- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
gery2123
őstag
válasz kelzsoca #16711 üzenetére
sajnos én is észrevettem ezt azt miután visszaállítottam cwm-ből! Fc néhány alkalmazás,nincs gmail,a play kilépett folyamatosan,és még egyebek. Akkor úgy döntöttem csak TB -t használok,és amit kell azt kézzel beállítom. Ezt sajnálattal tapasztaltam, pedig Desire-n csináltam egy backupot felraktam amit akartam, ha nem jött be akkor vissza és kész. Sajnos a Note-nál nekem nem jött így össze, és full wipe után sikerült csak rendbe hozni a kicsikét. Pedig annyi romot kipróbálnék
-- PSN_ID: GerY2123
-
fujifilm1
senior tag
válasz kelzsoca #16700 üzenetére
jaj lenne egy kis időm felraknám, mert Kelzsoca csinálta, de most sajnos nincs.
aki esetleg nem ismerné itt a forumon Őt, annyit mondhatok minden rom amit eddig csinált míves mester munka volt....
egyébként mit lehet tudni a cm10 ben mi nem megy manapság a note-on? ( camera, fm radio, vid out? (ezek legalábbis régen nem mentek)
respect.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz nggabi #16720 üzenetére
Én szereztem a 3 fájlos romot mikor kerested Amúgy miért ne csinálta volna meg. A többi samunál is az Odinban lehet combined és 3-4 fájlos romokat találni. A reparthoz nem 3 fájlos rom kell hanem Partition Information Table, azaz PIT. Ugyanúgy szétbontja a combined romot is és szépen mutatja is, hogy melyik fs-t teszi fel éppen.
-
törölt tag
válasz nggabi #16724 üzenetére
A data partíció létrejön üresen, ahogy mondod. Viszont első indításnál feltelepít pár appot, amiket szépen ki is jelez. Többek közt Kiaes Air, Crayon physics, pár élő háttérkép.
De nézzük másik oldalról. 3x próbáltam feltenni az LRI romot, folyton a factory.fs-nél elvérzett. Repart-al feltette. Valamit csak kell csinálnia -
-
Kapanyél
őstag
-
-
törölt tag
válasz Kapanyél #16731 üzenetére
Androidban a data a linux /home megfeleloje. Windows vonalon a users konyvtarhoz hasonlithato. Lenyeg, hogy a felhasznalo altal letrehozott futtathato es config tartalmak kerulnek ide. Rendszerfajlokat nem tartalnaz, viszont a rendszer hozhat letre itt allomanyokat a felhasznalo szamara. Peldaul telepites uta az elso inditaskor ide telepithet alkalmazasokat. A nemet DBT romok peldaul a sajat kiegeszito alkalmazasait (hotel, taxi, stb) ide teszi fel. Illetve ide kerulnek a gugli playbol telepitett alkalmazasok is. Ha olyan romot telepitesz fel, ami mar telepitve tartalmaz user jogu alkalmazasokat, akkor tortenik wipe a data particion. Altalaban viszont a romok ezeket az appokat nem felmasoljak, hanem telepitik, igy nincs wipe. Gyakorlatilag total linux.
-
LordRajZoL
aktív tag
Tegnap egy nem fogadott hivás után meg akartam nézni ki keresett
A telefon rész FC. S utánna elszállt a hiváslistám
Valaki járt már igy?
Telefon alap ICS, csak rootolva van
Hivás szürés van fent de ekkor nem volt aktivzZz
-
Tippmix46
senior tag
válasz LordRajZoL #16733 üzenetére
oylan kérdésem lenne, hogy miért van az, hoy egyes filemek alá a bs player berak oda nem illő feliratot? Se mobilnetem nincs, se wifi.....a film egyedül van a Film mappában, semmi más nincs az mkv fájlon kívül ott...
-
törölt tag
válasz LordRajZoL #16733 üzenetére
TW ICS-el soha nem volt még ilyesmi. 1x találkoztam hasonlóval, de úgy rémlik az cm9 nightly volt valamikor régen és az is azért volt, mert valamit matattam a rendszerben.
-
Gabi 8906
senior tag
Én egyenlőre búcsúzok. Galaxy S3-ra váltottam. Remélem mihamarabb jön Note-ra a hivatalos JB.
Azért majd be-be nézek néha.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
lefkosia
őstag
Úgyszintén itt hagyom remek kis topikomat. Köszönöm a sok segítséget!
Külön köszönet nggabi kollégának!The Truth Is Out There
-
Dondenis
aktív tag
Note2 cégesnek? Úristen... felénk nokia c100 jár. Irigyellek.
-
lefkosia
őstag
válasz auth.gabor #16744 üzenetére
Természetesen írok róla.
Djuree, Dondenis: Egyetemen dolgozok...
The Truth Is Out There
-
djapor96
senior tag
Felraktam a LSC romot. Ebben van ez a több ablakos cucc, de nem tudom előállítani. Megnyilnak a progik, de egymás után és egyszerre nem látom mindkettőt.... van erre valami tutorial?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest