- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Remek.
Eddig meg voltam lőve, mert amit Note2-höz használtam 4GB pen drive-ot, azt be kellett fognom a Nintendo Wii-hez ideiglenesen. Most viszont vettem Wii-hez egy 16GB Kingston-t, így a 4GB visszakerül OTG-s felhasználásra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
s4hu|SyD^
addikt
Valamivel gyorsabb lett a teló a MEA rommal, de még messze nem az igazi, lag még mindig van nálam.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
zack
nagyúr
válasz Csabika0222 #7554 üzenetére
Ezt nem biztos hogy nekünk kellene megválaszolni.
Szubjektív véleményem, hogy a szürke férfiasabb, de ezt leszámítva szerintem szebb is. Ha pedig egyszer majd eladásra fog kerülni, jobban eladhatóbb lesz szürkében.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ateszpapa
addikt
Szerintem sem kérdés, hogy S4 vagy valami más.
A Samunál a legjobb a garancia, és nem csak addig vagy érdekelt, amíg megveszed a készüléket, utána meg lesz@rnak, mint más gyártók esetén, hanem 2 évig a lakásodra, melóhelyre is elmennek, ha valami baja van a készüléknek.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Nekem jelenleg mind a ket szinben van...a fekete lehet valamivel jobban nez ki, viszont legalabb ketszer olyan maszatos ranezesre.
-
Petee87
tag
Na nekem is lejött a MEA. 356 megabájtnyi frissítés.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok ,
Melyik az az oldal ahol a romok change list-ja megnézhető?-Galaxy S20 - The best-
-
s4hu|SyD^
addikt
Valami lehetőség, hogy Mass Storage legyen? (USB háttértár) Rootolás nélkül, Total Commander is lássa?
-
Gizmo94
veterán
Hátha.. Íme. TC-Plugin
-
Vagany
őstag
válasz s4hu|SyD^ #7560 üzenetére
Nem tudom milyen verziójú a TC-d ,de nekem látja a Total Commander (v8.0) és a Speed Commander (v14) is az SGS4-et MTP módban, nem tökéletes, de használható.
Speed Commanderben nincs úgy eldugva a dolog, simán a "Desktop" ikonra kell klikkelni, utána a "Computer" és utána az eszköz nevére.
TC-ben kétféleképpen is lehet:
1. Beállítások-Általános beállítások-Képernyő-"Szülő mappa megjelenítése" bepipál és ez után bármilyen lemezmeghajtó gyökeréből feljebb lépve behozza az SGS4-et is nemcsak a lemezmeghajtókat.
2.Mindkét panel tetején kiírja az aktuális helyet ahol épp járunk a lemezen (a lemezválasztó legördülő alatt) ennek a sornak az elején van egy kis lefele mutató nyíl, erre kell klikkelni az egérrel, utána Computer és utána az esnégy
Nem tudom ezek régebbi verziókban voltak-e, nekem a 8.0-ban megy.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
senior tag
I9505XXUBMF2_I9505OXEBMF1_I9505XXUBMF2 romról továbbra sincs személyes tapasztalat senkinek ?
tegyük , ne tegyük fel AME2 helyett ?!to be or not to be
-
legenda
válasz Ghostman78 #7564 üzenetére
tárgytalan, más kategóriát néztem...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vagany
őstag
válasz Ghostman78 #7564 üzenetére
Orosz rom én várnék legalább egy európait belőle, ha lesz egyáltalán.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
Csak a fehér, sokkal elegánsabb. Mindig fekete telefonom volt, aztán egy fehér I4S óta már csak ilyen színűt vennék.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
rolcsibácsi
őstag
tudtok egy linket a legujabb gyari romokhoz a sammobileon kivul? mindenre 2 orat kell varni onnan....
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rolcsibácsi #7569 üzenetére
Melyikre van szükséged?
-
törölt tag
válasz rolcsibácsi #7569 üzenetére
Macbookhoz hogyhogy nem iphone?
-
törölt tag
válasz rolcsibácsi #7572 üzenetére
Ismerősömnek csak almás cucca van, ezért is vett iphone-t
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rolcsibácsi #7572 üzenetére
MEA romot linkeltem nemrég, keresőbe írd be. Netedtől függ a letöltési idő, de kb. 5 perc.
-
s4hu|SyD^
addikt
Köszönöm a segítségeket! Majd megnézem, mert lehet régi a TC-m. Nekem a lemezeknél nem mutatja. MTP mód az melyik is? Bada-ban nekem USB háttértár volt a neve, de itt nincs olyan. Bocsánat a hülye kérdésekért.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz rolcsibácsi #7576 üzenetére
Akkor nálad van a hiba, nekem 5.0MB/s-mal tölti.
-
Gizmo94
veterán
válasz rolcsibácsi #7578 üzenetére
Te közelebb vagy Új Zélandhoz, mint mi.
-
GGMPC
őstag
Nem kell valakinek egy bontatlan S4, fekete, T-Mobile-os?
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Gizmo94
veterán
válasz rolcsibácsi #7580 üzenetére
Képes voltál leguglizni? Akkor biztosan a komoly különbség az oka.. Add fel.
Egyébként nekem is szarul jön Bp.-ről 120 megás nettel... -
pike1
csendes tag
Valami magyar oldalon találtam egy rootolást. Már nem tudom melyik.
motochopper mappából run fájlt indítom és elkezdi a rootolást. Telefonon engedélyezem, végigmegy a telepítés és kész.
Megjelenik a superuser app de hiába lépek bele, nem engedi frissíteni egyáltalán, ezért nem működik, és nincs meg a jogom se.
Ha nyomtam tegnap rá egy factory resetet és ma is csinálok lehet baja a telefonnak? Vagy ez nem befolyásol semmit? Mert akkor megpróbálom ezt az odin-es verziót amit itt irtatok. -
rolcsibácsi
őstag
az lehet hogy xda-n nincsenek fent a stock linkek vagy ilyen bena vagyok keresesben?..
-
Gizmo94
veterán
válasz rolcsibácsi #7586 üzenetére
Aham, ennyire béna vagy.
-
Gizmo94
veterán
válasz rolcsibácsi #7588 üzenetére
Aham... Jajajaja.. Egyébként sajna nem leszel boldog, eléggé szar mirrors :S
-
Gizmo94
veterán
válasz rolcsibácsi #7588 üzenetére
Innen beenged a hotfile-ra letöltésvezérlővel. IDM- rel nekem most 2 megával jött , 17 min lett volna. Ennyit tudtam segíteni, Try it.
-
lajki7
senior tag
válasz MunezXBK #7583 üzenetére
Üdv minden kedves S4 tulajnak Azért irtam neked h üdvözöljelek személyesen itt a gazdag klubban én is vettem egyet marha jó áron,nem birtam ki....mondjuk ez annak köszönhető h nagyon jól eladtam az LTE-t
Gizmo te mikor csatlakozol a gazdagok közé ??
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
s4hu|SyD^
addikt
Az új MEA rommal nektek is jobban melegszik?
[ Szerkesztve ]
-
-
lajki7
senior tag
-
zack
nagyúr
Szerintem ne éld bele magad. Külföldről rendelős lesz. 30 dodó környéke.
S3 LTE egyébként mennyire tetszett Note2 után?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lajki7
senior tag
Ugyan az! Csak kissebb kulsovel es picit elesebb keppel szoval jobban hasznalhato a mindennapokban,ertem ezt buliban,vacsoranal ha bent van a zsebben kenyelmesen le lehet ulni Nekem sajnos marhara zavaro volt a merete
Mst el kene hataroznom h ez a telefon meg lesz min. egy evig komolyan!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok