- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
tag
válasz gyuri81 #16247 üzenetére
Nem, mivel ILO-t nem ajánl fel.
Most vettem ki a dobozból 1 zsír új S22 ultrát amit Samutól vettünk. Samkey nem ajánl fel ILO-t.S22u-m van
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
TODI1111
veterán
Ha csak a hívóazonosító és spamvédelem hiányzik akkor arra még mindig ott van az áruházból a [hiya].
Esetleg váltani kell S23 ultrára. -
FingR86
őstag
pár napja érkezett, de csak ma próbáltam ki.
2$-volt és tudja a PPS-t is, simán megy vele a szupergyors töltés. Egyelőre nem mertem nagyon beterhelni, 40%tol engedtem 70%-ig tölteni és közben folyamatosan csekkoltam a hőmérsékletet. Egyáltalán nem volt vészes, talán olyan 40-45fok lehetett érzetre a forgása. Annyi, hogy nem valami szuper stabilan ül a foglalatban. De ennyiért eddig best buynak tűnik. -
shagy
tag
Sziasztok! Most költözök p30 pro-ról. A wifi jelszavakat nem tudom áthozni sehogy sem. Elvileg a google szinkronizálással jönnie kéne, de sajnos nem történik meg. Van valami egyéb megoldás?
- shagy
-
shagy
tag
válasz Ferenczi Áko #16257 üzenetére
Azzal költöztem +google szinkronizálás és sajnos nem jártam maradéktalan sikerrel.
- shagy
-
FingR86
őstag
galaxy maxHz 8.1.7-es frissítés óta sokkal agresszívabban dolgozik, mint azelőtt. Szinte azonnal vissza dobja 24Hz-re. Ez így egyre jobb. Jó lenne, ha a 10Hz-es dolgot is meg tudnák csinálni valahogy, mert az nem teljesen tökéletes még. Hiába állítok per app egy két helyen 10Hz-et, olyan mintha lenne egy nagyobb lag sokszor, amikor elkezdem pörgetni a képernyőn a tartalmat. Ugyh egyelőre marad a global 24-96.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne; tud olyat a gyári galéria alkalmazás, hogy szűrve csak(!) a telefonnal készített fotókat lássam egy helyen? Akár a Pictures részt nézem, akár az Album-on belül a Camera "mappát", mindig látok más baromságokat is (pl. letoltotz TikTok videók vagy éppen érkezett WhatsApp fotók, stb stb stb) ... régen tudom, hogy amikor a Camera résznél voltam, csak a ténylegesen a készülékkel készült médiát (fotó, videó) láttam... keresek egy fotót és így baromi(!!) lassú és idegesítő (remélem csak én vagyok a béna és tudja, amit keresek, mert régen (pár éve?) biztosan nem így működött és nem kell emiatt thirdparty appot használnom).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Bélaaaa
őstag
Én sem tudom ILO-ra tenni az S22U-t, SEK, az megy, de ILO-ra váltáskor visszalép EUX-ra. Akkor nekünk nincs egyszerre hívásrögzítás+spam azonosítás? A Hyia nem tetszik.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
axlfsi
veterán
válasz TODI1111 #16266 üzenetére
De, hasonló S22U-nál, is, de én nem erről beszélek. Hiába csak a "Kamera" albumot jelenítem meg (amúgy nem az zavar, hogy adott esetben itt akár 100 album is van, hanem) egyszerűen abba a "Kamera" mappába, nem csak kamerával készült állományok vannak...
De itt a konkrét példa (a blörözött tartalom a készülékkel készült fotók... és látszik, hogy pl. TikTok videókkal vegyül,... de lentebb van minden más forrásból is...
link[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
TODI1111
veterán
válasz axlfsi #16270 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy nálam ilyen beállításokkal a kamera mappában csak a telefonnal készített képek vannak. Nálam nincs TikTok. Nálad csak a TikTok képei keverednek a kamera képekkel? Valami TikTok "hiba". Így nézik meg a Kínaiak, hogy milyen képeket készítettél.
-
hanti
senior tag
Jött egy kisebb (7,5 MB) Google Play-rendszerfrissítés!
(Akit nem érdekel, tekerjen tovább ) -
lcee79
őstag
Sziasztok!
Másnál is befagyogat néha a messenger?
Pár hete csinálja, de nem fogalalkoztam vele...
Használom egy darabig és megy, aztán csak háttérben van és mintha ez idő alatt történne vele valami, mert ha újra akarok írni valakinek, vagy nekem írnak, már nem tudok az üzenetre kattintani, mintha lefagyott volna...
Ha kidobom a háttérből is akkor újra jó,
de mindig előjön a nap folyamán többször
tegnap meguntam, uninstalláltam, előtte minden cache-t adatot kitöröltem, és visszatettem, de nem oldotta meg, most is előjött.Csak nálam ilyen?
Igazából, ha az újratelepítés nem oldja meg, akkor hirtelen nincs ötletem, gondoltam inkább kérdezek itt.Köszi!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
nggabi
félisten
Jol működik a kamerába épitett szövegolvasó. Olyat lehet h laptopon egyböl mondjuk az excelbe olvassa be? Az nagy királyság lenne...
"szenyor dzsíííí"
-
spider23
aktív tag
válasz lcee79 #16273 üzenetére
Nekem a messenger tavaly november óta egyszerűen nem jelez. Volt törlés újra install nem egyszer cache törlés, természetesen minden altatás vagy akku kímélés alól kivéve. Egyszerűen nincs rá megoldás. Csak akkor látom hogy írt valaki ha megnyitom a messengert. Közvetlen utána jelez hogy jött üzenet de aztán megint meghal. Azóta nem is nagyon használom. Ugyan ezt csinálja a viber is, mondjuk az nekem mindig is rossz volt. Messenger éveken keresztül jól ment, de az is feladta. Asszonynak is ugyan ez van egy ideje. Vajon mi lehet a gond?
-
HaliGab23
senior tag
Remélem javít a helyzeten, miután a legutóbbi ilyen frissítés felvitte 8%-ra a play fogyasztást..
Újraraktam teljesen a rendszert nemrég, mindent kézzel csináltam újra, fel sem raktam olyan appokat, amiket nem használok már (de a mentésből visszaállítás hozta volna), szuper is volt a teló, 7-8 óra SOTokat értem el nagyrészt WIFIn, aztán volt valamikor play frissítés (ezek is kinek mikor jönnek) és rotty, utóbbi napokban vagy pl. tegnap lemerült 18h-ra 15% alá, 3 óra 20 perc SOTtal.
Nem értem én ezt, miért mókolják ilyen szélsőségesen, vagy miért hat így..
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
hanti
senior tag
válasz HaliGab23 #16286 üzenetére
Mostanában azt csinálom, ha frissítés jön a GP-r. re, hogy leszedem az összes frissítést az app-ról és újra frissítem, mindent törlök (adat, gyorsító) utána teljes cashe törlés, így nem szokott beragadni, de már unom hogy ilyennel kell szórakozni. A Google már csinalhatná rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest