- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
válasz Exelsior #26450 üzenetére
Szia!
Én tudnám ajánlani a Speck Presidio Pro tokot link, nemrég ilyet rendeltem S10-re. Szépen passzol a keretre és a kijelzőív fölé ér, elvileg jól is védi, gombok is jól kezelhetők.
Itthon ezek már nem rendelhetők a mi "régebbi" készülékeinkre, de találtam eBay-en angol forrást, jó áron. ( Kb 4.500 Ft)
8 nap alatt ideért. link
YouTube-on találsz róla bemutatót.[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
többféle véleményt hallottam: ha a melóhelyemen gyári Qi töltőn tartom a telefont, és egész nap tölt, amikor nem beszélek, akkor az jót / rosszat / semlegeset tesz a telefonnak?
-
bounty123
őstag
-
-
Micsurin
nagyúr
Notikban se látom ezt már évek óta...
Sony-Asus-Acer vonal volt az elmúlt pár évben. A Latikban látom még mint élő dolog ezt de a Dell ritkán gyárt eldobható eszközt a Lati vonalra.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként ha már ez téma egy akku csere ára hivatalos helyen érdekelne...volt már tapasztalat? S8-nál anno havernak SWS valami 35k körül kért el, egész korrekt ár volt.
Egyedül az akku parám maradt, csatir 1 hónapig használtam azóta wireless így túlélem az alaplapra forrasztás tényét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Nézd meg az adott gépet se a régi VAIO-m se a Vivo-m de még az Aspire 315-ön se találom. Kerestem... mivel zömében itthon falról megy és a kiveszem az akkut már nem opció így jó lett volna. Így marad a B terv ha a gari lejár veszek egy gyári Panasonic akkut és kicserélem itthon, 4 csavar... 17k.
-
Micsurin
nagyúr
Igen azt be lehet.
De attól még folyamatosan újra és újra tölteni fogja. Jobb lenne ha az akkut lecsettintené mikor kábelen van és csak hálózatról húzná a naftát.Gamer notik esetén gyakran innen és onnan is teszi egyébként.Melyik gyári Qi töltőt vetted egyébként? Dual pad mellé agyalok egy pici 10W-oson is, jó lenne... mehetne a nappaliba a dual a kicsi meg az éjjelire.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
sziasztok! nincs ilyen telóm, csak megkérdezték tőlem az alábbit, hátha ti tudjátok a választ: havi 1-2x kb a feldob neki a telefon egy samsung reklám notificationt. nem mintha nem lehetne így élni, de ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
it never gets easier, you just go faster
-
Exelsior
senior tag
válasz Micsurin #26454 üzenetére
Szia. Ahogy írták kárt tehet de nagyot nem. Ahogy a laptopoknál itt is érvényes a csepp töltés elv. Az új gamer laptopoknál de általános eljárás hogy van tárolási módja a laptopoknak ami csak 70%-ig tölti az akkumulátor ezzel elérve hogy a celláknak ne legyen bajuk. ASUS ROG STRIX laptopomnál is így van plus Lenovo is ilyen volt. Ez csak akkor jó ha folyamat töltőn van a készülék. Mobilnál nem tudom lenne-e értelme. Nálam is otthon az asztalon van vezetéknélküli tartó és oda helyezem a telefont.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Micsurin
nagyúr
A celláknak van egy természetes önkisülése. Merülnek, a töltő óhatatlanul újra meg újra ráfog tölteni mert 2-4 óra alatt merül ahhoz eleget az S10 idle, hogy veszítsen 2-5%-ot akár főleg 90% fölött.
Ergo szoftveresen kellene kezelni ezt de amint láttam eddig 95% fölött is lazán neki áll tölteni.
Exelsior TUF van haveromnak, lazán belenyúl az akkuba erősebb igénybevétel alatt mert a gyári adapter nem ad elég naftát, nem szívja le a telepet de fogyasztgatja adott esetben.
Ezzel nincs is baj, mezei konzumer notikról beszéltünk elsősorban, ott egyre kevésbé divat az akkuk kímélése kezvde a cserélhető telepek elhagyásával...
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #26466 üzenetére
Dehogy merül annyit, hiszen nem használja az akksit. Jól néznénk ki, ha a semmitől ennyit merülne. Feltöltötte az akksit és tápon van, nem fogja azt fogyasztani.
A laptop sem kezdi el tölteni, ha mondjuk épp 98%-os töltöttségi állapottal kapja meg a tápot, direkt erre hagynak egy hiszterézist. Simán marad annyin órákig. (Mondjuk ez lehet gyártó függő is, hogy beteszi-e ezt a hiszterézist.De nézzük a másik oldalról: mitől jobb levenni, meríteni, majd újra feltölteni ahhoz képest, hogy inkább a töltőn hagyjuk. Minden elektronikának a halála a hő. Ha töltöd az akksit, akkor melegszik. Ha fent hagyod 100%-kal, nem melegszik. Ráadásul a tudomány mai állása szerint (illetve amennyire én tudom vagy hallottam) a Li-ion vagy Li-polymer akksiknak jobb, ha többször töltöd kevesebbet, mint ritkábban hosszabb ideig.
De mindegy, a lényeg, hogy nem töltögeti, ha feltöltötte. Értelmes elektronika van benne, az megoldja, amit kell.Egyébként ezeknek annyira nincs a hétköznapi életben semmi jelentősége, úgyhogy szerintem az a jó, ha mindenki úgy használja, ahogy neki kényelmes. Nem lesz számottevő különbség mondjuk 2 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz migabi24 #26452 üzenetére
MI8,MI Mi 3,MI9, MI9T PRO, amik hiányoztak: szebb jobb kijelző, magas fényerő akár 1000nit vagy több, IP védelem, jobb elülső kamera, jobb hangzás,Stereo hangszórók, jobb ujjlenyomat olvasó, QI töltés, okos Tok vezérlés, egyéb szoftveres megoldások, plus otthon minden samsung szinte. Most hirtelen ennyi. Ami jobb volt az AOD, rengeteg téma. 24 órás AOD változó képpel.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
stefi68
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Telenor által forgalmazott S10+ -ok függőek v. függetlenek?
olyan lehet, hogy a sim1 függő, a sim2 pedig független?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
TTomax
félisten
-
stefi68
addikt
válasz csorbajeno #26470 üzenetére
Köszi, de nem jutottunk el odáig, hogy független-e...
Megnéztem élőben és az új állapotúnak mondott telefon kijelzője úgy nézett ki, hogy kb. 10 forintos nagyságú több helyen is mattosra volt koptatva.
Mikor elővettem egy (száraz) szemüveg törlőt, akkor esett majdnem hanyatt az eladó.
Miután letöröltem a mocskot róla, kiderült hogy rettenetesen kopott.
A nedves kendőt már elő sem vettem. Nem tudom arra mit szól volna...
Nem is értette mi van. Szerinte ez újszerű állapot.Én nem is tudom hogy lehet személyes megtekintés nélkül telefont venni?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
dkess
őstag
válasz redbiro #26463 üzenetére
Szia,
Amennyiben frissen "elkapod" az érintett értesítést, akkor van a legkönnyebb dolgod:
- Beállítások/Értesítések - és középtájon ott lesz az utolsó 3 alkalmazás ami értesítést küldött ('Legutóbb küldött' rész).
Itt is két lehetőség van:
- itt rögtön az összes értesítését tiltod a kapcsolóval az adott alkalmazásnak,
- avagy a sorába kattintva feljön, hogy milyen értesítéseit szeretnéd állítani az adott alkalmazásnak (pl. a Google -nak rengeteg opciója van, de ez app függő) és külön is lehet állítani.Avagy alatta az 'Összes megjelenítésére' kattintasz, kikeresed az adott app -ot és ugyanez a logika, mint fentebb. Itt vigyázz, mert alapból van szűrve az app lista felül. A szűrést tudod variálni avagy kivenni és ez utóbbi esetben minden programot mutat ...
-
MikeWazowski
veterán
Valaki használja itt a gmail appot? Tegnap felraktam és mikor az exchange fiókot felvettem beállításánál push-ra raktam a fogadást akkor fel is hozta, hogy nem lesz optimalizálva az alkalmazás. És ennek ellenére sem jelzi a leveleket, csak ha megnyitom az appot. Mit lehet tenni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zzola
titán
válasz MikeWazowski #26478 üzenetére
Persze, alapban tartalmazza a rendszer.
-
vg
addikt
Mióta telefonom van és mióta van gmail app, azóta soha nem működött rendesen, hogy mindig jelezne ha jött levél. Viszont van itt akinek meg semmi probléma nincs vele.
-
roti86
őstag
Meguntam én is a gmail bugjait, pár napja átmentem Outlookra, eddig jól működik. Jönnek a levelek szépen: 2 gmail fiók, 1 hotmail, 1 céges email.
-
MikeWazowski
veterán
Akkor más trükk nincs is? Mert korán reggel semmit nem jelzett, azóta meg igen. Olyan mintha mégis alvó módba tenné a rendszer...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Isaac76
tag
Valaki kérdezte,a dual simes telefonok fogalmazzunk úgy csak jogilag függőek, vagyis nincs hardveres avagy szoftveres korlátozás, de elméletileg ha szolgáltatótól veszed az egyik sim foglalatot az ő kártyájukkal használod (legalábbis ,ha aláírsz rabigát ) ... persze ezt még nem hallottam számon kérték volna valakin Nekem telenoros van XEH és egyik foglalat sem korlátozott.
-
Micsurin
nagyúr
Spigen töltők(Qi) és autós töltők vannak olyan jók mint a tokok minőségre? Mehetnek nyugodtan?
Eddig Blitzwolfot vagy Baseust használtam de most nincs türelmem kivárni amíg megjönnének.
-
Micsurin
nagyúr
válasz UfoZoli #26490 üzenetére
Westendbe fixen nem akarok menni a következő 1,5 évben.
Csak méretesebb üzleti egységből tudok ott hármat amit hosszabb időre lezártak fertőtlenítés miatt covidos alkalmazott/ak miatt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
vohanyi
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz UfoZoli #26494 üzenetére
Nem akartam rá napokat várni mivel már most is zavaró, hogy csak egy helyen van Qi töltő.
-
manka66
csendes tag
Szép estét.. Valószínű buta kérdés lesz.. A WiFi kapcsolatoknál miért csak a saját hálózatomat látom, a többit nem? Eddigi telefonjaimon volt egy hosszú lista, amire lehet csatlakozni, most meg csak ez az egy... Köszönöm..
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként poén... a hőképződés miatt a legnagyobb ellenállója voltam a Qi-nek most meg a legfontosabb szempont ~3 év múlva az lesz, hogy az utódja is tudja.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #26491 üzenetére
Nem adtam hozzá, simán az alapállapot van: nincs hozzáadva sehova kivételnek (se az altatott, se a nem altatott, illetve a nem optimalizált listához sem), így a háttérbeli adatkapcsolat is engedélyezve van.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #26495 üzenetére
A kolléga által mutatott kép nem a gmail, hanem a gyári Samsung email alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs