- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
Olvasom itt a 9500-ról írt dolgokat. Tényleg ilyen komoly eltérés van a két tipus között? Mert akkor agy kicsit átverve érezném magam. Szerintem még egy pár millióan lennénk így. Kiizzadom a 9505-öt, örülök, erre kitolnak egy ügyesebbet. Jól értem? Ez még válóok is lehet.Remélem félreértem!
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
legenda
válasz b.bela1 #8356 üzenetére
miért lenne az, az i9500 más régióba készült, jellemzően nincs lte, más a chipset, cpu és gpu; link
erősebb az i9500, cserébe gyengébb az akkumulátoros üzemideje, meg más kompromisszumok is adottak, mivel az i9500 nálunk hivatalosan nem kapható, akkor meg meg miért probléma?
akkor lenne érdekes, ha függetlenül és szolgáltatósan is adott lenne itt hivatalosan az i9505 és az i9500 is, akkor aztán lenne min gondolkodni néhány embernek, hogy melyiket vegye...
valakiknek a teljesítmény/pontok számítanak, másoknak a takarékosság - pláne ha nincs jelentős eltérés a teljesítményben -, de akinek jó a nem hivatalos gyártói - közvetett - gari, annak most is van lehetősége egy i9500 beszerzésére.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
._.Dante._.
tag
válasz Dare2Live #8342 üzenetére
Múlt héten járt nálam a szervizes jack csati csere miatt, és szóba került az I9500 is. Csodálkozott rajta, de számlával, és lepecsételt garilevéllel engedélyezték a helyszíni javítást. Lehet, hogy csak egy mázlis eset volt, de megér egy próbát szerintem.
A hivatalos álláspont, még mindig az, hogy nem él rá a prémium garancia. -
Dare2Live
félisten
válasz ._.Dante._. #8362 üzenetére
Igaziból I9505re vonatkozotta kérdés, hogy ingyenes e ez a prémiumszerviz.
más: Úgy néz ki jön S800al az S4. [link] Azért ha vkinek ezért keserű a szájíze miután leszurkolt 200Kt azt megértem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
veterán
válasz Dare2Live #8363 üzenetére
Miért lenne keserű?
Nekem első napos vétel volt a drágaságom 190000-ért,és egy percig sem bánom, hogy ezt választottam!
Gyors, üzemidő nálam teljesen rendben van, nagyon szép fotókat csinál, és gyönyörű ez a telefon, kell ennél több?
Ja és a Samsung szervízháttere a legjobb szerintem![ Szerkesztve ]
-
netcore
tag
Az lehetséges hogy a régi telefonom(motorola xt910) töltőjével nem tölt a telefon?
Tegnap este rátettem tölteni és reggelig 31%-ról csak 43%-ig töltött fel...Üdv Laci
-
b.bela1
őstag
-
ngabor2
nagyúr
rootolás nélkül tényleg nincs lehetőség usb-s fájlátvitelre S4 esetén? a kereső nem talált, se itt, se a google-n megoldást. először azt hittem, az usb kábel a rossz, mert tölteni tölt, de semmiféle megszokott usb csatlakoztatási dolog nem ugrott fel csatlakoztatáskor. utána olvastam, hogy kivették a mass storage dolgot a rendszerből (csak azt nem tudom, miért...). szeretnék ott is fájlokat átvinni, ahol nincs korlátlan wifi, viszont van usb. amíg garos a készülék, nem szeretném rootolni csak emiatt.
-
legenda
válasz ngabor2 #8374 üzenetére
nincs root a rendszeren, eredeti t-mobile firmware, rádugom a notira, felugrik a szokásos ablak;
rányomok a windows intézőre, belenyitok a megfelelő könyvtárba, belehúzom a zenéket...stb a megfelelő mappába, és már másolja is a telefonra.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vagany
őstag
válasz ngabor2 #8379 üzenetére
Lehet kelleni fog hozzá az USB driver, az 1. hsz-ben ott van, az aktuális elérhetősége:
Samsung-USB-driver-v1.5.23.0[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Bilux
veterán
Van győri itt köztünk akinek felmegy 4G-re a telefon?
Az keressen meg priviben. Köszi[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Vagany
őstag
válasz ngabor2 #8383 üzenetére
Ha a Kiest és ezzel együtt a drivert a másolási próbálkozás/usb-re dugás után raktad fel akkor lehet be kell menni az eszközkezelőbe és ott frissíteni a drivert a hibás/kérdőjeles helyeken. Ha ez sem jó akkor szedj le mindent Kies-t USB drivert, húzd le a telefont, tedd fel amit linkeltem és utána dugd be az usb-re a telefont.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
ngabor2
nagyúr
válasz belashx #8387 üzenetére
ugyan ezzel a kábellel egy másik telefonon simán ment az adatátvitel.
viszont rádugtam egy linuxos gépre, ott nem is látott belőle semmit (dmesg és az lsusb se, a /var/log/syslog-ban se született új sor). egyre inkább az az érzésem, hogy a készülék usb-je kicsit halott otthon még megpróbálom egy másik kábellel, aztán ha azzal se jó, megpróbálom gariztatni.
-
csabám
addikt
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
zack
nagyúr
Közel van az a bizonyos saját kard, hogy beledőljenek.
Az S3 tulajok nem fognak repesni az örömtől. Szépen fokozatosan feledésbe fog merülni az S3, először fizikálisan, majd support szinten is, hogy ki tudják szolgálni a rengeteg S4 variánst, és erre tudjanak koncentrálni. Note2-nek is ez lesz a vége, aminek előhírnöke a Q2-ről Q3-Q4-re tolt 4.2.2 frissítés csúsztatása.
Konkrétan belesz@rnak azok szájába, akikből a nagy lét húzták. Vissza fog ütni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
veterán
Megint frissült a Next 3D már akit ez érint
Hetente jönnek rá az újabbnál újabb fullos cuccok, aki teheti vegye meg, mert most már tényleg megéri az árát, nem mintha eddig nem érte volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest