- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz Brian_GT #9400 üzenetére
Névjegyzéket a gmail be tudod menteni. Fiokoknal szonkronizalj. Jatekokat meg vagy a sajat menujukben mint pl rr3 vagy vmi root igenyes appal tudod megtenni.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
beci
őstag
Sziasztok.
Valamelyik hazai szolgaltatonal kaphato az S5 erosebbik valtozata?
3GB ram, 805os procival.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kengyel
nagyúr
-
nfsu17
veterán
válasz Brian_GT #9400 üzenetére
a névjegyzéket fel kell lőnni a gugliba, a játékmentésre meg mintha azt írta volna vki, hogy google+ fiókkal kell bejelentkezni és akkor menti.
de azt keresd vissza, nem annyira rég volt itt téma. és nem is biztos, hogy így van.nálad valami nem kerek.
felmásoltam 4 számot, 3 mp3 és 1 wav.
látta az es file, látta a saját fájlok, látta a zenék program.
az a tiltás, amire te gondolsz, az is csak külső sd-re vonatkozik, de az sem minden körülmények között -
Brian_GT
őstag
Azt én is tudom, hogy nem kerek, de mindez azóta van, hogy jött egy frissítés rá és felrakta...ezzel lett meg ugye a 4.4 a telómra...előtte 4.2 volt, mert kb 3 hónapos a teló. Előtte olyan szépen vitt minden zenét stb..nem kellett program sem hozzá, csak a sima sajátgépben áthúztam és ennyi.
Nem az a baj, hogy a lejátszó nem játsza, hiába rakok fel bármilyen lejátszót. zenei álományt ami nem a gyári nem enged. Lejátszó program nem látja, saját fileok mappában a zenében-dowloadban nem látja...total commander látja egyedül, de vagy nem játsza le vagy elindul de nincs hangja.
Most majd így hogy leírtátok a mentéseket megpróbálom bár elég ködös...én utálom ezt a google plus dolgot de megpróbálom csak azt nem tudom hogy kell Engedélyeznem kell a google plus-t pl pc-n azzal a címmel amivel telón is szinkronban vagyok és akkor auto megmaradnak a játék mentéseim...névjegyzéknél meg van vmi menüpont a telón hogy felhőbe mentés??
,,RR3-ban a játék állást google+ bejelentkezéssel tudod menteni."
Most magyarul is[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
gondolkodom egy S5 vásárlásán.
A jelenlegi díjcsomagomra érvényes 168k szolgáltatói ár nem versenyképes.
Honnan érdemes beszerezni a telefont?
Feltételek:-új
-2 év rendes gyártói garancia
-t-mobile vagy függetlenKöszönöm!
-
borsodika
őstag
Rizikós. Nagyon sok a klón, hiába írja azt, hogy nem az illetve ha megveszed és 1 hónap múlva letiltják akkor megint csak ciki van. Ezek elkerülése végett csak megbízható személytől/cégtől, kereskedéstől vásárolt készüléket érdemes venni. Persze elképzelhető, hogy tényleg nem fogják tiltani és minden rendben lesz vele de a rizikó akkor is ott van.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
csabicska
senior tag
Használt telefon vásárlása esetén mire kell figyelni ,ha nem akarok klónt venni?
Hogyan lehet legkönnyebben meglátni a különbséget?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
szabi9811
tag
Sziasztok! Az miért van, hogy a sammobilrol leszedtem az xeh típusú szoftvert, feltelepítettem,de seb régiókódos lett?
-
borsodika
őstag
válasz dafuq123 #9427 üzenetére
Eddig a Towelroot nevezetű appal lehetett knox barát módszerrel rootolni viszont amit ez a program kihasznál rést az újabb szoftverekben már befoltozták és az új szoftvereken már nem működik. S4 esetében még kernel cserével lehet trükközni nem tudom, hogy S5nél is él-e ez a lehetőség.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
dptrsk
addikt
válasz szabi9811 #9431 üzenetére
MultiCSC= több CSC beállítást tartalmaz.
Ha letöltesz egy MultiCSC ROMot, akkor abban benne van az XEH, SEB tehát több CSC beállítást tartalmaz s a telefon kiválasztja a megfelelőt, ami az "övé", s azt alkalmazza.
Tulajdonképpen az XEH ugyanaz mint a SEB csak más régió, de mind2 kód független készüléket jelöl -
eladogeppc
veterán
Bocsánat, de korábban többször is kérdeztem, hogy melyik ROM multiCSC-s ?
Mert hogy ez nem derül ki a samfirmware.com-on.
Csak az, hogy van egy rahedli külföldi. Melyikről hogy derül ki, hogy MultiCSC-s ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dptrsk
addikt
válasz eladogeppc #9433 üzenetére
Ez csak akkor derül ki ha felteszed és a recovery menübe belépsz tudtommal, én nem ismerek más módot a kiderítésre.
-
legenda
válasz eladogeppc #9433 üzenetére
a csc azonosítójából lehet tudni, oxx legyen, abban van xeh érték;
bővebben itt olvashatsz róla, görgess le a CSC list sorted by CSC name bekezdésig; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gereke
tag
Sziasztok,
Erre nem tudtok megoldást [link]
LYA-L29
-
dptrsk
addikt
válasz eladogeppc #9435 üzenetére
Tudtommal, ha felteszel pl egy singleCSC TMH ROMot egy XEH készülékre, attól a KNOX nem ugrik, csak KIES/OTA nem tudsz frissíteni, de ha visszateszed az XEH vagy egy multiCSC ROMot, amiben van XEH, onnantól kezdve újra van OTA/KIES frissítés.
Úgy tudom a KNOX csak akkor ugrik, ha nem Official ROMot teszel fel.
-
galaxys80
veterán
Van köztetek, olyan esetleg aki I5-ről váltott S5-re?
-
MartOOn
addikt
Hali. Bar megfogadtam magamnak, hogy nem kezdek őrült tok és kiegészítő vadarlasokba, mert tele a szekrény a hasznalt xarjaimmal de ez a DOT view case [link]ez erdekelne. Hasznal vki ilyet? Jo? Nem jo? Ultra gagyi?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Brian_GT
őstag
Lehet azt benéztem és csak 4. meg a 2. maradt meg bennem...lehet alapból 4.4.2 volt...sőt biztos mert visszaállítottam most és 4.4.2 és rögtön ugye ajánlotta a frissítést...ez volt az a frissítés ami elvileg elcseszte a zenés dolgot.
De előtte másolás és frissítés utáni másolás után is vígan mondhatom...de lekopogom működik minden frankón. Végre volt időm visszaállítani mindent és vége ennek a hülyeségnek..csak tudnám akkor mi okozta ezt...egyszerűen androidban rejlő hülyeség?
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
MartOOn
addikt
Amazon - £8 vagy féláron nem "eredeti" viszont van aki érti, hogy muxik ez? Az addig ok hogy aktiv nyitom éled csukom alszik. Ez egyszerű. Na de azokat a hu.ye jeleket ki mondja meg neki hogy hasznalni kell, mert alapbol veletlenul sem igy jelez. NFC? Kulon app?
-
szabi9811
tag
válasz galaxys80 #9439 üzenetére
Sziasztok, Nekem azonnal töltött le OTA -n frissítést annak ellenére, hogy SEB lett a régiókód. A készülékem PAN régiókódos volt.
Most a Phone Infoba azt látom ,hogy G900FXXU1ANJ1, a CSC Version G900FOXX1ANJ2 látható. Original CSC: SEB Baltik, KNOX 0x0.
Az eszköz hivatalos azt írja.[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
Sziasztok S5 nemj jezi ki melyik napra álitotam be az ébresztést ? S4-em kijelzi és a 3om is. Tegnap vetem az 5öt semmisem volt uj szinte de nem irja ki de gondoltam megkérdezem Ramot nem lehet már törölni magának csinál minden ha jol vettem észre ?
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gereke
tag
-
eladogeppc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest