- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDMI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Én ugyan nem kívánok senki pártjára állni, de nem értem miért kell ilyen hevesen támadni Parallaxis-t amég semmi bántót nem ír senkinek. Ahogy én látom tényszerű megállapításokat közöl. Az hogy ennek a valóságalapja mennyi, annak mindenki olvasson utána akit érdekel, sőt ha nem ért vele egyet és ezt alátámasztja akkor ugyan itt válaszolhat is neki, ahogyan ezt meg is tették. Amég ezek szakmai viták és nem trágár szavak és egymás szitkozódása, én személy szerint szívesen olvasom, mivel mindkét féltől (vitában állóktól) elhangzanak érdekes dolgok amiket nem tudtam, vagy érdekes és utána nézek. Ebben semmi bántó nincs, sőt így viszi előre a szakma iránt érdeklődőket. Ja és tényleg senkit sem bántani nem akartam, sem melléállni ezzel a bejegyzéssel, illetve szigorúan csak erre a topicra vonatkozik, lévén senkit nem követek nyomon másik topicban.
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- iPhone topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 512GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 15 Pro 128GB EU modell ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 8 64GB eladó. (TELEKOM FÜGGŐ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest