Szentem meg az S5 charging padja a legjobb, mert ha rárakod a telefont, sehol sem lóg ki, olyan, mintha nem is lenne alatta semmi.
Erdei88: csak root-tal, xda-ról.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
1 vagy 3 tekercs mindegy a töltési idő szempontjából, a kimenő és bemenő fesz és áramerősség ugyanaz, ergo pont ugyanannyira tölti ugyanazt a telefont. Ez nem kérdés. Nekem van 3 tekercses, minőségi, kínai ufó, Samsung ufó és mind ugyanúgy tölt kb. Nem mértem, nem látom értelmét, mert látványosan egyik sem lassú vagy rossz. Kicsit látszat probléma, amin rugóztok.
Nem kell tokból kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
A Xioami mi headsetből a piston 3 a legújabb? Képeken láttam egy másik fajtát is, de nem tudtam eligazodni.
Ha valaki rendelne, lehet, h beszállnék én is. Az újabb érdekelne, ezüstben tetszetős képek alapján.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
nagyúr
Ez a legújabb. Nincs postaköltség, így nem éri meg többet rendelni. Főleg azért, mert bizonyos összeg után már áfát kell fizetni rá.
[ Szerkesztve ]
-
sanman
csendes tag
Sziasztok!
Ma a másfél éves fiam bedobta a mosogatóban ázó tepsibe a féléves S6-omat, amin semmilyen védelem nem volt. Nem tudom mennyi időt tölthetett a telefon az 5-6 centis vízben (lehetett 1 és 30 perc között bármennyi), de amikor kivettem rendben bekapcsolt a képernyő. Egy nagyon fontos hívást vártam, de persze nem csak emiatt elég zaklatottan próbáltam megtörölgetni, kifújkálni nyílásokból a vizet, majd újraindítottam mikor láttam, hogy a hálózaton nincs regisztrálva. Újraindulás után is ugyanaz: térerőt mutat, de nincs regisztrálva. Ekkor kivettem a SIM-et és láttam, hogy az is nedves, ekkor kikapcsoltam a telefont és minden nyílást porszívó/hajszárító kombóval lekezeltem. A helyzet ugyanaz. Lelki szemeim előtt megjelent egy S6, amit csak a gyerekek használnak játéknak - ilyen drága játékuk se lesz még egy.
Aztán megtudtam, hogy pont most döglődik a T-Mobil hálózat és rájöttem, hogy egy repülő mód be/ki után gyorsan tudok egy hívást indítani mielőtt nem regisztrált állapotba kerül, aztán csak wdcma / GSM módban stabilan működött és amikor meggyógyult a T-mobil, akkor megjavult telefonom is. Hihetetlen módon pont akkor történt a baleset, amikor lehalt a hálózat és joggal lehetett feltételezni, hogy a telefon modulhoz elért a víz.
Azóta minden rendben, nyoma sincs a fürdésnek - korlátozottan vízálló, de még egyszer nem próbálnám ki.Ui.:
Gondolom a gar. jegyet nyugodtan megehetem köretnek. -
Ákkk
addikt
válasz sanman #19467 üzenetére
Jó,hogy nem lett baleset belőle!
Igazán ha telefon vízbe kerül utána nem szabad semmivel próbálkozni főként hívás egyebek mert az nincs jó hatással a további működésre.
Minnél előbb megszáritani és szervíz. Sajnos a garancia erre nem terjed ki kivéve ha biztosított volt a készülék. A víz mindenképpen látszik ha telefont szétszedik valamiért.A garancia emiatt lehet ugrott.
Remélem nem raktad fel tölteni a készüléket.
Mert ha valahol még nedves akkor könnyen lehet, lesz egy élethű játéktelefon.
Később is lehet vele probléma tehát a szervíz mindenképpen javasolt.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Kékes525
félisten
válasz icemad #19460 üzenetére
Semennyire. Én ezzel a tokkal használom a vezeték nélküli töltést: Galaxy S6 Case Neo Hybrid Metal Mindig tökéletes volt.
-
●Bane●
újonc
Nekem Edge+ van és maximálisan megvagyok vele elégedve! Kicsit nehezen érintett, hogy kihagyták belőle az infrát így nem tudok trollkodni vele a boltokban, üzletekben ugye a tv-k, légkondik ki be kapcsolásával... De szeretem és ki is használom napi 2x töltöm! 😂😂
°•○☆EaSy DaY wAs YeStErDaY☆●•°
-
törölt tag
Ismeri valamelyikőtök a Galaxy A5-öt?
Üf telefonnak kellene. Jókat hallottam róla,, egy Alphát váltana mert az tegnap kigyulladt a töltőn. Elolvadt az usb alljzat. -
őstag
válasz -Valinas- #19404 üzenetére
Ram kezelés...de jó Az iphone-om,ipadom 90-95% -ban elhasználja...és? Atom stabil,nem akad,minek ezt nézni? Tényleg nem értem. az s6-omon is véletlenül nézem csak ha oda tévedek.
Sokkal nagyobb gondom vele, hogy napont 2-szer magától újra indul (nincs beállítva) és az ébresztő óra ikon nem tűnik el,pedig nincs ébresztés beállítva,illetve néha úgy beakad az autóm (2015-ös német közép felső kategóriás autó gyári BT-je,szóval nem hinném,hogy ezzel lenne gond) BT-jével, hogy ki fagy.Na ezek már gondok...
Amúgy meg nagyon jó. Baromira kézre esik,még megvan az S5-öm, nagyon tégla ehhez képst amikor újra kézbe fogom.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Erdei88 #19424 üzenetére
2 hónapja az S4 vezeték nélküli töltőjét használom gond nélkül. Tök jó.A Nexus 7-em is tök jól elfér rajta,vettem is kettőt mert csak 2.500 ft volt és úgy néz ki bármilyen készülékre jó.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Kékes525 #19429 üzenetére
Azzal gyorsabban is tölt,így vezeték nélkül?
-
őstag
válasz sanman #19467 üzenetére
Ne kiabáld el...Nekem egy i4s-em még egy hétig működött, majd döglődni kezdett és 2-3 hétre meghalt. nem lenne hátrány ha rögtön vinnéd egy szerelőhöz hogy kapja szét és szárítsa ki pár napig szétszedve. Én most így tennék.
-
őstag
válasz -Valinas- #19475 üzenetére
Figyeltem, csak pont a Te nevedre írtam...arra nem.
-
Kékes525
félisten
válasz Maxximus #19474 üzenetére
Szerintem nem. Attól, hogy a gyors töltővel táplálom, a töltőpad teljesítményfelvétele kisebb, mint a telefonnak gyors töltéskor.
Ha arra kérdeztél, hogy az S6-é vagy az S4-é gyorsabb e, azt nem tudom, de gyanítom, hogy nincs ebben lényegi különbség köztük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Markizmark #19476 üzenetére
Köszi, nekem is szervizes dicsérte. Közben meg is vettem.
Este behúzom a névjegyeket meg a fiókokat,..... telefonálás, e-mail, másra nem kell.[ Szerkesztve ]
-
csimicsumi
csendes tag
Üdv a fórumozóknak. Lehet hogy nyitott kaput döngetek, de mégis kérek segitséget.Van egy S6-om eddig teljesen jól penget, de hiányolom az S3 .ban megszokott rádió funkciót. Internetes lehetőséget találtam de internet nélküli érdekelne. Létezik e ilyen működésű pri S6 ra?. Segitségeket előre is köszi.
-
migabi24
nagyúr
válasz csimicsumi #19483 üzenetére
Nincs benne rádió
-
nagyúr
válasz csimicsumi #19483 üzenetére
Nincs benne FM modul. S4 óta nincs már az S szériában egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
válasz sebgutkopf #19479 üzenetére
Kipróbáltam én is ezt a BlackBerry billentyűzetet. Szép és jó de nincs benne felhő mentés, így csak titanium backuppal és roottal lehetne menteni a saját szótárt gondolom. A másik problémám, ami egyébként mindegyik nem gyári billentyűzettel is, hogy a képernyő feloldása után gyakran nem jön be azonnal, hanem jópár másodpercet kell várakozni hogy betöltsön. Ez egyedül a Stock billentyűzetnél nem volt így. Szerintetek mi lehet az oka?
-
-
válasz madkiller #19489 üzenetére
Gyárinál nem tudtam beállítani, hogy több nyelvet is kezeljen egyszerre. Nekem meg kell az angol és a holland is a magyar mellé. Ez a Swiftkeynél nem gond. Ráadásul ezzel tudom a billentyűzet méretét is állítani. (Lehet, hogy a gyári is tudja, annyira nem mentem bele) Meg a swiftkeyt évek óta használom, eléggé jól megtanulta a saját szavaimat...
●Bane● : Van hozzá infra: [link] Nem tudom mennyire használható.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sgeza
veterán
válasz sebgutkopf #19479 üzenetére
Én azért a helyedben nekifutnék mégegyszer annak a gyári billentyűzetnek, ha egyébként tetszene. Nem biztos, hogy annak a hibája, mert nekem tökéletesen működik, és ugyanúgy használok helyesírás ellenőrzést.
Véletlenül nem Firefoxot használsz? Nekem csak abban a böngészőben, itt ezen a fórumon volt valamilyen betűcserélős idegesítő jelenség. De csak abban a böngészőben, és csak itt a fórumon! -
-
Bbeatrix
csendes újonc
Sziasztok,
Szeretnék ilyen készüléket vásárolni, tudtok segíteni hol érdemes gyári garanciával, jó áron venni? Köszi -
arn77
aktív tag
válasz Bbeatrix #19495 üzenetére
Szia!
Gyártói garanciával most a Media Markt adja a legjobb áron.
-
pohár
félisten
vagy 150-ért a FirstPhone, ugyanúgy Samu garival (számlával, mindennel)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest