Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdraco

    őstag

    válasz trialboj #5923 üzenetére

    Habár csak 2 hete van nekem a sima s22, én is vacillálltam, hogy várjam-e meg az s23-t snapdragon miatt. De szerintem is drágább lesz, látva az iPhone 14 árát.
    Poco x3 nfc-t váltott, amit hirtelen vettem mert tönkrement 2 éve a kompakt xiaomi mi 9 se. A Poco hatalmas, batár telefon, nagy akksival (5160 mah és snapdragon 732g) ezért aztán sokat használva is bírt 2 napot.
    Nos, első napokban csalódás volt, az s22 üzemideje és belakáskor felmelegedése miatt majdnem visszavittem. De minnél többet használva, egyre jobban megkedveltem, mérete, kamerája és gyorsasága miatt.
    Megakadást nem tapasztaltam, belakás után frissült is Android 13-ra, de semmi gondot nem okozott.
    Naponta 1-2 szer töltöm 85%-ig, minden bekapcsolva (wifi, 4g, gps, Bluetooth-on rakás eszköz), nem kapcsolgatom ki őket. Így átlagos használattal kibír egy napot. Ha többet használom, akkor újra töltöre rakom.
    Én elfogadtam a gyengébb üzemidőt, cserébe kompakt, kényelmes használni és pörgős. De mint írtam, egy átlagos napommal kibír egy napot az akksi.

    Raktam rá állítólag prémium üveg fóliát rá, de gyengébb lett az ujjlenyomat olvasás, ezért többször felvettem az ujjlenyomatot, hogy működjön. Legközelebb más üveg fóliát próbálok ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák