- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz pepe792 #15615 üzenetére
Az S23U simán elmegy 2 napot, mert nem 30%-on van estére, hanem most pl. 71%. Azonos töltési idő (este) és használati szokások mellett az S22U jó esetben 45%-on volt ilyenkorra.
Az S22U sokkal jobb volt már mint az S21+ és a Pixel térerő tekintetében. Nem voltak nem fogadott hívásaim és nem bontotta a vonalat, csak folyamatosan hallani lehetett ahogy vált VoLTE meg 2G között. S23U stabilan VoLTE-n van. Melegedést egyiknél sem tapasztaltam. Viszont standby-ban sokkal jobban merül az S22U. -
-
szkutyi
addikt
Up: ismét van play rendszerfrissites!!!!
-
petfoto
tag
válasz kisdobos0111 #15605 üzenetére
Szia! Nálam reggel 100%ról indulva, 3-4 óra Sot, sok hívás, bt füles és óra, kis navi, reggel teszem töltőre 20%on.
De sok függ a telepített alkalmazásoktól, szerintem ezt nem lehet előre tudni, hogy Nálad mi lesz, ami jobban meríti. Nekem sok okos eszköz app van, ezek dolgoznak a háttérben , sok email szinkron, de semmi extrém merülés, pedig naprakész a rendszer, frissítem azonnal, ahogy lehet. -
kisdobos0111
aktív tag
Megjött a telefon. Mit ajánlatok fólia vagy üveg a kijelzőre? És milyen márkát?
-
Kincsesss
tag
válasz kisdobos0111 #15667 üzenetére
Vadiújként rendelted?
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
Brain75
senior tag
Nekem nem jött semmilyen frissítés. Csak CSC cserével jön meg ?
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Tybike81
őstag
Eddig elsők között voltam mikor frissítés volr, azonnal megkaptam.
Hétvégén Odinnal újra raktam a rendszert Home csc-vel minden működik, csak a mostani frissítés nem akarja megtalálni...
Mi lehet a gond, hogy nem talál frissítést?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz MikeWazowski #15672 üzenetére
De akkor minek volt hogy eddig ahogy kiadtak egy frissítést még az nap megkaptam? Mióta meg Odinozás volt nem találja?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
TODI1111
veterán
válasz Tybike81 #15671 üzenetére
"Hétvégén Odinnal újra raktam a rendszert Home csc-vel minden működik, csak a mostani frissítés nem akarja megtalálni..."
Ha minden rendben működik akkor ne idegesítsd magad. Nem egyszerre kapja az összes készülék. Attól, hogy eddig az elsők között voltál még nem feltétlen jelenti, hogy ez mindíg így lesz. Lehet, hogy délután rákeresel és már ott is lesz.
-
Dr V
őstag
2 simmel gyorsan merül, sajnos ez ilyen.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
petymeg
addikt
Nem tudjátok egy jó állapotú, fél éves Galaxy S22 Ultrát (12/256) mennyiért számítanak be a Mediamarktban? S23-ra cserélném az asszonynak.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bordi10
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz gyuri81 #15689 üzenetére
Pontosan nem emlékszem már, de 3 hete lehetett, csodálkoztam is, hogy 330ezret kínál (nekem 315ezer Ft volt a 12/512-es anno).
Akkor ezek szerint már csökkentették.
Na mindjárt ránézek.Szerk: aztap.csa.. már csak 232ezret ajánl..
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
fahrii
őstag
Eléggé túlkínálat van a piacon S22U-ból.
Én szerintem elajándékozom húgomnak, másik opció hogy visszaváltok rá az S23U-t pedig eladom. Más különbséget úgyse veszek rajta észre azon kívül, hogy rondább. -
petymeg
addikt
válasz fahrii #15695 üzenetére
"másik opció hogy visszaváltok rá az S23U-t pedig eladom"
Ez nekem is megfordult már a fejemben... De a nejem összetörte a telefonját, ha a MM-ben adnak érte 260-270-et akkor elhozok neki egy S23-at 140-150 ezer ráfizetéssel.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest