- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz sbazsi #10049 üzenetére
akkor jobb a helyzet, de a kijelzős használat esetén a kiírt használati idő a mérvadóbb, a százalék nem az összes idő arányos része, hanem azt mutatja, hogy mennyire terhelte a rendszert. (magasabb fényerővel rövidebb idő alatt is nagyobb százalékos érték érhető el, mint alacsonyabb fényerővel és hosszabb intervallum alatt)
a lépésszámláló folyamatosan fut és figyel, de nem teszteltem, hogy mennyire terheli a rendszert az akkumulátoros fogyasztás tekintetében.
arra nézz még rá esetleg, hogy a google...stb. háttérfolyamatok közül mi megy és szinkronizál automatikusan a háttérben - google (bejelentkezett) keresés, asszisztens, google+ szinkronizáció, android eszközkezelő, hely, play frissítések...stb. -, mert sokat számít, és ha valamelyik felesleges számodra, akkor kapcsold ki.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
haligali72
aktív tag
Tudja valaki hogy mit jelent a driving mod? Köszönöm
-
Bagoly81
aktív tag
válasz haligali72 #10052 üzenetére
Kapcsold be és meglátod ilyen autos menü nagy ikonok vannak benne vezetésközben könnyebb telefon vezérlés
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz DeathAdder #10037 üzenetére
Egyre inkább hajlok más típusok felé.
Nem hajt a tatár, kivárok még, hátha valami csoda történik.
Belakva a Lolli azért már nem fenekéig tejfel, hiába lengyel. Csak lusta vagyok visszamenni KitKat-re.
De egyébként nem kellenek hihetetlen képességek ahhoz, hogy bárki meg tudja állapítani, egy Z2 alatt mennyivel pattogósabb a rendszer...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dancsuri
veterán
válasz DeathAdder #10050 üzenetére
az igazság az, hogy a gyárit addig használtam míg hazaértem, azonnal root - majd ezzel töröltem azokat a programokat amiket feleslegesnek gondoltam. (annyit nem mint amennyit jegeltél) azután ment fel a wanam xposed, (szeretem az órát középen, a kör alakú akkujelzést, a crt off-ot stb.).
szerintem nem gyorsabb ez a custom rom mint a kipucolt gyári. egyelőre a kernel cserének sincs sok értelme 5.0.1-en (de azért lecseréltem)költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zack
nagyúr
válasz rankesz #10055 üzenetére
Nexus 6 milyen lett multimédiában?
(#10057) Bagoly81
Csinál furcsa dolgokat. Nem folyamatosan, csak úgy random. Játékok alatt itt-ott lefagy, tárcsázóra van hogy 3 sec várok amíg megnyílik, itt-ott fc...Stb. Nem vagyok ehhez hozzászokva, és KitKat alatt nem voltak ilyen hibák.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslien
nagyúr
kamerát azt biztos nem üti ki a ringből.. de egyik sem egyelőre..
talán a Sony Z4 fogja a Imx 230. startol majd Április ban..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
hoppá gyorsan törölték a M9 videót
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Pow
tag
Tudnátok ajánlani egy jó launchert, a TW néha meg-meg döccen.
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
törölt tag
Ma S6 bemutató, el ne felejtsétek
-
senior tag
Sziasztok!
A héten érkezik a házhoz egy note 4 a t-mobiletól. Az volna a kérdés, hogy mit érdemes rajta elvégezni, mielőtt belakná az ember?
Arra gondolok, hogy tele van-e pakolva szolgáltatói applikációkkal és hogy azok például eltávolíthatók-e egy factory resettel (LG G2 mini telefonnál volt erre lehetőség, ha recoveryben választottuk a factory resetet)?
Frissítéseket (már ha lenne/jönne) fel lehete-e pakolni, vagy esetleg valamelyikkel gond van és inkább ne?Mindenféle jó tanácsot előre is köszönök!
-
malphitee
senior tag
Anno lett véve a telefonhoz egy 13K erteku gyari samsung s view bőrtok,kituno allapotban,akit erdekel az irjon egy privit,5k ert odadom.
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zack
nagyúr
Tök mindegy hogy néz ki, ha megjelenés után pár hónappal fosni fognak rá, mert jön a Note 5... Mindig van mire fogni, és üzletileg is ez éri meg.
A hype hatalmas, mindenki megőrül, de amikor már birtoklod, rájössz, hogy része vagy a gépezetnek ami megvezetett...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
VipJoco
tag
Én érzem csak úgy, hogy a Note 4-et probálja lehúzni az S6 bemutató?
-
zack
nagyúr
válasz VipJoco #10085 üzenetére
Nem csak te.
De valamivel ezt is el kell adni. Mondjuk a telefon alsó szegmense full iPhone koppintás.
Ez az Edge vonal meg teljességgel egy nagy ökörség. Tök jó, ha át akarom érni, sokszor így is a tenyerem alsó részével ott nyomom meg ahol nem kellene, de így sanszom se lenne átérni egy kézzel, mert a lekerekített szélekhez tuti hozzáérnék.Megy a népbutítás...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Grawens #10087 üzenetére
A TW a legkevesebb. Az első amit törlök és tiltok. Mindig villognak fele, de egy kalap meleg fingot se ér, és az első pár 100ft-os 3rd party launcher oda vissza pofánveri.
-
zsombor22
aktív tag
Hát nekem egyáltalán nem jön be az iPhone-s dizájn,és hogy nem cserélhető aksi,ezért is majd súlyos pénzeket húzhatnak le ha az aksit kell cserélni.(ugyanezt szúrták el a Alpha nál)
Jó dolog a fém ház de ha leejti az ember majd a 250k s telefont az sírva fakad hogy deformálódik.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az S6-tal kapcsolatos dolgokat ne itt beszéljétek ki, ha kérhetem! Itt a megfelelő topic erre a célra!
Köszönöm!
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest