- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi73
aktív tag
Kijött egy új firmware:
i9195XXUBML4
Felraktam Kies-el!Kíváncsi leszek"A remény hal meg utoljára"
-
Tamás88
őstag
válasz kutitomi73 #4451 üzenetére
De csak a Telenorré, a T-mobile a mai napig cseszett firmware-t kiadni.
-
silvergod
őstag
válasz kutitomi73 #4453 üzenetére
Valóban kijött a Telenornál is...Valaki feldobta már van valami tapasztalat vele esetleg?
Én várok a visszajelzésekre..nehogy rosszabb legyen mint ami van......Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Fricy78
tag
válasz kutitomi73 #4451 üzenetére
Nekem egy média marktos gyári függetlenem van, nálam még nem jelentkezett a frissítés. XXUBMJ7 van.
Most néztem a samfirmwaren és csak telenorra adtak ki egy frissítést.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
BBoy
tag
válasz kutitomi73 #4457 üzenetére
Nekem is ma jött a frissítés. (kártyafüggetlen készülék)
Sima OTA frissítésként a telefon töltötte le![ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
100-ért itt is van! Hivatalos Mo-i gari. Ingyenes házhoz szállítás, PayPal, és 40 nap csere-gari!
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Krajczi
tag
Kérek tapasztalati véleményeket az új firmware modem-tulajdonságáról, mert ha tényleg jobb, akkor én is frissítek mindenképpen.
-
karesz1978
tag
Sziasztok!
Te ehhez a telefonhoz melyik kies-t használjátok? Mert nekem egyiket sem ismeri fel!?
THX -
ferob
őstag
Én már egy ideje tőlük vásárolok, sőt az S4 minit is tőlük vettem, de volt már innen vásárolt, ilyen márkájú telefon szervizbe Magyarországon, szóval amennyiben csak ez miatt nem szimpatikus és kételkedsz, akkor nem kell aggódni ezzel kapcsolatban.
Arról nem is beszélve, hogy a DHL futár másnap kihozza a rendelést, annak ellenére, hogy a raktáruk az Egyesült Királyság területén van.
[ Szerkesztve ]
-
-
sanyci
senior tag
-
ferob
őstag
Idén hármat vettem az expansystól, mindegyiknél régebbi ROM volt a készüléken, de én biztos nem kockáztatnám senki helyében az edigitalos visszavételt, már csak azért se, mert 30 napot is ülhetnek a pénzen, ha akarnak.
(#4469) tuzpenge: Ahogy felettem is írták, a szoftververzióból könnyen kiderül, ha megmondod, de ha frissítetted a készüléket az elmúlt hónapokban, akkor már a Knox-os ROM van a telefonodon.
[ Szerkesztve ]
-
Rizzo
aktív tag
Ez knoxos?
Alapsáv: I9195XXUAMF6
Build szám: JDQ39.I9195XXUAMF6Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
tomi5244
őstag
Nálam is lecsurgott a 69 megás frissítés. Immáron kompatibilis az eszköz a Galaxy Gear-el! Ja és telenor függő
-
SkyLine77
csendes tag
Nekem szervizbe volt a telo és ugy kaptam vissza hogy a bml4 es verzio van rajta. Tmobilos vagyok. A ram használatban látok javulást nem is keveset!! Idáig 1.09 giga volt az alap amit használt ugy hogy ment a viber fb stb most ez a szám 690mb re csökkent és sokkal gördülékenyebb a telefon mint volt idáig sem volt akadás de érezhető a változás. Jól sikerült a frissités véleményem szerint.
-
degec
senior tag
ÜDV !
Meg szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogy egyre gyakrabban nem tudom a képernyőt végigsimitással felnyitni bekapcsolni lezárt állapot után.. kiírja hogy húzzam végig a kezemet bla blalba de nem történik semmi..hiába húzom tapigolom...
gyári érintetlen T-s teló..noled nevű program fut rajta csak semmi más.. frissítve azok a programok amik rajta vannak azokat frissítettem csak !, én semmi mást nem telepítettem rá csak egy igo-t még.. gyakorlatilag a képernyőelforgatás van csak bekapcsolva semmi más !! az a rengeteg ikon amit fentről lehúzok képernyőn előjön (nem tudom mi a pontos neve) ott minden ki van kapcsolva..
HELP ! Köszönöm szépen ! -
sanyci
senior tag
Nálam az a tapasztalat, hogy a NoLED sokat eszik, összekutyulja a kijelzőkezelést és úgy általában is megbízhatatlan...
Hasonló, valóba működő alkalmazást eddig csak a symbianos és windowos Nokiáimon láttam (mondjuk ott beépített). Androidon csak a Motorola active screen ér fel vele, de ott külön alacsonyfogyasztású procik viszik ezt a funkciót...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
silvergod
őstag
na mivel nem pörög nagyon a topik..így feldobtam a BLM4-et
Nagyon smooth..minden siklik és láthatóan még gyorsabb lett!! a BMJ7-nél.
Az LTE hálózaton ugyanolyan rossz a térerő ez nem szűnt meg de 3g-n stabil...erős.Viszont nem tudom hogy a rom miatt,vagy attól amit régebben beszéltünk a "távolról vezérlést" én is tiltottam
(pedig azt hittem hogy eddig is le van..de kimaradt),de alig fogyaszt a telefon..pedig direkt 3g-n járatom...
a gsam battery monitor eddig óránként 1-1,5%-os merülést írt ki
most viszont 0,6 %-ot jelez,azért ez fele
pedig lassan 2 órája megy töltés után...ez azért jó eredmény mivel eddig olyan volt hogy lehúzás után fél órával már -1% lement.A romban alapból változásként a a gear támogatás és a stabilitás fokozását említi....valami biztos van is benne
mert antutuban is 200-300 pontal többet kap..bár erre nem adunk de ebből is látni valamit.Sőt frissült a greenify amit madoc-al beszéltünk és már be lehet kapcsolni nem rootolt telefonon is az automata hibernálást.
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
megnéztem kíváncsiságból a számlálót download módban...
minden official ez így ok mert ugye nem nyúltam bele...
de..
knox kernel lock :0x0
knox warranty void: 0x0
csb-config-lsb:0x30
bootloader ap swrev: 1 <--- de van egy ilyen sorom ez mi??
write protection: enableIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
sanyci
senior tag
válasz istvan47 #4486 üzenetére
???A NoLED pont a LED-értesítés hiányát hivatott pótolni, a LEDBlinker-nek pedig régebben nem volt kijelzős megjelenítő funkció, így bocsi, mert nem tudtam, hogy újabban már az is NoLED alternatíva...
Mióta S-View tokkal használom a telót, az ilyen progiknak nincs létjogosultsága...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
silvergod
őstag
válasz freddirty #4490 üzenetére
ja gondolom mivel most frissítettem rajta bml4-re akkor még azt is jelzi hogy egyszer szoftver lett rajta frissítve hivatalosan....? ....de durva
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
soultrapp
senior tag
hello!
a legfrissebb antutuban mennyit hoz??? -
soultrapp
senior tag
-
silvergod
őstag
válasz soultrapp #4495 üzenetére
nincs nfc meg lte ezért csak az i9195-t vedd.
hát f6 nem pálya szerintem hozzá...sp meg nem jön be se formailag,se a kijelző,tapogattam én is vétel előtt nem nyerte el a tetszésem..nézd meg őket utána dönts ne a papír alapján.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
válasz silvergod #4496 üzenetére
Már mind a hármat kipróbáltam,de pl az sp nekem már túl nagy viszont nagyon erős és jól is néz ki,
az f6 is tetszik kicsit kisebb az sp-től de árban kb 10k van köztük,de gyengébb hardver.
az s4 mini lenne az ideális méret,hardver kijelző...csak még valahogy kikell fogni egy jó árat hozzá.
kicsit meguntam,hogy a ray telóm elég lassú....viszont ezután már nem akarok egy tégla telefont... -
silvergod
őstag
válasz soultrapp #4498 üzenetére
f6 az már belépő szint nem vennék...
sp igaz hogy jobb a gpu meg elvileg a kijelző.(mondjuk nekem nem az amoled az amoled...) de az 1gb ram szerintem ma már kevés...a forma az nekem csúnya és aki azt kitalálta hogy a kijelzőből vegyük el a gombok helyét..az nagyon okos ember lehet....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest