- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
válasz DonDennis #15524 üzenetére
Isteni szerencse hogy még anno iphonnal csináltam egy .vcf es contact mentés és most azt vissza tudtam tölteni de hát ez akkor is elég "vicces" volt
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
-
ronson88
tag
válasz DonDennis #29636 üzenetére
Pont ugyanez a jelenség nálam is (alattomosan "csak segélyhívás indítható", de ezt csak a "roló" lehúzásakor látom), azzal az eltéréssel, hogy nálam korábbi (gyári) szoftverrel nem jelentkezett, csak mióta MKF lett.
(Szintén nem telepítettem új programokat.)
T-mob, kártya hiba kizárva.Ma már olyat is produkált, hogy bejövő hívás esetén csak rezgett (nem, nem volt lenémítva) és amikor felvettem, nem hallottam semmit, de azt mutatta, hogy él a "beszélgetés". A gombok megnyomásakor sem adott semmilyen hangot, így jött a kikapcs-> újraindít, ez megoldotta.
Valamint időnként - teljesen váratlanul -, ha a vissza gombbal (jobb alsó) ki akarok lépni egy alkalmazásból, elsötétül a képernyő és folyamatosan rezeg a készülék kb. 8 másodpercig és magától újraindul a telefon.
kali örök érvényű tanácsa alapján, lementettem minden fontos dolgot a telefonról és nyomtam egy gyári visszaállítást, így visszakaptam az eredeti állapotot.
Viszont...
Annak ellenére, hogy letiltottam a play áruházban és a telefonon is, az alkalmazások automatikus frissítését, a szűz telefon ahogy wifire csatlakozott és belépett a play store-ba, automatikusan elkezdte frissíteni az összes "szemetet" (ChatON, Chrome, Gmail, Gogle play Játékok-Könyvek-Újságos-Zene, Hangouts,...stb.), amire az ég világon semmi szükségem, ill. azt a Trip Advisor alkalmazást is, amit már rég eltávolítottam a készülékről. Szóval rájöttem, hogy azt szeretném, ha ezek ab ovo nem is lennének a telefonomon.
Éppen ezért abban kérnék segítséget, hogy mi is a neve annak a 4.3-as (4.4-es?) verziónak, ami nem a Samu saját terméke, hanem esetleg eleve mentes ettől a sok, számomra haszontalan és felesleges alkalmazástól.
Maga a telefon (a készülék) nagyon bejött nekem, nem szeretném lecserélni, csak szoftveresen szeretném, hogy puritánabb legyen és én tegyem rá, azt amire nekem szükségem van.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett és valószínűleg olyan dolgot kérdezek, amit (utána olvasással) én is biztos meg tudnék találni, de nekem nem hobbim a telefon "tuningolása", csak használni szeretném, üzembiztosan, Samsungos/Google-s sallangok nélkül.
"Azt sem bánom, ha ugrik a garancia" jeligére
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest