-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz saphancs #37951 üzenetére
Mivel az új S4-ek már gyárilag 4.4-el jönnek így a kérdésedre a válasz az hogy abszolút nem.A KitKat-ben már új bl is van így nincs se downgrade se root se semmi csak a K(N)OX és a szopás.Ha fontos a romolhatóság/root akkor nem kérdéses, hogy a G2-t kell választanod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
azé ezmár a vég. amikor S4 topikban G2t ajánlgatnak.... jogosan.
knox nagy húzás volt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
saphancs
aktív tag
Hát kösz srácok az infót. Vérző szívvel, de akkor a g2 lesz. (Root nélkül a gyári appok maradékán kívül talán 3-4 progi fut az eskettőmön, amúgy 20. Ezt nagyon elb@cta a Samu!!!)
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
MunezXBK
nagyúr
válasz mgTerminator #37961 üzenetére
Nekem S4-en se hiányzik, viszont nem tudom mire váltsak.
-
saphancs
aktív tag
válasz mgTerminator #37961 üzenetére
Most elgondolkodtattál... de sz@r ez a kényszeredett döntés
Mégegyszer köszi a segítséget!(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok!
Buta kérdés: ha veszek az autóba egy szivargyújtó elosztót, amelynek van 1 és 2.1 amperes USB kimenete, akkor függ az USB kábeltől amellyel összekötöm a telefont, hogy mennyi áramerősség folyik át a kábelem?
Az S4 töltő USB kábele elég vastagnak tűnik a volt S2-höz képest pl.If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz kecsetihunor #37964 üzenetére
Én inkább azt mondanám hogy a kábel minősége az ami számít.... Vettem én már Samsung koppintott kábelt, a vastagsága is megegyezik, de alig folyik át rajta az áram.... azóta is csak a fiókban van
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kecsetihunor #37964 üzenetére
Ilyen töltőm van, nem gyári S4 kábellel is tölti navigáció közben.
-
Fateros
csendes tag
sziasztok!
valaki jelentkezett már azzal a problémával hogy soha nincs a telenonon 4G? Pedig elő vagyok fizetve rá és mindig full térerőm van, de csak 3G-ig megy a dolog. Még Budapest meg más nagyobb városok belterületén se. Nekem a I9505 van szóval LTE/4G-nek lennie kell. A mobil hálózati beálltásoknál be van kapcsolva hogy az LTE-t használja.
De valahogy sose csatlakozik fel rá. A telefon új kb 1 hónapos független. Telekomos kártyával használom.Ötlete esetleg valakinek?
-
bb.bocs
őstag
hy. vicces kérdés. vettem 1 szilikonos tokot hozzá, de alul mintha 0.11111111mmert kilátszana a kromkeret. ettöl elkezdhet kopni stb?
-
sanyek2
senior tag
Most németben lement 330€ alá az ára.
-
Sonic*
aktív tag
Hali!
Nagy bajban vagyok, és kéne a segítségetek. A minap tönkrement szeretett Nokiám, és új telefont szeretnék venni. Nézegettem, és 3 telefon tetszett meg nagyon. A Sony Xperia Z-je, az iPhone 5/5C és az SGS4. Mindhármat itt szeretném megvenni, de nem tudok dönteni. Eddig nem volt Almás készülékem, droidom is csak nagyon régen (SE Xperia Neo). Az nem tetszett, össze vissza fagyott, és a rendszer sem volt a legjobb (valami 4.0x variáns volt). Mostanra milyen lett? Megéri az S4? (75-85k)? Vagy legyen a Z vagy az i5?
UI: Mennyire időtálló a készülék?
[ Szerkesztve ]
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sonic*
aktív tag
-
[P]laci
senior tag
válasz mgTerminator #37983 üzenetére
Sony Xperia Z, iPhone 5/5C és SGS4-ből hogy vegyen Z2-t te fiú?
-
bb.bocs
őstag
engem az érdekelne hogy 1 [link]
ilyen ha rávan kötve telóval 1 tvre ami pl nem bir full hdt,csak 720pt vag még annyit sem csak 576p t vagy mi az, azon is megjelenikrendesen? erröl nem láttam videókat... érdeklene. -
bb.bocs
őstag
másik vicces kérdés hogy mariót, régifajtát normálisat hogy találok? playen nem leltem hiányolom
és az utolsó kérdés ( bocsi a sokmindenért egyszerre) ha veszek vezetéknélküli töltőt, és van 1 batár tok a telón 2-3cm vastag mondjuk, azon mennyire megy át a cucc mennyire tölti?
köszi a válaszokat tényleg -
Sonic*
aktív tag
-
sultansmith
senior tag
válasz vrgkrisztian #37989 üzenetére
na hát ez engem is érdekelne
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Sonic*
aktív tag
-
silvergod
őstag
válasz Sonic* #37993 üzenetére
Ahogy moddolod ugrik a garancia...röviden
nem tudod rootolni romolni. stb.nem tudom ki mit használ,de mindenki ezt hozza fel negatívumnak elsőként..az biztos hogy ezzel teljesen kötött a dolog ,de volt pár telefonom (amiknek kellett a rom+root+kernel,hogy használható legyen)
és ez az első amit nem is kell szerintem moddolni hogy működjön normálisan...a gyári 4.3-al hibamentesen teszi a dolgát.... én biztos ezt venném.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
sultansmith
senior tag
válasz silvergod #37995 üzenetére
én is nagy buheramátrix voltam, még a ZTE Blade 1 es időktől kezdve...
Pont azért vettem top telefont, hogy ne kelljen berhelni. Én sem érzem szükségét. Bár ez az új android az sd kártya szivatással eléggé elgondolkodtatott...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
silvergod
őstag
válasz Sonic* #37996 üzenetére
Annyit hozzá kell tenni hogy ha 4.4-el veszed ..az nem a legjobb rajta gyárilag,
ahogy sultansmith is írta... ott már nem enged a sd kártyára írni és a glonass műholdakat nem látja.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! van valami megoldás arra hogy tudnám simán használni a Play áruházat? Ha nem vagyok bejelentkezve a gamil be, akkor nem engedi hogy használjam a Playt! Vagy ha nem használom egyszerűen töröljem a fiókot? ha meg kell valami app a playból ismét lépjek be a gmail be?
Gyári böngészővel nem lehetne letölteni még egy Play áruházat? Ami működik akkor is ha nem lépek be a gmail be. Szerintetek??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest