- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
10.1 -es CM használható már? Dec25-e körül még nagyon gáz volt...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
lefkosia
őstag
The Truth Is Out There
-
Kapanyél
őstag
válasz dave182 #16002 üzenetére
Az is gáz, hogy a BBQlog nagyon hiányos. Nem készül build, ha nincs változtatás a kódban, ennek ellenére sokan nem jegyzik be a változtatásokat. Amik be szerepelnek a changelogban, azok alapján még mindig ugyanolyan szar. Pedig a CM9 és a CM10 is mindig egyre jobb lett, és azoknál sem írták ki, hogy bugfix ez meg az. Igaz, vannak hibák, amik végigkísérik egy teljes CM életciklusát, mint pl. a CM10-nél az újraindítás utáni launcher választás, ami a CM10.1-ben már jó. Ott meg az ébresztőóra marad szerintem örökre szar.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
törölt tag
Nem tartozik szorosan a készülékhez, de tudja valaki mire való a kívánságlista gugli playen?
-
hito
nagyúr
válasz nggabi #15916 üzenetére
Mégsem vagyok jogosult a prémium garancia szolgáltatásra sajnos Most hívtam a 06-80-as ügyfélszolgálatot és sajnos csak a Samsung Mo. Zrt. által forgalmazott és értékesített készülékek esetén vehető igénybe a szolgáltatás. Mind1, túlélem.
Viszont a (nagyon) jó hír, hogy 24hó gari van rá, szemben a rémhírekkel, miszerint az EU (nem Mo.) területén vásárolt készülékek esetében a jótásállási időszak csak 12hónap a 24hó helyett.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
djapor96
senior tag
válasz lefkosia #16003 üzenetére
Jah, csak a cikk írójának fingja sem volt a Samsung S2-ről.... A fotón nem S2-vel fotózza az iPhone-t, hanem talán ACE 2-vel...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz bidone #16005 üzenetére
A CM10.1 -esről beszélsz nem a CM10-esről ugye?
Nekem folyamatosan fagyott és akadozott... előtt a cm10 az hibátlan volt....
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Samsung Galaxy S Advance magkapta a JB frissítést Nesze neked zászlóshajó
-
nggabi
félisten
megy a wifi direct lsc alatt, most próbáltam.
hito: azért 2 év a gar mert németben is annyi.
"szenyor dzsíííí"
-
-
Polllen
nagyúr
válasz Arolotifar #16021 üzenetére
Én a hydracore-ra szavazok.
A multiview-t megértem, mióta belehaxoltam az összes appot már van értelme.
A diktálás utáni szövegfelismerés alatt mit értesz? Csak mert az netkapcsolattal megy ICS alatt is. ROM független google szolgáltatás, de igaz ez pl. a swype-ra is.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Arolotifar #16024 üzenetére
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
dave182
senior tag
válasz nggabi #16029 üzenetére
Melyik romot ajánlanád nekem?
gyári kéne,jó akksiidővel,kicsit kipucolva de tw legyen,plusz ha lehet mindenféle hívásközbeni mók,plusz hangerő és minden szépség,okosság:d
ha linket is küldenél leköteleznél...köszönöm
nagyon jó a cm de iszonyat az akkuidő,és nagyon hiányoznak a tollas dolgok... -
dave182
senior tag
válasz nggabi #16034 üzenetére
Felraktam az lsc-t,volt wipe is meg minden,most meg nem engedi frissíteni az előre telepített alkalmazásokat...pl youtube,google search vagy a térkép...azt írja hogy a csomagfájl hibásan van aláírva,távolítsa el au előző verziót és próbálja újra...de ugye ezeket nem engedi eltávolítani...vajon mit lehet most tenni?
-
gery2123
őstag
válasz dave182 #16037 üzenetére
Ugyanez volt a gondom nekem is a múltkor, és az xda-n olvastam róla! A titanium backup - al gondolom mindent visszaraktal, mert én igen! Na de mindegy az a lényeg hogy a beállítás /fiókok gmail-t törölni kell, így kijelentkezik ugye mindenből! Ezután a notification sávban ott lesz hogy jelentkezz be hogy tudjon biztonsági mentést csinálni! Bejelentkezel és kész!
Nekem ez bevált!Előtte azért töröld a play adatait!
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest