- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
S10-hez tudtok ajánlani valami normális üvegfóliát. Már a 3.-at használom Karácsony óta, és mindegyik itt-ott bereped, vagy leesik a kijelzőről. Pormentesen előkezelem, felragasztom, aztán egyszer csak megadják magukat. Ahogy látom ez az utolsó is, csak a kereténél és az ujjlenyomat kivágásánál vannak ragasztóval ellátva Ez általános az üveg fóliánál vagy csak én fogtam ki ilyen példányokat?''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
mihail38
aktív tag
Nem tudom, hogy általános vagy sem, de én is így jártam.
Sestore-ba is tetettem fel egy 7500ft értékű öngyógyitós fóliát és az is megadta magát a kamera körül lévő kivágásnál és előtte is próbálkoztam 2-3 lkalommal, de valami mindig volt ezek után úgy döntöttem, hogy fólia nélkül használom.
Tudom hogy ezt nem mindenki teheti meg a munkálya miatt.
Én le tettem róla, hogy erre költsek, jól elvagyunk így fóla nélkül is -
senior tag
Igen, a normál üvegfólia csak körben ragadós az íves felület miatt. Ha üvegben gondolkozol, akkor csak UV ragasztósat érdemes venni, abból sem a legolcsóbbat, de nem is kell a legdrágábbat. Egy korábbi hozzászólásomban már leírtam, hogy én milyet vettem, nálam bevált: [link] Nyom nélkül eltávolítható, ha szükséges.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Bzzz
senior tag
Köszönöm a tippet, utána nézek, hogy lehet s10-hez is kapni
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
VD
őstag
Na, aksicsere 2.0
Felcsűrte az agyam a belinkelt árlista, úgyhogy mentem pár kört és bekérdeztem a samsungnál e-mailben és chat-en. E-mailre jött egy semmit mondó válasz, röviden, menjek be egy márkaszarvízbe. Chat-en is elsőre elhajtottak, hogy az árakat csak a szervízes kolléga adhatja meg, úgyhogy menjek be egy hivatalos szervízbe! Így kicsit rányomasztottam a chat-es Mónikára, hogy milyen eljárás ez, főleg ebben a mostani "vészhelyzetes" időkben, mire hangnemet váltott és elmondta, hogy van egy ajánlott ár, de a partnernél érdeklődjek, mert ettől eltérhetnek! A lényeg, hogy 17000Ft-ot mondott. Úgyhogy becsattogtam a KÖKI-be, ahol egy normális szervízes gyerek volt. Mondta, hogy igen 17000 és az alkatrész beszerzéstől függően, de kb. 1 hét alatt megvan. Rákérdeztem, hogy akkor mi volt a westend-es ár? mire mondta, hogy egyedileg eltérhetnek ettől a SES-ok. És valszleg nekik a target az S21 eladás volt, így ezért mondhatott egy elrettentő összeget és adott nagyobb kedvezményt az új vásárlásra.
Az egyik szemem sír a másik nevet.
17e-ért most várom az aksicserét. Természetesen megmarad az IP cert és 1 év gari is lesz az új akkumulátorra. Nekem ennyiért ez vállalható.
Ugyanakkor az agyam eldobom, hogy egy hivatalos Samsung store-ban simán megmalmozzák az arra járot, ha éppen úgy tartja érdekük. És még a support is partner ebben. -
VD
őstag
válasz stefi68 #30908 üzenetére
Akkor javasolják, ha sérült és nem lehet úgy levenni és/vagy visszatenni, hogy a szigetelés megmaradjon (repedés, vagy törés miatt). Nálam ez nem állt fenn, mert kb. karcmentes. Ha csak a szervízes nem bassza el a szétszedéskor (de akkor meg saját költségen cserélik), akkor marad a régi és nem kell érte pluszban fizetni. Tömítések dettó.
-
Zin
őstag
ujlenyomat és arcfelismerét kikapcsoltam de azt akarom hogy a kodot se kérje.Azt hogyan aktiválhatom hogy ne keljen mindig beirni?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
addikt
Sziasztok!
Sajnos a gyári kijelző fóliát lecseréltem egy UV-sra még régebben, de hát nem az igazi....
Gyári fóliát raknak rá valahol?Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Tamas77
csendes tag
Sziasztok,
Telekomnál vásárolt s10 független, telenoros kártyával használva. Még mindig csak 2021 márc.1. biztonsági frissítés. Az áprilisi frissítés sehol.
(A11, oneui 3.1)[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Az alany egy samsung s10
Egyik pillanatról a másikra elfelejtett egy csomó beállítást.
Mondom nem baj, de a gyári üzenetek app meggajdult.
Hirtelen átváltott baromi nagy betűméretre és baromi zavaró.
Nem tudjátok, hogy hol tudom azt állítani, kerestem mindenhol, de nem találtam.
A beállítások - betűméret és stílus nem változott, minden normális mnéretű, egyedül az sms szövegmérete lett ilyen.
Így néz ki: [kép]
Köszi a tippeket előre is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz Láng Tibor #30918 üzenetére
Wow és tényleg, erről a funkcióról nem is tudtam, hogy itt is működhet.
Köszi nagyon“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laci1892
őstag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
A dex csak a dex station / pad-el működik csak?Kifejezetten de más hub ( akár aliról vagy máshonnan rendelt) eszközzel nem működik, igaz?
-
laci1892
őstag
válasz laci1892 #30922 üzenetére
Csak mert épp azon gondolkodtam, ha véletlen- ne adj isten- elromolna a mostani, újonnan már szinte lehetetlenné szerezni. Sem a hub, sem a Pad. Max használtan elvétve itt-ott.
Tudom van a vezetéknélküli módja is... , de nekem kifejezetten monitorhoz van hozzá kötve. Szóval ott nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz h_benjamin #30924 üzenetére
Alapvetően Nekem most a dex egy 32" sima monitorhoz van hozzá kötve, nem géphez. :/
Azon nincs usb bemenet. Aztán gondolkodtam rajta, ha véletlen tönkremenne a dex station, vajon egy más márkájú hub-al is megy e vajon. Vagy mindenképp a station / pad kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz laci1892 #30923 üzenetére
Én úgy tudom, hogy megy más USB-C-s HUB-okkal is.
Amit a többiek válaszoltak:
- tud olyat is a készülék, hogy egy usb-hdmi átalakítóval egyből egy HDMI bemenetre kötöd rá (ez nem dex, csak videó kimenet)
- tud vezetéknélküli dex módot is (ez jelen esetben téged nem érint)
- tud usb-n, pc-n megjelenített dex módot is (ez sem érint téged)[ Szerkesztve ]
-
addikt
tud olyat is a készülék, hogy egy usb-hdmi átalakítóval egyből egy HDMI bemenetre kötöd rá (ez nem dex, csak videó kimenet)
Settings -> Connections -> More connection settings -> HDMI mode.
Itt van képernyő tükrözés mellett DeX is.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
fanci
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy s10 plus készüléknek és rögtön lenne is pár kérdésem hozzátok.
Hogyan lehet a fényképező alkalmazásban beállitani hogy a képekre feliratozza a dátumot? Van e működő gcam a telefonra és ha igen akkor érdemes e vele foglalkozni vagy nem lesz érdemi javulás? Valahogy lehet törölni vagy legalább kikapcsolni az előtelepített samsung alkalmazásokat? Nem mindegyiknél találtam ilyen lehetőséget. -
fanci
tag
Köszönöm mindenkinek a választ .
-
stefi68
addikt
Mivel az utolsó kérdésre senki nem válaszolt, appok eltávolításához már többször ajánlottam az ADB App Controlt
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
Szeretném hogy a gsam battery app mutasson részletes fogyasztási adatokat. Ugye ehhez adb parancsok kellenek. Gép nélkül szeretném megoldani. Kérdésem, hogy ha leszedem a Terminal Emulator For Android appot, azon keresztül is megvalósítható a történet? Ahogy láttam yt-n, igen.. De szeretnék megbizonyosodni erről, biztos csinálta már valaki vele...
FTTB 1000/300
-
stefi68
addikt
válasz magyar1997 #30947 üzenetére
Nem elég a Terminal Emulátor, ADB szervert kell futtatni a telefonon.
ITT egy videó róla.
Részletesen elmagyarázza hogyan (automatikusan fordított magyar felirat beállítható)
Megtaláltam ugyanezt írásos formában is: [link]◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
már egy ideje elég trágya lett a videó lejátszása ha simán megnyitom a galériában (tehát nincs csúszka meg külön rá kell adni a hangot...) valahogy be lehet állítani hogy olyan legyen mint régen? Nem akarom külön a videólejátszóban megnyitni...
előre is köszi!
Galaxy S23 256GB Cream
-
miti5
tag
az oldal legelején ,,nem lehet megnyitni az összefoglalót !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M I É ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs