- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
válasz leslien #9749 üzenetére
Persze a gyári samsung garisra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
legenda
válasz hdekakas #9746 üzenetére
a hazai szolgáltatók is gyártói jótállással forgalmaznak, így azokra a készülékekre is adott a 12 + 12 hónap, ráadásul azoknál még regisztráció sem szükséges hozzá, alapban megkapják a 12 + 12 hónapot, amíg a függetlent készülékeknél csak a regisztrációt követően jár az alap 12 hónap feletti +12 hónap, mivel csak a megfelelő, hivatalos forrásból származó készülékeket lehet beregisztrálni, a kintről behozott, gsm boltban nem gyártói jótállással vásárolt...stb. telefonokat nem.
ami samsung prémium garis, annál biztos, hogy adott a 12 + 12 hónap.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Aki kb 3 napja nem indította újra a telefonját, az megnézné nekem, hogy CPU-Z alatt leállnak-e a processzor magok?( mondjuk snapdragon esetén).
Csak azért kérdezem, mert Note 3 alatt kb 1 nap után beragadnak a magok és nem kapcsolja ki őket...
köszi előre is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Manka76
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy az akkumulátornál akkor is folyamatos a WI-FI csíkja ha be sem volt kapcsolva?
5.0.1 FLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
Megpróbálom.
Viszont a helymeghatározást is kinyomtam mert abban is van wifi alapú.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
DiamondBack
senior tag
Azon kapom magam hogy folyamatosan szürkeárnyalatos módban használom, nagyon bejön Mint a régi fekete-fehér tv-k
-
migabi24
nagyúr
válasz DiamondBack #9766 üzenetére
Mindezt a világ legszebb kijelzőjén
-
DiamondBack
senior tag
válasz migabi24 #9767 üzenetére
Igen ez némileg ellentmondás, de ettől függetlenül is gyönyörű a képe, amúgy fekete-fehér mániás vagyok. Viszont azt is kezdem észrevenni hogy sok ez a telefon nekem, rengeteg szuper szolgáltatás van benne amit kb sose fogok használni, tabletnak kényelmesebb otthon a pop8, telefonnak viszont kényelmesebb volt az L9.
De még mindig jobb választásnak érzem mintha G3-mat vettem volna ☺ -
hdekakas
senior tag
Köszönöm a gyártó garanciás kérdésre a válaszokat.
Akkor tehát 2 év, de aki nem tud róla hogy be kell regisztrálni, akkor 1 év után megszívja. Azért ez is egy kicsit hanyatt tendencia... Régebben még 24+2 hó volt, aztán 24+0 hó, most meg már csak 12+12 hó.
S melyiket ajánlanátok, a 4, vagy a 8 magost?
Ha pc lenne, akkor a 4 magosat pártolnám, mert ami program nem használja ki a 8 magot, ott lényeges, hogy az a 4 magasabb órajelen menjen. Telónál is így álljak hozzá? -
legenda
válasz hdekakas #9769 üzenetére
itt minden szükséges infó megtalálható; link
aki olyan helyen vásárol, ahol korrekt gyártói jótállással forgalmaznak, ott több módon is tájékoztatást kap a regisztráció kapcsán, jellemzően szóban is elmondják, de a kapott papírokon is olvasható, például a samsung jótállási jegyen. (lásd; a fenti linken behivatkozott megfelelő samsung jótállási jegy leírását)
mint írtam, és a fenti linken behivatkozott leírásban is olvasható, hazai szolgáltatós készülékeknél még a regisztráció sem kell a 12 + 12 hónaphoz, hiszen az garantáltan megfelelő forrásból származó eszköz.
24 hónap nem volt, még ha sokszor össze is mosták, mert a hazai kapcsolódó jogszabály kötelezően csak egy évet ír elő, ha a gyártó/forgalmazó attól többet ad, akkor az a kötelező 12 feletti + x hónap.
a +2 hónap megint más tészta, azt a nem kötelező regisztráció esetén adták, ha valaki mégis beregisztrálta az eszközét, de már megszűnt az "akció".
a "c" és az "f" kapcsán az a helyzet, hogy egyik sem jobb mindenben a másiknál, valamiben az egyik jobb kicsivel, másban meg a másik, és a különbségek is annyira minimálisak, hogy még komoly kompromisszum tárgyát sem igazán képezik, ezért tényleg az ár szokott inkább befolyásoló tényezőt alkotni, hogy adott személy melyiket tudja olcsóbban és/vagy jobb feltételekkel beszerezni, egy kivétel van csak, ha valakinek csak a független jó, akkor az a "c"-s lesz, legalábbis magyarországon csak az van hivatalosan úgy forgalmazva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pow
tag
Azoktól akik már a lollit nyúzzák 910F készüléken, indításkor optimalizálja az appokat, mint 4.4 ART-on?
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
tag
válasz DiamondBack #9649 üzenetére
Energiatakarékos módban nekem is ennyit teker. ha azt kiszedem akkor 49000 felett .
Minden napra van egy.....
-
tag
-
privacy99
senior tag
válasz A.Market.hu #9775 üzenetére
Nálam is feltűnően vakuellenes a beépített szoftver, szerintem ez olyan, hogy nem lehet rajta változtatni. Jelen esetben egyébként szerintem a vaku nélküli élethűbb, de sokszor tényleg erőltetni kell, hogy használja.
-
legenda
beállítás függvénye is, a hdr...stb. módok is befolyásolják, hogy mennyire erőlteti a szoftver a vakuzást.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DeathAdder
veterán
válasz DiamondBack #9768 üzenetére
Tényleg nem rossz
Most pár napig tuti így fogom használni, én is szeretem a fekete-fehéret.
Kell a változatosság, különben sem tudom mit kezdjek ezzel a telóval olyan sokáig, mert van egy olyan érzésem hogy nem lesz mire cserélnem a note5 vagy 6 -igamúgy a screenshotok szinesek maradnak
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Lenne 3 kérdésem:1. Van -e valami videofelvételi korlát a készülékben? Ha pl. egy 40-50 perces előadást szeretnék felvenni, azt egybe meg fogom tenni, vagy kell egy ember a teló mellé, aki X percenként nyomogatja, hogy új felvétel, új felvétel.
2. A vodafonnál ugye el van írva, mert nagyon más van kiírva:
[link]
Van FM rádió, csak HD-a kamera, nincs új lenyomat olvasó, stb.3. Van valami olyan hasonló nyűgje mint mondjuk a Sony Z2-Z3 (kamera felmelegszik, és kilép a kamera alkalmazásból), vagy S5 (3 alkalmazás futása esetén is már újratölti az alkalmazásokat a váltások közben)
Vagy bármi más hasonló.Köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #9781 üzenetére
Ja és képes fixen maradni a fókusz.
Gondolok arra, hogy Samsung fényképezővel vettünk fel múltkor egy előadást, és egyfolytában fókuszt állított 5-10 másodpercenkét, így semmi nem volt éles csak pillanatokra.Valamint a szolgáltatói készülékekre (Vodafone) mennyire jönnek frissítések.
A Nokiámnál és az LG-nél is egymásra mutogatott a szolgáltató és a gyártó.
Mindkét esetben a szervizt kértem, hogy nekem gyártói ROM-ot (ez nem jelentette persze, hogy függetlenné tették), mert én elvárom a frissítések.
Samsung esetén is csak így vannak rendszeres frissítések, vagy szolgáltatói verziók is készülnek rögtön?[ Szerkesztve ]
-
ferrari0819
tag
Sziasztok!
Egy kis kedvcsináló http://napidroid.hu/friss-kepek-es-videok-az-uj-android-5-1-rol/ -
legenda
válasz World-Soft #9781 üzenetére
szia,
- fhd felbontásban nincs gond hosszú intervallum esetén sem (csak uhd felbontásban ne akar 40 - 50 percet rögzíteni, bár az méretre is emberes lenne; 1 perc = fhd; ~125 MB, wqhd; ~180 MB, uhd; ~350 MB), a fókuszálással nincs gond, szélsőséges helyzetben is jól teljesített (női kézilabda eb, alig tudtam fogni a telefon, közben lökdöstek is kicsit, tapsoltak és ugráltak, amitől mozgott néha alattam a széksor, de a videó elég jó lett)
- nincs fm rádió, nem csak hd a kamera, van ujjlenyomat-olvasó, itt viszonylag pontos a leírás; link (a szolgáltatós "f" készülék ott az "s" jelzésű)
- rögzítettem már hosszabb fhd videókat is, de nem igazán melegedett, újratöltéssel sem találkoztam, pedig jellemzően több weblap megnyitva, kilépegetek közben a galériába és képeket töltök fel, megnézem elolvasom/megválaszolom az érkezett leveleket, számológépet is használok közben...stb.
nem mondom persze, hogy lehetetlen az újratöltés, elég egy problémás alkalmaz telepítése, és úgy már bármelyik telefon képes rá.
- a frissítés változó, több tényező függvénye, egyik firmware verzió az egyik szolgáltatótól jön először, a másik a másiktól, a harmadik pedig a függetlenre (note 3 esetén a voda volt most a leggyorsabb)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
World-Soft
senior tag
Kösz a gyors választ.
A régi teló tropa, és már rég keresek olyat aminél utána nem derül ki, hogy olyan helyeken vérzik el, ami tuti idegesítene.
Ezek szerint jól érzem, hogy a vonda ezt nagyon elírta, és fogalma sincs mit árul.Akkor az náluk jellemző, hogy ha pici eltéréssel, de rendszeresen kijön minden frissítés náluk mindegyik verzióra?
(Nokiánál a Nokia aszerint Voda nem rendeli meg, A Voda szerinte a Nokia nem küldi a frissítést. Ezért fájó szívvel lemondtam a Live menüjükről )Ha jól látom akkor ha FHD-nél megy a hosszabb felvétel, akkor nagyon korlát, vagy fájlméretkorlát sincs.
UHD esetén miért írod, hogy azt nem kell akarni? A kezelhetetlen fájlméret miatt, vagy más miatt? -
migabi24
nagyúr
Mert elbaszták, van benne automatikus éjszakai mód felismerés vagy mi az a kis holdacska ikon ami kikapcsolhatatlan, ezért nem vakuzik, S4-en debütált ez a funkció, de ott ki lehet kapcsolni és szépen vakuzik is nélküle
-
dancsuri
veterán
válasz World-Soft #9785 üzenetére
SEMMILYEN videó korlát nincs, semmilyen módban, csak a tárhely mérete.!
(az UHD-s film visszanézéséhez azért már gép is kell)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
World-Soft
senior tag
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #9788 üzenetére
Amúgy most nézem, több boltban, és kicsit olcsóbban kapni, mint a szolgáltatónál mindenféle hüség mellett.
Tudom, hogy írtátok (olvastam), hogy nem sok különbség van a két verzió között, de most a C ennyivel alá van árazva (hűség nélkül a szolgáltatónál 85eFt-vel drágább), vagy ez inkább azt jelzi, hogy a szolgáltató ennyire túlárazta, és bőven van lehetőség az áresésre?
Azon kívül, hogy független a teló, a C választása esetén van valami előny a szolgáltatóéhoz képest? -
privacy99
senior tag
válasz World-Soft #9790 üzenetére
De, ez a három beállítás adott (auto, ki, be), erre értettem a kényszerítést
-
hanti
senior tag
válasz World-Soft #9789 üzenetére
Ez azt jelzi hogy csempész áru bolti garanciával.
-
DiamondBack
senior tag
válasz DeathAdder #9780 üzenetére
Én hülye azért megálltam egy pillanatra gondolkodni mikor tegnap fényképezni kellett a raktárban a cégnél, hogy ez akkor most fekete-fehér lesz?
-
silmatauki
őstag
válasz Parallaxis #9791 üzenetére
És sajna a dual camerás móka ideje is korlátozott (kár, mert azt szeretem a legjobban. Szerencsétlen iSheep(-ek) nem tudják, miről (is) maradnak le...).
Amúgy a Snap camera HDR legújabb (6.4)-es bétája már megakadályozza a screen saver beindulását, így akár sok-sok perces UHD videókat is lőhetsz vele, anélkül, hogy előtte kézzel megemelnéd a képernyőkikapcsolási időt a maximális 10 percre (és 10 percenként tapintanál a képernyőre, hogy újrainduljon a számlálás). Persze ehhez kell megfelelő hűtés, meg a fájlok daraboltatása (ezt már szintén támogatják a jelenlegi béták).
-
S e t h
nagyúr
válasz silmatauki #9795 üzenetére
A dual kamerás lehetőség az melyik?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
World-Soft
senior tag
válasz Parallaxis #9791 üzenetére
Akkor hasonló mint a Sony, csak ott magától véletlenszerűen kapcsol ki, és nem csak UHD-nál, hanem FHD-nál, sőt nyári napon állítólag fényképezésnél is.
Ha FHD-ben fel tudom venni az előadásokat akkor az már jó nekem.De akkor azért ezek szerint az a UHD még sehol sem az igazi. Inkább csak demo bemutató, hogy ilyet is tud, de amúgy megfőzi a HW-t, így mondjuk hétköznapi rendes felhasználásra nem való.
De akkor Full HD-ben akkor ezek szerint lehet nyomatni.
Olyan telóm nem volt ami magas képkockaszámmal tud felvenni. Itt ugye van, és lehet lassított felvétel ezek alapján. Ilyen módban FHD-nál sincs gond?
(gondolom menet közben nem lehet váltani a normál és a lassított mód között, így ha olyan videót szeretnék, akkor )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic