- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Olyanoktól kérdezem akik TW JB-t használnak. Hogyan állunk jelenleg az üzemidőkkel? Valami extra kernel esetleg?
-
puskint
tag
válasz djapor96 #16097 üzenetére
Én még várnék a CM10.1-gyel. Amiket felraktam, azok mind lassabbak voltak a CM10-nél, pedig mindenhol azt írták ilyen smooth, olyan smooth. Plusz, hogy van még bennük bug rendesen, hol ez nem megy, hol amaz. Plusz a gyenge akksi. Még jópár hét és lesz használható(bb) is. Meg az sem ártana, ha a Samsung kiadná a JB source code-ját.
-
KTTech
veterán
válasz #68216320 #16105 üzenetére
Nincs UV-s kernel, a wifi sokkal többet eszik, mint a Hydra-val, szóval csökkent az üzemidő, észrevehetően. Majd, ha lesznek normális kernel source-k, akkor lehet számítani javulásra, de amíg a hivatalos az ICS a telón, addig ezt kell szeretni...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
válasz Tippmix46 #16108 üzenetére
A gyárit... mindenre tökéletesen megfelelő, kezeli a flasht is. A fényerőhöz nem nyúl, legalábbis én nem vettem észre (nem is feladata, mivel külön rendszer felügyeli a fényerőt).
De ha bekapcsoltad a telefonban képtartalomfüggő szabályzást, akkor normális esetben a fehér felületeknél le kell vennie a fényerőt...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Polllen
nagyúr
Koszi urak!
Mikor utoljara nezten, elsiklottam felette
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
gigabank
csendes tag
válasz nggabi #16086 üzenetére
????
vajon elolvastad amit írtam?
2 giga van alapból azappoknak. nem elég?
direkt megkértem a reménybeli válaszolót, hogy az ilyen jellegű tanácsokat mellőzzük.
ld
Úgyhogy kérem senki se válaszolja azt hogy „minek tennék ki bármit is sd-re-nincs elég saját memória?”2 giga van alapból azappoknak. nem elég?
NEM, NEM ELÉG.
Addig amíg 100 mb alatti szabad mem van és laggol az egész addig nem.
és hogy miért van csak ennyi szabad hely? sok app van fenn? NEM. kismillió terjedelmes játék van fenn? NEM.
akkor miért? hát nem tudom. és nem is érdekel. nekem egy 100.000-es mobilnál hadd ne kelljen már ilyesmivel vesződni. ha ez egy low end 20.000es okostelefon lenne akkor ok.
de így nagyon nem ok. -
Cобака
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Bár nem ebbe a témába vág, de kb. 3 hete írtam a képernyőzár problémámról.
[link]
Kicsit utána olvastam, a jelenség neve: SOD (Sleep Of Death ), az SGSII-s topicban sokat írnak erről a hibáról.
Ennek a lényege, hogy időnként a lezárt telefont, nem lehet életre kelteni. Ilyenkor nem kikapcsol a készülék, hanem
alvó állapotba kerül. Működésre bírni a power gomb 8-10 mp-s nyomva tartásával (újraindítással lehet).Esetleg ilyet tapasztalt valaki?
-
nggabi
félisten
-
Tippmix46
senior tag
válasz Cобака #16121 üzenetére
abban tudnátok segíteni, hogy az all share a telefonomon lévő videóim közül miért csak az avi videókat látja (és ezáltal csak azokat tudja a led tv-men lejátszani) és miért nem látja az mkv-kat?
Mkv-t mind a teló, mind a tv lejátszik amúgy külön, mégis a telefonon az all share-t elindítva a telefon film mappában csak az avikat látja..ötlet?
köszönöm! -
lizakd
tag
Miért nincs 2.3.6-nál szoftverfrissítési menüm? (beállítások-telefon névjegy)
-
hito
nagyúr
válasz Tippmix46 #16082 üzenetére
Csak neked, csak most! Kikerestem a hirdetést. Ezt vettem meg, 72-be sikerült megyegyezni az eladóval (ott a telefonszám, hívd fel!) és még egy eredeti Samsung Note bőrtokot is kaptam hozzá. Remélem sikerült a gyanakvásod egyszer s mindenkorra eloszlatni.
És a jövőre nézve egy jó tanács (nem csak velem kapcsolatban). Valaki állítására válaszként egy "na persze" egyet jelent az illető állításnak kétségbe vonásával, amivel a másik becsületét/szavahihetőségét ásod alá!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Cобака
csendes tag
Csak érdeklődöm mivel új vagyok, ez ilyen személyeskedős topic?
-
Tippmix46
senior tag
Ez nem Mo-i kèszülèk,àllapota messze nem karcmentes,szóval nem csoda... A külföldi telókra nem tartoznak a magyar prèmium körbe...így teljesen èrthető màr az àr...nem is gondoltam,hogy külföldi telefonról van szó,szavaddal èlve, én azt nem vennèk.
Cobaka:dehogy,csak tisztàztunk egy fèlreèrtèst,ennyi...
Ez a legjobb topic a sok közül.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Tippmix46 #16136 üzenetére
Hol írtam én hogy karcmentes? A prémium garira meg tojok magasról, a lényeg, hogy 2év a gari. Inkább egy ilyen készülék, mint egy mo-i letiltós T-s, vagy vodás szolgáltatós. Ezt legalább a büdös életbe nem tiltják le számlatartozás miatt.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tippmix46
senior tag
válasz Cобака #16143 üzenetére
Èn új telefont az èletben soha többé nem veszek,ezt fogadtam meg 2012 elején,mert 2008ban 90e Ft-èrt vettem nokia n95 8gb-ot,most meg 20ezerèrt se veszi meg senki....Ezèrt vettem most hasznàlt,de persze gyàri garis note1et ès veszek majd 2015ben hasznàlt,de garis note4et...bukja csak le az új àràt màsnàl...180 ezerèrt veszegettek note2öt november elejèn,most 145...fèl èv múlva 1,5 èv garisak lesznek 110èrt.
2èv gyàri garival,függetlenül szerintem az bombaüzlet volt.
[ Szerkesztve ]
-
Cобака
csendes tag
válasz Tippmix46 #16146 üzenetére
Októberben elmentem a Westenbe, hogy vegyek notat használtan 100k körül. Hosszas nézelődés és válogatást követően kinéztem egy szimpatikus használt készüléket. Szilikon tokkal kijelzővédő fóliával, karcmentes állapotban ideadták 107k-ért. Hazafelé kipróbálva kiderült, hogy simlockos a készülék. Visszavittem. Mivel a vásárlást megelőzően egy egész napot eltököltem a nézelődéssel stb. a simlockos kudarc után úgy döntöttem, hogy veszek egy új készüléket a westwend medimarktban 130k-ért. Ez megtörtént szombaton, majd hosszú hétvége (oikt 23.).
Következő héten ellátogattam a polus médiamarktba, láss csodát 109 990 Ft-ért néz rám a Note. Az ünnep miatt még pont belefértem a 3 napos csereidőszakba, így hamar visszavittem a westendbe az ünnep előtti Note-t, majd irány a polus és 110k-rt ismét agy Galaxy Note boldog tulaja lettem. No de ezzel meg van ez a SOD! Igaz az elsőnél is előjött ez a hiba. No szóvak így sikerült szert tennem egy 110k készülékre. -
Cобака
csendes tag
válasz nggabi #16148 üzenetére
Kipróbáltam sok variációt! Elsőként a hidracore v4 3b STD kernelt. A SOD ugyanúgy jelentkezett, majd JB Ultimate XXLSC. Szintén "zenész". Majd JB XXLSA, AllianceROM_N7000_JB_XXLSC_Beta-1.1, uigyan az a hiba. Próbálkoztam ICS romokkal is, majd mivel a SOD ugyanúgy jelentkezett visszatértem a gyári ICS 4.04-re. Első körben semmit nem telepítettem, 1-2 napig nem is volt probléma, majd ismét SOD. Most várom a samsung szervizfutárt, de túl sok reményt fűzök ahhoz, hogy ki tudják javítani a problémát.
-
winhelper
tag
válasz gigabank #16120 üzenetére
Azért kaptál ilyen választ, mert a rendszer az ALKALMAZÁSOKNAK tart fent a 16 GB tárhelyből 2 GB-ot, hogy oda települjenek az appok. Ezért nem megy az app2sd. Egy 1,5 GB terjedelmű GTA 95%-a viszont továbbra is a 1X GB tárhelyre települ, nem ide.
Amit Te 100 Mb szabad memóriaként szajkózol, az a RAM, amiből 1Gb van a Note-ban, ebből "zabál" a MotionWiz sok száz megát, de normális ROM esetében nem kéne, hogy laggoljon a rendszered. Megjegyzem, szűz telefon esetében sem látsz több szabad memóriát, tehát akkor sem, ha egy alkalmazás sincs még telepítve.
Szóval áruld el, milyen ROM van a gépen és kicsit finomíts a stílusodon, főleg Gabival szemben.
Ha kérdésed van, tedd fel bátran, válaszolunk, csak előtte értelmezd is amit írunk és olvass utána a Note-nak.
Köszöntem.Galaxy S4 (LTE) i9505 5.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest